0 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (151 puan) tarafından
Kizlar 2 ay oldu dogum yapali lutfen kimse ilski derdine dusmus felan diye yargilamayin esimle birbirimiz  cok seviyorz daha dogum yapali 15 gun ken esim sordu  ne zaman ilski olur felan diye simdi 2 ay oldu 2 kere esime  yanasmiyorsun felan dedim bu konuya girmedi ama dikis yerlerm cok agriyor  dikislerimde acilma var cocukda durmuyir esim sabh ise gidiyor aksam geliyor  geceye kadar yardimci oluuor bnle ilgile iyor opuyor ama ne bilim bn  o yondenden kocam soncta  daha fazlasini istiyorum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Acin varken nasil istiyosun anlamadim:D

(151 puan) tarafından
Ya esim bna deseki diks yerlerin agriyor ondan yaklasmiyorm dese anlicamda  vise dedigi yok en cok  buna takıldım  canim ya  mesaj da soyledm yuzune desem utanirim hem ne dicem ki
-Reklam-
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Gece mi akliniza geliyo bu postlar tövbe yarabbim ya:))
(151 puan) tarafından
Ya ozel konular oldgu icin yazmadm basta 10 gundur cok dusunuyorm esime mesajda dedim yuzune diyemem utanirim bnm gbi olan varsa bir tavsiyesi olir normal bise  mi diye sorma gereği  duygum cocukda yeni uyudu o ara yazdm canm
(7,933 puan) tarafından
Yok cnm sana lafimi yokta biz bi önceki posttayiz sende gel oraya
(151 puan) tarafından
Tamam cnm
0 oy
tarafından
Gece on ikiden sonra bizim kızlara bir haller oluyor 
tarafından
Yok kiz sana demiyoruz başka biri post açmıştı onu konuşuyoruz. Senin sorun normal yani
(151 puan) tarafından
Sadece 15 gun once diyip somrada bise diyip yaklasmauinca buna sasrdim morelim bozuldu  aklima takildi ama kocam soncta hmileykende aramzda bise olmadi fzla kocami istemem bunu bklemem milelt 40 ckmasini dort gozle bekliyor erkek soncta ne bilim ama bn cok jassadm iyilesmadm ondanmi kararszizim
tarafından
O da korkuyordur belki o yüzden olabilir gerçi erkekleri de anlamak zor ne diyim
(151 puan) tarafından
Valal bilmiyorm ama yarin yuzne karsi sorcam  soncta esim paylassmam lazm sormam gerek
(582 puan) tarafından
Alışmış rahata canım aylarca birsey yaşamadiniz  sonuçta o da şimdi yanasmiyo istiyo ama yeni anne oldun yorruluyosun  diyede  kiyamiyor olabilir ya bu erkek milleti değişik :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,683 soru

24,062,246 cevap

330,186 kullanıcı

...