0 oy
1,064 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşim ailesine düşkündür tamam ama ben bir şey söyleyince de tepki vermezdi hakli olduğumu bilirdi.

Ailesinin yanına gitti geçen ben babamlarda kaldım o da ailesinde kaldı iki gün geldi bi tuhaf. 

Onlarla ilgili bir şey diyorum konuyu kapatıyor bir şey diyorum haklı da olsam onları savunuyor resmen kendini ölduruyor ailesi icin sınır oldum resmen.

Buyu falan mı yaptılar aklıma gelmiyor değil.

Ne alaka diyecekler olursa şöyle anlatayım ailesiyle birlikte otururken ben babamlara geldiğimde yastığın altında buğday taneleri bulmuş kaynanam ve eşime göstermiş buket sana bir şey yapmış demeye getirmişti.

Öyle rezil insanlar o zaman yapmışlardı galiba şimdi o geldi aklıma 

10 Cevaplar

0 oy
(164,101 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Valla bisiler yapilmis olabilir zombide benim kaldigim odada duvara sim surmustu ben artik herkesden herseyi beklerim kimseye guvenilmiyo yaa
tarafından
Yaparlar valla kuzum ben de güvenmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından

Aboo bide senin üstüne mi atiyo :ermm:

tarafından
Kuzum üstünden iki sene geçti ben de ***** gibi yapmadım bir şey ama dedim o zaman ben netten baktım soğutmak için yapılıyor falan diye hiç üstlerine de alınmadılar
tarafından
Her konusu acildiginda laf sok o zaman bunu yapan her kimse ben bile olsam Allah indan bulsun gun yuzu gormesin insallah de agir seyler soyle konuyu degistirirlerse bilki onlardir
tarafından
Dedim kuzum kaç kere üstlerine alınmıyolar ki pislikler ya
tarafından
Napican gerci Allah tan korkmayan senden mi cekinecek gülüm
tarafından
Allah sorsun kuzum hiç helal etmiyorum hakkimi
0 oy
tarafından
Tehlikeli insanlar dikkat et bi hocaya git ama isinin ehli olsun canim
tarafından
Valla aklıma gelmiyor değil yaparlar eşim de bana der hep evimize geldiklerinde yanlız bırakma bir şey yaparlar diye biliyo demek
tarafından
Sen bian once onlemini al evini sirkeyle sil surekli esinin yuzune felak nas oku canim
tarafından
Haklısın kuzum okuyim sürekli bilmiyorum ya allah sorsun yapmışlarsa
0 oy
(54,522 puan) tarafından
olabilir canim yada bir guzel doldurmustur
tarafından
Valla kuzum hep doldururlar o kesin zaten de ama bu sefer bi değişik ya
(54,522 puan) tarafından
en iyi sen anlarsin canim zaten bir kere yasamissin benzer birşey aklınin ucunda hep olur
tarafından
Evet kuzum ☹ beklerim de onlardan
0 oy
(30,406 puan) tarafından

Bu kaynana hersey beklenir

tarafından
Haklısın kuzum ya kaynana bi de görümce var evde o kaynanadan beter
(30,406 puan) tarafından
Kuzum sen dikkat et takip et belki dolduruşa gelmiştir büyü değildir
tarafından
Onu da yapiyolar kuzum kadın benim yanımda yapiyodu resmen ama eşimi biliyom dört yıl olacak ne kadar doldursalar da bana anlatırdı böyle diyolar diye. Bu sefer biraz farkli
(30,406 puan) tarafından
Agzini ara hele belki birşeyler demislerdir
tarafından
Demiyor kiz önceden derdi bıçak açmıyor ağzını. Ağzının üstüne yapıştırasim geliyo
0 oy
tarafından
Allah tan korkmayan biriyse her şey yapar canım 
tarafından
Valla çok da korktukları söylenemez bana neler yaptılar
tarafından
Weeeeyy bak sen dikkat et kendine eşine
tarafından
Sorma kuzum allah sorsun
0 oy
(3,269 puan) tarafından
Bir anne evladının mutlu olmasına niye engel olur niye eşiyle olan geçimini kıskanır ben anlayamiyorum yaa 
tarafından
Insan olsa yapmaz kuzum ama insan degil herkes
0 oy
tarafından
Bacım yaparlar inanırım kimseye güven olmuyor ki daha
tarafından
Iyi olmus beter olsunlar kim kime ne istiyosa allah ona bin katını versin kuzum
tarafından
Amin cnm amin ne anlıyorlarsa sanki cahiller
tarafından
Sorma kuzum allah bize yardım etsin
tarafından
Amin balım amin iyi olup güzelce geçinmek varken hep başka şeylerle uğraşıyorlar
tarafından
Aynen oyle kuzum ınsanlık görmedikleri için insanlıktan anlamıyorlar
0 oy
tarafından
Bu erkekler anasına babasına gidince bi yürek yemiş gibi geliyolar adamı giydirip kusatip yolluyom çokta iyiyiz ha adam bi gelio en ufak şeyden kavga cikario ve 2 3 gün ben adamı toparlayamiorum demekki herkezde aynı 
tarafından
Evet kuzum ya aklı olan yollamaz ailesi insan olsa öyle yapmaz
tarafından
Kız yollamasan nolacak mecbur gidecem dio ama artık akillandim tek yollamiorum şimdide virüsü bahane ediorum
tarafından
Ben gitmek istemiyorum kuzum o da durmuyor tek yolluyorum ama sınır oldum artik
tarafından
Annem tek yollama sende git inadina git der hep bisey mi dedi ver lafını dedi onlar magduru oynuo sende aynısını yap dedi
tarafından
Çok haklı valla en mantiklisi o
0 oy
tarafından
Ben 21 yasndym esimle nisanlndm nisanlanali bizi ayrmk istynlr hep büyü yaptlr o yuzdwn inan bana suphelenmkte haklsn bende olsm aynısını dusnrdm benim evlndgm ilk zaman bile yaplmsti evlrnde yemek yedgm zaman yemeğe koymslrdi birileri alllaha havale ettm ama 
tarafından
Kuzum beni de baştan istemediler sırf eşim istiyor diye. O yüzden beklerim onlardan
tarafından
O zamn haklsn cnm bana kaynanmgil trfndn yaplmdi cok sukur kayinbabmda kaynanmda cok severler  beni onlara saygıda asla kusur etmem yapn baska vicdnslrdi
tarafından
Allah bozmasın kuzum bana onlar yapar başka kimse yapmaz allah ıslah etsin yapanları yaptıkları başlarına gecsin
tarafından
Amin canim ama sakn beddua ediyim deme dönüp dolasr seni bulur
tarafından
Allah sorsun ne diyim kuzum

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,301 soru

24,413,152 cevap

351,089 kullanıcı

...