0 oy
400 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (99 puan) tarafından
Sezeryan yada normal bilmiyorum ikisinede hazirlamaya calisiyorum kendimi her ikisindede hizlica toparlanmak icin neler yapmaliyiz

15 Cevaplar

0 oy
(163,485 puan) tarafından
Eger yanlizsan kimsen yoksa toparlaniyon cunki ev yemek utu temizlik bulasik bebek bi ton is seni bekliycek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sezaryen olursan tek tavsiyem yatma. Bol bol yürü hareket et
0 oy
tarafından
Bende bakiyim yorumlaraa
0 oy
tarafından
Ne yaparsan yap bünye meselesi kimisi sezaryen olur ertesi gün kalkar iş yapar başka sezaryen olan da bir ay yatar. Ben normal doğurdum bir hafta dikiş acısından oturamadım bile eltim normal doğurdu ertesi gün evde temizlik yapıyormuş yani kişiden kişiye değişir 
tarafından
Normal doğumda dikişlerimin kuru tutman önemli hemen iyileşir o zaman
0 oy
(18,620 puan) tarafından
yapacak bisey yok ki canm normal dogum yaptim dogundan 1 saat sonra yuruyus yapabiliyordum daha cabuk toparlanıyorsun 
0 oy
tarafından
2 doğum yaptım normal doğum dikisin  olursa eğer ilaçlarını kullan temiz yika geçiyor ara ara karnında  sanci olur onu da ayaklarını sıcak tut korse bağla göbek olmasın diye beya şal sar ama.dikisin bile olsa 2 3 güne toparlanıyorsun 

Sezeryan hakkında bilmiyorum canım ama sezeryan olursa sıvı şeyler tüket hoşaf iç sürekli kabız olmamak için 
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Sezeryan oldum 1 gece hadtanede kaldik annemle.hic uyumadim sanaha kadar yurudum biraz dinlendim yürüdüm.eve ciktik bir gun agiz tadiyla yatmadim hep yürüdüm geldim dinlendim yürüdüm.yurudukce rahatliyordum canim hani tek tavsiyem yürümek :D
0 oy
(54,158 puan) tarafından
sana bagli canin tatliysa zor toparlanirsin eltim normal dogumda kirk gun yatmis. ben seseryanda bir saat bile yatmadim
(99 puan) tarafından
Yok canm tatli degldir bacagmi yaktim rahmimle o halde 1 saat bile yatmadan ayaklandim
0 oy
(70 puan) tarafından
Sezeryan olursa yürü bol bol yürümeden acilamazsin 
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Ek bişi yapmadm doğumdan 3 saat sonra ayakladndm kayınvaldem vardı  ama hiç yatmadım öyle hemen düzeldim norml doğum oldu fziksel olrkta korse kullan derm 
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Ben normal dogum yaptiktan sonra 2 gunumde ayaga kalktim ama sezeryanle biraz zaman alr diebiliyorum o dikişler felan zaman alyor
0 oy
tarafından
Aman amelatliyim die sürekli yatarsan toparlanamiosun ben kendim baktım bebegimede isimede haftasına çokta iyiydum
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Bol bol yuru canim kucuk adimlarla cok cabuk toparlanirsin
0 oy
(5,775 puan) tarafından
Senin psikolojine bağlı canım. Sürekli dikislerini yaralarını düşünüp ne zaman agriyacak diye düşünürsen 40 gün kalkamazsin yataktan. 
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Canım herhalde bünye meselesi annem anlatıyor sezeryandan çıkmış hemen o gün yürümeye başlamış normal hayatına dönmüş hastanedeki diğer anneler şaşırmış. Bakalım inşallah bende öyle olurum ama kendimde o cesareti göremiyorum tabi o ayrı :)) 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 307 göst.
28 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 71 göst.
0 oy
7 cevap 256 göst.
0 oy
1 cevap 53 göst.

Kategoriler

1,475,374 soru