0 oy
796 göst.
Diğer kategorisinde (188 puan) tarafından
Kız az önce başvuru yapmak istedim bilgileri girdim onayladım çıkan yazında diyor ki bu adreste alınan başvuru devam etmekte falan diyor kiracıyim ev sahibi kendi evi için yaptığı için mi böyle yazıyor 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynen bende de böyle çıktı anlamadım
(188 puan) tarafından
Sizde kiracı mısınız
tarafından
Yok canım.
-Reklam-
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Benim ablam kiraci. Ev sahibi yuzunden alamamis diye biliyorum. Tam nedenini konusamadik ama canim.
(188 puan) tarafından
Olabilir ya bizim adrese yapmış demekki yarın sorcam şuan çok şaşırdım ihtiyacı olmadığı halde başvuru yapmış ben hem ev yapıyorum hem kira veriyorum bi okdar borçta var  bu aralar bu paraya çok ihtiyacım vardı
(7,483 puan) tarafından
Allah yardimciniz olsun canim benimm insaAllah sizede cikar. Su mubarek gunlerin hurmetine feraha erdirsin Rabbim darda olan kullanirini.
(188 puan) tarafından
Amin inşallah allah razı olsun canım
0 oy
tarafından
Esin başvuru yaptı mi
(188 puan) tarafından
Yok sadce ben yapmak istedim olmadı
tarafından
Ikamet o evde ise sizin nasil yapabilir ki
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Esin yaptıysa da olmaz ayni anda dolduruyoduk başvuruyu ben ondan önce yazıp bitirdim onunki olmadı ayni adreste bi başvuru var dedi
(188 puan) tarafından
Eşim yapmadı bu durumdan ben söyleyince haberi oldu
0 oy
(63 puan) tarafından
Ilk basta adres otomatik çıkıyor değilse değiştirin filan diyor onlara dikkat ettiniz mi
(188 puan) tarafından
Ewet dikkat ettim herşeyi doğru yazdım
0 oy
tarafından
Canım sende annengilin adresini falan yaz öyle olmaz mı ki 
tarafından
Ya da şey yap orda başka şehirdeyim var oraya gir yeni adres ekle olmaz mı
(188 puan) tarafından
Annemler antalyada ben istanbuldayım anneme söyledim evlerine gidince beni bulamazlarsa parayı vermiyorlarmış
tarafından
Hadi ya bilmiyordum canım ya o zaman ev sahibiyle konuş derim.
0 oy
(8 puan) tarafından
Ev sahibi ikametgah olarak orayı mı kullanıyor. Bende başvuru yaptım hesap numarası kısmında banka adı yazmıyordu ben garantinin ibanını yazdm ama bilemedim şuan ptt mi olmak zorundaydı?
(8 puan) tarafından
İçim rahatladı ptt hesabıysa ya dıye düşündüm inşallaah çıkar bebişimizin eksiklerini alırız
tarafından
Yok canım onu bence bankalarda hesabı olmayanlara elden veriyorlar. Çünkü banka hesabın var mı diye sormuş ptt hesabın var mı diye değil ki.
(8 puan) tarafından
Aynen öyle ptt yazmıyordu bende olanı yazdım oraya gece aklıma takıldı cevap bulamadım teşekkür edrm:)
tarafından
Hayırlısı olsun canım inşallah çıkarda şu zor zamanda.. :)
(8 puan) tarafından
Amin inşallaah çıkar ilaç gibi gelir ;)
0 oy
(1,909 puan) tarafından
büyük ihtimalle ev sahibi başvuru yapmış olabilir ama kira sözleşmesi ikametgah yok mu sizin o adrese nasıl yaptı? bende az önce yaptım kayinvalidem lerle aynı binada üçüncü katta oturuyrz ama bizim kat henüz bitms gorunmuyo aynı evde ikametgahimiz kaynım calisiyo kayinpederim emekli aynı evde deglz hicbi faydalari da yok çıkar mı bilmiyorum aynı evde gorundgmz için gelir yüksek görünebilir diye endişeliyim 
(188 puan) tarafından
Bizim kira sözleşmesi yok ya ama bu yardım işi şans meselesi ihtiyacı olmayanlar bile almış
(1,909 puan) tarafından
aynen öyle malesef bana cikmck büyük ihtimalle ksyinoederine aynı evde gorundgmz için evde emekli varsa cikmiyomus :(
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Olabilir belkide
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Ev sahibi senin ikametini veremez ki
(188 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım şaşırdım bende

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,489 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 374 göst.
8 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 248 göst.
1 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Sevgicann (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 219 göst.
13 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elif5858 (214 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,058 soru

24,148,712 cevap

334,786 kullanıcı

...