0 oy
996 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (223 puan) tarafından
Kızlar  2 saat once bulausk makınası a egilirken belimi incittim. Hı  Bır yer yere carpmadım. Birden kitlendi sanırım oldugum yerde kaldım allahtan esim evde.uznaıyorum krem surdum agrı kesici aldım  Ama zerre kıpırdamıom ayaga kalkamıom  Cokfenaa agrıo.. Acile gitsem mi gecer mı    Esinin yardımıile bile ayaga kalkamıom . Korkarım yarın evde yalnızım esim işe gıdecek.kızma bu halde bırka bakmaya tuvalete bile gidemem 

7 Cevaplar

0 oy
(29,840 puan) tarafından

Kuzum kitlenmis belin geçmezse doktora gitmen lazim biraz ovala 

-Reklam-
0 oy
(285 puan) tarafından
Sıcak su torbası koy 
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Sıcak havlu koy eşinin gevsetici ile  masaj yaptıktan sonra
(223 puan) tarafından
Koydum ya etkı etmedi
(2,540 puan) tarafından
Hakikî zeytin yağı ile de masaj yaptır
0 oy
(605 puan) tarafından
Benimde öyle yavaştan ağrı başlamıştı iş yerindeydim :) müşterilerin önünde kilitlendim :) ambulansla hastahaneye qitmiştim bel fıtığı vardı ama ben 1 hafta öyle kilitli kaldım iğnelerle iyileştim dikkat et sende öyle olma canım
(223 puan) tarafından
Korkutma beni kızıma bakacak kimse yok off aglayacam
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Zeytinyağı ni ocakta ilitip beline masaj yapsın eşin. Yan yat bı kaç saat sonra kalk hafiflemisse bı daha yaptır. Hafiflemezse acile git iğne yaptır. Ben çok yaşadım malesef yağ ise yaramazsa iğne şart
(223 puan) tarafından
Yaptık aciile gidiom
(1,794 puan) tarafından
Geçmiş olsun
0 oy
(386 puan) tarafından
Cnm bel fıtıgin varmi bende vR kitleniyom kımıldayamiyom donemiyom bir agri girdimi cok fena 
0 oy
tarafından
valla.kuzum ben dis agrisini cok yasadim.bas agrisi kusma asamasina gelene kadar yasadim. diz agriso yasadim bel agrisi yasadim bel.kadar kotu bisey yok  ... benimde belimde omurga egikligi  var 5 tane firik var 1 tane kist var kiraclenme var .... bazen agilince kalkamiyorum ayaktayken egilemiyorum .... sicak su torbasi kullan o iyi gekiyor .. sicak su torbasi yoksa havluyu utuyle iyice buharli ayarda isit sirtina ver o da iyi gelir ..

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,145 göst.
23 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde menda (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 644 göst.
19 Mart 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (980 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.
5 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 170 göst.
25 Ağustos 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Dilek00 (22 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,404 soru

23,897,008 cevap

322,106 kullanıcı

...