Hamileliqin son ayinda ozel bolge temizliqini nasil yapuyordunuz aqdaya qitmek bebeqe zarar werirmi?? Her an dogum olabilir temz olmak istiyorum ama son ayda cok cok zorlaniyorum. Kolay yontem nedir??
Ben tüy dökücü krem kullandım ağda gibi olmasada 2 hafta çıkmadı tüyler çok memnun kaldim
İmkânın varsa kuaföre git ağdaya canım ben evde yaptım belim ağırdı kötü bi deneyim oldu tüy dökücü krem bende yan etki yapıyo jilette hemen çıkıyo
işini iyi yapan hijyenik ve güvenilir sürekli gittiğim yere gidiyorum... Herkese ve heryere yaptırmamak fayda var
Ben ağdaya gittim rahat ettim. Doğumdan sonrasında da rahat oluyorsun geç çıktığı için. Çünkü dikişlerden dolayı bir müddet dokunamıyorsun. Uzun süre gitmesi sebebiyle ağda yaptır .
Benim cumartesi son günümdü ağdaya gittim ertesi gün doğurdum çok rahat oluyo insan
Canım 37 haftalık oldum geçen hafta adaya gittim kendim alamiyorum eşim ben alırım dedi jiletle ama tekrar çıkar hemen diye istemedim en temizi ada 39 haftaya kadar doğum olmazsa ozaman da gidicem çünkü 40 liyken hiç alamayiz
Birde esim aqdaya izin wermior baskasi goremez ben alirim dior ama bn tedrqinim
Cnm bende doğumdan 3 hafta önce gittim ağda yaptirmaya amilyat yeri duzelene kadar ancak uzadı en iyi ağda ama ilk kez yaptırdım çok canım yandı ama deydi eğer hep ağada kullanmış san daha önce veya eldiven git derim ama ben gibi hep jilet kullandıysan bi dusun kendinden emin ol öyle git canın çok tatlıysa hiç gitme hamilelikte her türlü hormonlar değiştiği için normale göre daha fazla acı olabiliyor
Canm ben doktorumdan tuy dokucu kremlerin deri tarafindan emilim sagladigini ve bu sayede erken doguma sebep olabilcegini ogrendim icindeki bi madde buna sebep oluyomus arastirdim bisi olmayanda varmis ama ben tedirgin oldugumdan yapamadim normal agdami da hep esim yapardi zaten ama aci eşigim hamilelikte dustu dayanamaz oldum kremi o yUzden dusunmustum ama baktim tehlikesi var vazgectim bi kac kere jiletle aldim icime sinmedi snra agdaya devam ettim
Ay hiç sorma. Doğumuma 1 hafta kala ağdaya gittim. Kasıklarim bi ağrıdı görün. Bence tüy dökücü yağ veya jilet ile alın derim
Sen bilirsın yineede
1,487,050 soru
24,310,018 cevap
344,690 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın