TARTISMA OLACAK BIR POST DEGIL LUTFEN FIKRIMIZI DE BELİRMEYELİM LUTFEN AZ REALİST OLUP OYLE OKUYUP YORUM YAPALIM .
Sürekli gördüğüm ve üzülüp rahatsız olduğum bir konu bu
Burdan yardım isteyen arkadaşlar oluyor yırtık veya eski de olur diye belirtiyorlar buna rağmen meden tepki yağar ki gururuna yedirip bebesi için yardım istiyor eğer bisey yapmayacak isek eleştiri de yapmayalım
Elindeki tlfnu sat yok internet nerden alıyorsun hadi elindeki tlfnu satsın 2 paket bez 2 paket mama kıyafet aldı diyelim ya sonrası
Hadi diyelim sattı peki evde yanlız olsa bebeğine bisey olsa bu kez nasıl haber verecek birilerine bunu düşündük mü hiç elinde herşeyi olanlara konuşması kolay geliyor
Yardım da bulunduğum birisi ile muhattap oldum öyle kötü yorumlar yapılmış ki kadının durmunu gördüm çok üzüldüm elindeki tlfn 100 tl etmez komşusunun ınternetine bağlanıyor eğer yardım ermiyorsak eleştiri de yapmayalım kalp kırmayalım o kişinin gözyaşlarına şahit olunca yüreğim burkuldu neden bu kadar kötüyüz dedim o kişinin durumuna düşmeyeceğimiz ne belli bir söz varya
GÜZELLİĞİNE GUVENME BIR SİVİLCEYE, ZENGİNLİĞİNE GÜVENME BIR KIVILCIMA BAKAR. Diye ne kadar da doğru evimiz arabamız vardir ama bir kaza olur o zaman anlarız işte ama en güzeli başımıza gelmeden anlamamız.
KALP KIRMAK KABE YIKMAKTAN DAHA GÜNAHTIR KABEYI KUL KALBI ALLAH YARATMIŞTIR ❤⚘
Burds bazı olaylar olmuş güven kırıcı ama gerçekten ihtiyacı olanlar da yardım etmiyorsak eleştirmek de yakışmaz biz annelere
Iko canim duygularima tercuman gercekten dun sana soylediklerim geldi aklima birini mutlu etmek biribde guzel dua almak boylesine guzelken neden insanlara onyargiyla yaklasilirki bende cok uzuluyorum hele dunku akadasla konusmamdan sonra icimi bi huzur kapladi sorma gitsin gozlerim doldu agladim resmen kizlar gercekten duşunelim kendimizi onlarin yerine koyup yazalım rabbimin ne verecegi bellibolmaz aklinizi basiniza alin yarin birgun bi bakmissiniz o kisinin yerinde siz varsiniz o tarz konusma yapan arakaslar sizeydi sozum bundan sonra o postlarda otarz tepkiler gordugumde karsinizda beni bulursunuz soyleyim rabbim kimseyi kuluna muhtac etmesin zor durumda olanlarida kalbi guzellerlle karsilastirsin insallah
Agzina saglik ilknur cok guzel yazmissin
Kiz ben seni nasil artilayim en iyisi sen beni artila
O kadar dogru o kadarrrrrrrrr dogruuuuu konustun ki....
Rabbim senin gibilerde 10 milyar tane yaratsin dunyamiza
Düşündüm düşündüm linç etcek bisii bulamadim
Çok haklisin beybitom bnde çoğu burdaki o postlarda gereksiz yorum yapanlara kızıyorum kimse kimsenin ne yaşadigini bilemez uzaktan yargilamak kolaydir
İyilik melegimm bnm❤
Tabi canim bir kadin kendi icin asla boyle bisey istemez ama evladi soz konusu olunca gururu bi kenara birakip isteye bilir bunu bile zorla yapan birisi ve ne olsa raziyim diyor yirtik olsun lekeli olsun diyor kalkipta kimseden para istemiyor ki bizim milletimiz gercekten cok acimasiz ya paralari cok ondan hani derler ya tok acin halinden anlamaz tamda öyle bi konu
Diyecegim su ki Rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin inşallah kimseye avuc actirmasin
Ve onun kalbini kiranlarda vebalini asla odeyemez kınadıkları baslarina gelmeden olmezler
1,486,252 soru
24,298,551 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın