0 oy
670 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Üst komşum var ne zaman gitsem kadının uykusu geliyor uyuyor bugün dedi sende ağırlık var seni ne zaman görsem uykum geliyor sürekli Ayetel Kürsi oku dedi bazen ben bile kendimi tasiyamiyorum keyfim hiç olmuyor hep uykum geliyor yemek yemeye bile kalkmak istemiyorum nasıl atlatirim bu durumu 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kadının kendisinde vardır bişey ağırlık herkesde olur cnm yeri  geliyor su almaya halim olmuyor içimden gelmiyor ağırlık var gibi bir kötü hissediyorum kendimi o insanın psikolojisiyle ilgili bnce her an iyi hşssedemeyebilriz dua et tabi bol bol ama dönemsel bence sana sende nazar fln demeye getirmiş lafı 
tarafından
Bana çabuk değiyor nazar inanırım nazara nikah günümden birgün sonra evimize gittik evden içeri girdim deli gibi oldum kalbim göğsüm sıkıştı ağladım günlerce gittim annemde kaldım 2 gün eve gitmek istemiyodum hiç nazar değmiş kendi kendime zor zar atlattım o kadar kötü olmamıştım hiç
tarafından
Nazar olduğunu düşünüyorsan dua oku cnm o zman yoksa bile gene rahatlarsın dua sonuçta
-Reklam-
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım sabahları erken uyan yataktan kalkıp kahvaltı yap canım sonra yine dinlen kuzum oluyor gebelikte hepimiz de aynı oluyor tatlım 
tarafından
Ben önceden de boyleydim
(4,756 puan) tarafından
Canım bazen vitaminsizlikten oluyor halsizlik kansızlık tan da oluyor
tarafından
Testlerim iyi yavrum
(4,756 puan) tarafından
Valla kuzum nazar da olabilir
0 oy
tarafından
Kuzum sen okicaksin bol bol. Boyle hissettigim zamanlar ben giderim bi bbanyo yaparim gusül alurim alirkn dua ederim Rabbim akip giden suyla beraber ustumdeki agirligi da akip gitsin derim. Sonra hergun dua etceksin nas felk oku Allah m yarattigin butun varliklarin serrinden sana siginirim de bol bol. Herseyi nazara yormayin cnm bazen bahar havalari bile insani mizmizlastiriyo. Gecmis olsum cnm. 
tarafından
Saol canım benim
tarafından
Rica ederim kuzum:)
0 oy
tarafından
Bol bol hareket ederek :)))
tarafından
Etsemde ayni yavrum ya
tarafından
Kız hep yatma az dolas evde dışarda
tarafından
Kız dolaniyorum para olunca :D
tarafından
Evde dolan ki evde :)) ne kdr yatarsan o kdr zor olur
0 oy
tarafından
Ayetel kursi fatiha nas felak oku canim.esin okusun bide canim cok faydasi oluyo
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Yıldızın çok düşük demekki canim.salavat getir sırasıyla 

Fatiha suresi 

Ayet-el kürsi 

Felak süresi 

Nas süresi  

Okuyup uzerine üfle. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 258 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 217 göst.
4 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (898 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 318 göst.
0 oy
5 cevap 205 göst.

Kategoriler

1,467,129 soru

24,040,235 cevap

329,101 kullanıcı

...