0 oy
2,130 göst.
Diğer kategorisinde (6,075 puan) tarafından

Evet kızlar testim pozitif esimin testi negatif yarın eşime yeniden yapacaklar ama ne olursa olsun 5 gün ikimizde tedavi gorecez sonra 15 gün evde karantina da kalacaz oğlum sanırım bayrama kadar yok

Detaya gireyim
Hem erken tanıdan hemde genç olmamdan dolayı hafif şekilde geçiyormuşum 
Sordum ateşim ağrım nefes darlığım olur mu diye hayır böyle kalırsın dedi şuan hissedecek kadar nefes darlığı çekiyorum evet inşallah hemşirenin dediği gibi ilerlemez ve günün sonunda biter 
Lütfen şimdi dualarınıza daha çok talibim
Oğlumun olmayışı hala canımı acıtıyor:'(

47 Cevaplar

0 oy
(285 puan) tarafından
Ona kavuşacağım günü hayal et düşün kendini motive et Rabbim SAFI HUMETINE SIZE VE TUM HASTALARA SIFA VERSIN INŞALLAH 
(6,075 puan) tarafından
Amiiin inşallah amiiin
-Reklam-
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Bak bir arkadaşımız atlattı evladına da kavuştu sende kavuşacaksın iyi olacaksın cnm inan herşey güzel olacak
(6,075 puan) tarafından
Inşallah tez zmn da hayirlisiyla
0 oy
(499 puan) tarafından
Canım oglun da cıkmadı mı ve ogluna suan kım bakıyor? :(allahım yardımcın olsun şifa bul tez zamanda inş canım :'(
(6,075 puan) tarafından
Ogluma test yapmadılar kuzum yapilmazmis bebekler hasta değil taşıyıcı olurmus bu yüzden kayinvalidemgili de karantinaya alacaklar
(499 puan) tarafından
Onlarla mı yasıyorsun canım. O mu bakıyor suan ogluna? Allahım sabır versın en zoru ayrılık :(agır degılsen hastaneye nıye yatırdılar canım? Genelde eve gerı yolluyorlar dıye bılıyorum? Hangı sehır desin. Kusura bakma sorguya tutmuş gibiyim ama benım eşimde calısıyor kendımızı pek koruyamadık korona cıktıgından berı de en buyuk korkum oglumdan ayrılmak annem dısında guvenıp bırakabılcegım kımse yok. Bisşeyleri bılmeyince ınsan daha da cok korkuyor :/
(6,075 puan) tarafından
Sana su kadarını söyleyeyim nerden geldiğini gerçekten anlamıyorsun 3 aydır market dışında evden çıkmadım maske ceket vs hepsini yeniledim ama yinede yakalandim 9 aylık oğlumla 1 dk bile ayrılmayan kimseye güvenmeyen ben kayinvalidemin kapısına bırakırken Allahıma emanet ettim ve enfeksiyon diye geldik konyadayim
(499 puan) tarafından
Anladım canım allahım tez zamanda şifanı versın. Moralini yuksek tut Allahım en kısa zamanda yenmeni nasip etsın :(
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Rabbim Şafi ismiyle sifa versin insallah canim tez zamanda iyilesip yavruna kavusmayi nasip etsin Allah
0 oy
(247 puan) tarafından
Rabbim şafii ismiyle şifa versin insallah darda birakmasin 
0 oy
(878 puan) tarafından
Canim evde aldığın onlemleri yazarmisin
tarafından
Kız kadın taa nisanda açmış postu nereden buldun bunu :)
(878 puan) tarafından
Arama butonundan buldum canim napim post actim kimse yazmadi testim pozitif korkuyorum biyerden bilgi bulmaya çalışıyorum belki görürde yazar diye oğlum yanımda dokunabilir miyim hiç bişey bilmiyorum sadece fikir istiyorum
(6,075 puan) tarafından
Odam ayrı oğlum ayrı yemegim ayrı maskeli kapılar pencereler açık
O zamnlar korona yeni olduğu için 5 gün hastanede 14 gün evde oğlum da babannesinde 14 gün karantina da. 15 gün sonunda 30 gün bulaşma riski var diye bi 15 gün daha evde maskeyle dolaştım oğlum babasıyla yedi uyudu oynadı 21 günün acısını bana küserek çıkardı bende ogluma dokunabilecek kadar yakın sarilamayacak kadar uzaktım
Şimdi evde annesiyle karantinaya alıyorlar maskeyle gezeceksin elinden geldiğince kapı kolları sehpalar her gün deterjanla sileceksin bol bol havalandiracaksin evladın ne kadarlık bilmiyorum ama önce maskeyle onu doyur sonra baska odada kendi karnını doyur
Sana tavsiyem korkma heycan yapma grip gibi gecireceksin inşallah sakin ol
(878 puan) tarafından
Allah razı olsun canim oğlum iki yaşında asla kimsede yemez içmez dediğin gibi önce maskeyle doyurdum sonra kendim ayrı yedim ama gün içinde hep yanımda elimi sürekli dezenfekte ediyorum
(6,075 puan) tarafından
Canım Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah sen panik yapmazsan tedirgin olmazsan herşey yolunda ilerler. Geçen gün aile doktorum dedi ki belki de oğlunda koviti geçirmiş dedi nasıl yani dedim niye ayirdiniz benden dedim %99bulasmaz ama %1 ihtimal için uzak tuttuk senden dedi. Düşünsene bide 30 gün bulaşma riski var dediler hem doktorum hem aile hekimim. Yani cok inceleme çok dusunme psikolojikman çok etkilenirsin akışına bırak normal hayatına devam et sadece temiz olmaya bak o kadar hapşırıp oksururken kapı dişina veya pencere dişina yapmaya çalış ha maskeyi de uzun süre takma cik biraz hava al ciğerlerin rahatlasin
0 oy
tarafından
Şu eski pistlara yorum yapmayın yaa

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 511 göst.
5 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Buseem (57 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 382 göst.
22 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Lilammsu (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 310 göst.
0 oy
12 cevap 514 göst.
19 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seherhanim53 (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,032 soru

24,119,433 cevap

333,391 kullanıcı

...