0 oy
416 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Hamileydim sonra sezeryan doğum yaptım hastaneden eve geldim ve bebeğime ben baktım tek başıma.. gaz sancısı emme sorunu ek gida yememesi huzursuzluğu uykusuzluk ev işi derken o kadar şeye katlandım çok zordu ama annelik mükemmeldi.. annem olmadığı için yapamam bakamam dedim ama becerdim yaptım çokta güzel anne oldum ve bugün benim bebeğim 11 aylık oldu.. 1 ay sonra yaşına girecek..

Gerçekten bi kadin isterse herşeyi yapar.. 

Ve ben yapabildim yaptım da şükürler olsun..

Boşuna dememişler cennet annelerin ayakları altındadır diye...

Tüm hemcinslerime sesleniyorum gerçekten her istediğini yapabilirsin her zorluğun altından kalkabilirsin çünkü sen çok güçlü birisin 

çünkü senin ayaklarının altında cennet var 

Not: gece gece duygusu patlaması yaşadım o yüzden içimdekileri dökmek istedim <3

6 Cevaplar

0 oy
(2,071 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Öyle güzel yazmışsın ki sonuna kadar katılıyorum biz kadınlar gerçekten çok güçlüyüz :)<3

tarafından
Aynen öyle :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Peki emmmeye cozim buldun mu canim emmiyor ya kafayi yiyecem bemde surekli agliyor
tarafından
Herseyi denedim sonra Kendi haline bıraktım sonra da kendi bıraktı beni emmedi bidaha
tarafından
Anladim canim bende yarin gogus kalkanini deniyem bu arada Rabbim evladini sana bagislasin gercekten bosuna dememisler cenmet annelerin ayaklarinin altinda uykum geliyor ama uyuyamiyom
tarafından
Aynen öyle haklsin :))
0 oy
(553 puan) tarafından
Sağlıkla büyüt bebeğini canım:)
tarafından
Amin sagol :))
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla büyüsün inşallah
tarafından
Amin İnşallah
0 oy
tarafından
Neguzel bisi anne olmak rabbim olmayanlarada nasip etsin tekrar isteyenlerede insallah banada banadaaaaaa:)))
tarafından
Amin inşallah şu mübarek gün hatrına Rabbim kucağını doldursun insallah:))
tarafından
Amin canim benim
0 oy
tarafından
Bende pandemi onaylandi sandım :D şaka bir yana doğru söylüyorsun biz kadınlar hersyin üstesinden geliriz 
tarafından
Aynn öyle :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 562 göst.
0 oy
10 cevap 914 göst.
19 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,617 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,850 göst.

Kategoriler

1,472,687 soru