0 oy
617 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar ya sabah esimle doktora gttik bebegnmmzi gorduk. Sevindk eglendk ama esim uzaga gitmek zorunda. Cok duramam diye oda soyluyo 10-15 gun anca diye. Ne bilim dha once de cok ayri kaldk iki haftad bir geliyodu ama doguma da az kaldi ondan byle oldu acaba... bugn biraz sancm ckti nst de biraz bekletti ebeler de esimde korkmus dogma alindm sanms dunden belliyms ama bana nasl soylucegni bilememis oda. Uzuldum ister istemez gozyaslarmi tutamadm. Galiba doguma gelip gelemiycni bilmiyorm. Uzakta olmakta istemiyorm bu yuzden tatkm galiba. Cunku bi sure snra insann esi herseyi oluveriyomus...:'(

6 Cevaplar

0 oy
(4,756 puan) tarafından
Aynen öyle tatlım üzülme belki yanında olur kuzum ne kadar kaldı doğuma canım benim 
tarafından
20 diyelm ya duz hesap olsun.
(4,756 puan) tarafından
Az kaldı kıyamam tatlım ya normal doğum mu olacak
tarafından
Ewet kuzum. Allahm nasip ederse
(4,756 puan) tarafından
Rabbim yardımcımız olsun inşallah hepimizin
-Reklam-
0 oy
(83 puan) tarafından
Bebeğin sağlıkla doğsun da gerisini boşver bende doğum yaptığımda eşim yoktu yanımda 1 gün sonra geldi bende isterdim beraber gidelim hastaneye ama bazen bazı şeyler istediğimiz gibi olmuyor malesef 
tarafından
Ewet aynn oyle oluyo... bseyi fazla istememek lazm
0 oy
(454 puan) tarafından
Hele soz konusu bebekse gercektende oyle insan o benegi esiyle oynatmak istiyo dogurdugu zaman ziyaretine ilk esi gelsin sevincini paylassin istiyo cunku biz Anneysek esimizde baba oluyor Rabbim her kese tatdirsin bu duyquyu insAllah esin dogum zamani yaninda olur  
tarafından
İnsallah ya. Uzakta olan herkez icin gecerli.
0 oy
tarafından
Benimde eşim doğum iznine gelcek 10 gün sadece şimdş kontrollerim oluyor tabi ki eşimi yanımda istiyorum ablam annem hep yanımdalar sağolsun lar insan eşini istiyor tabi ki kontrollere beraber gitmek  bebk alışverişi yapmak öyle işte yani 
tarafından
İstemez mi beraber almk.basnda kararsz olmk bile guzel oluyo. Sen brine bkarken o dgerine bakiyo flan ama insan istyo hep.yannda dursun gtmesn.
0 oy
tarafından
İnsanın eşi tabiki her şeyi anan baban yeri gelince sirdasin dostun eğlence kaynağın yeri gelince uzuntun en derin yaran ama sana bir şey deyim mi hele bir yavrunu kucağına al o zaman tüm dengeler değişiyor :D evlat öne geçiyor doğumda da inşallah yanında olabilir olamazsada uzme kendini allaha şükür ki kavusmaya ümidiniz var rabbim canınızı sağ etsin kaza bela vermesin 
tarafından
Amin insalllah. Oyle canm ya sonradan gelen var olann yerni aliyo :)
tarafından
Rabbim başınızdan eksik etmesin canım sağ olduğunu sağlıklı olduğunu bilmek bile insana yetiyor inan :) benim eşim bir sefer gitti dışarı çalışmaya her gün agladik telefonda dayanamuyoruz diye ben zannediyorum o bana ağlıyor ben ona agliyom ya hani anam adam çıktı eve geldi ilk işi kızına sarılıp ağlamak oldu ben dururdum da sana dayanamadım yavruuummm diye :D :D len dedim yürü git nereye gidiyosan
tarafından
Once can snra canan diye bosuna demsler :)
0 oy
(820 puan) tarafından
Canım bizimde bi hesap hatamız oldu erkenden sezeryana alındım eşim doğumdan 10 gün sonra geldi gerçekten eşin olmadan doğum yapmak çok buruk fotoğraf albümümüz için çekimi sadece kızımla biz yaptık bugün kızım 20 günlük oldu ve eşim yine gitmek zorunda Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin nasip herşey
tarafından
Allahm sag salim.kavustursun bebslerimizede insan yanndada istyo.iste
(820 puan) tarafından
Rabbim önce sağlık sıhhat versin gerisi nasip canım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 383 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Aselinnannesi (923 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 237 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde saripapatyaa (142 puan) tarafından soruldu
0 oy