0 oy
605 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Çok şükür bana da 1000 tl geldi sordum herkese veriliyor mu diye çünkü bizim karşıda yardıma ihtiyacı olan bir kadın  vardı onun için sormuştum yok sadece ihtiyacı olanlar araştırılıyor onlara veriliyor dedi. 

12 Cevaplar

0 oy
(163,530 puan) tarafından
Hayirli olsun gule gule harca
tarafından
Çok sağol canisi valla çok iyi oldu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Galiba canları kimi isterse ona veriyorlar yardıma muhtaç o kadar insan var iyi araştırmıyorlar galiba 
tarafından
Burda ben kimi gördüysem hep ihtiyaç sahiplerine verilmiş valla o kadın daha önce de almış
tarafından
Canim alamayanlarida okudum burda
tarafından
Bence okudum canım ineği olana falan verildi demişler belki üzerinde bisey olmadığı için verilmiştir açıkçası bende öyle düşünüyordum özellikle ihtiyacı olmayanları mi seciyorlar diyordum çok şükür eşim çalışmıyordu iyi oldu
tarafından
Güle güle harca canım
tarafından
Sağol canım
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Çok sevindim senin adına kuzum, 3.faz başvuru için mi geldi bu 1000tl 
tarafından
Valla bende çok sevindim canım eşim çalışmıyordu çok iyi oldu ama kaçıncı faz bilmiyorum ki
tarafından
Çok sağol canım belki de senin duaların da kabul oldu beni dualarına kattigin için
0 oy
tarafından
3faz ile mi geldi e devletten mi basvurdunuz 
tarafından
3.faz nr bilmiyorum ama yeni başvuru yapmadım baya olmuştu
0 oy
(17 puan) tarafından
Nasıl başvuru yaptniz
tarafından
Canım yeni başvuru yapmadım baya olmuştu açık kapıdan başvuru yapmıştım
0 oy
tarafından
Canim kim getiriyor peki bende basvurdum başvurun kabul edilince ne diye yazıyor kabul edildi diye mi yani merak ettim benkmki süreç devam ediyor yazıyor hala ptt den cekiliyor diye biliyodum ben
tarafından
Valla canım sabah erkenden getirdiler postane dedi indim aşağıya dedi 1000 cıktı size herkese veriliyor mu falan dedim yok sadece ihtiyacı olanlara dedi açık kapıdan baktım önce ilgili birime yönlendirildi diyor sonra da kapatılmış
tarafından
Anladim canım teşekkür ederim benimkinde daha süreç devam ediyor diyor bakalim cikar inşallah gercekten ihyacim var
tarafından
Inşallah çıkar canım
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Mesaj mı geldi e devlet üzerinden mi ögrendin
tarafından
Yok canım mesaj falan gelmedi sabah erkenden postane getirdi
0 oy
tarafından

Gozun aydin canim guzel gunlerde harca imsallah :)

tarafından
Ayy çok sağol valla inşallah canım ilaç gibi geldi
tarafından
Ne guzel ihtiyaci olanlara gidince bende cok seviniyorum bende benimkine dedim basvuralimmi diye cok sukur bizim ihtiyacimiz yok dedi ama suan sedece kendi calisiyo kiradayiz bende aslinda bakarsan ablam ankarada esini isten cikarmislar cok kotu durumu ona gonderirim diye dusunmustum olmaz dedi burdaki ihtiyaci olanlarin hakkina girmeyelim dedi bende dogru diyon dedim basvurmadik
tarafından
Benim eşim de iş kazası geçirdi çalışamıyordu canım ne zamandır ise gitmiyordu bu ay 3 4 gün ise gitti yani toplasan bu ay 200 300 tl para alacak çocuğumuz da var mama içiyor maması bezi zaten 200 300 tl
tarafından
Allah ihtiyaci olanlarin yardimcisi olsun insallah kuzum
tarafından
Amin inşallah canım ya gerçekten zor süreçten geçiyoruz çünkü
0 oy
(510 puan) tarafından
Hayırlı olsun güle güle kullan canım
tarafından
Çok sağol kuzum darısı ihtiyacı olanlara inşallah
0 oy
(2,033 puan) tarafından
yenj ikk defa mi geldi canım yoksa başvuru mu yaptin