0 oy
473 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (342 puan) tarafından

image

bu korse sizce kullanışlı olurmu dogumdan sonra evde var önce kullanıyodum dogumdan sonra da kullanabilirmiyim

6 Cevaplar

0 oy
(834 puan) tarafından
Alttan giymeli gülüm. Bu çok sıkıntı olur ya? Hele ilk iki üç hafta felan giyemezsin vajinal filan acayip dikişlerin filan acır diye düşünüyom yani. Bence klipsli ya da cırtcırtlı ya da kopçalı olanlardan al bunu giymen çıkarman tuvalet pansuman vs ihtiyacın açısından çok zor olur.
(342 puan) tarafından
Anladım canım aynn mantıklı öle alıyım bari
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sadece bel icin olanini al bence. Kanaman olur vs olur zor olur sürekli giy cikar. Ne zaman olucak dogumun bilmiyrm ama yaza denk gelicekse bunaltir bu cok seni
(342 puan) tarafından
Bu ayda bekliyoruz ne zmn gelirse artık ama gercekten öle bunaltır
0 oy
(340 puan) tarafından
Bunlar hcbi ise yaramiyo rahatsizlk veriyo bel icin kopcalilardab al
0 oy
tarafından

image

bunj tavsiye ediyorum kullanıyorum bunu
(342 puan) tarafından
Tamm canım cok saol bundan alayım bende
(6,400 puan) tarafından
Hatice tatlim.bunnn fiyatı ne?
tarafından
200 bir kusurdu
(6,400 puan) tarafından
Sagol canmmmm
0 oy
(772 puan) tarafından
Kesinlikle işe yaramaz bu canım. Ben sezeryan oldum o anki durumda bununla hiç uğraşamazssın sezeryan sonrası çok iyi toparlanmama rağmen afedersiniz klozete bile eşim olmadan oturamıodum pijamamı bile eğilip çekerken zorlanıodum bu canınızı çok yakar. Sadece bel kısmı için olanlardan alırsanız cırt cırtlı olanlardan daha rahat edersiniz. Ben o şekilde kullandım ilk taktığımda çok sıkamadım ama hergün biraz daha sıkıp kullandım.
(342 puan) tarafından
Normal olacak simdilik inş bi sıkıntı olmassa ama yine sıkar rahat edemem heralde
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Bnimde böyle şortlu  askılı olanı var ama olmaz diye sasece beli sıkı sarandan alcam bunun beli incelteceğini düşünmüyorum bence olmaz 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 59 göst.
20 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sermir (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 414 göst.
28 Ekim 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
30 Haziran 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,396 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 254 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,138 soru

24,082,451 cevap