0 oy
462 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

S.a kızlar..:)

Hemen sorumu sormak istiyorum.

Adetten birgün önce ve adetin ilk günü(adetim gecikti ilk gün oyuzden iliskiye girdim) ilişkiye girip hamile kalman var mı ?

Aranızda bu durumu yaşayan varsa cevaplarınızı bekliyorum canlarım.

Herkese teşekkür ediyorum şimdiden <3

6 Cevaplar

0 oy
(53,952 puan) tarafından
adetin ilk guni nasil oluyor ki
tarafından
İlk günü adetim gelmedi 1 gün gecikti.
-Reklam-
0 oy
(163,421 puan) tarafından
Ovulasyon testiyle hamile kaldim ben
tarafından
Anladım canimcim :)
(53,952 puan) tarafından
o test nasil oluyo sevdos burda paylasiyorlar bilmiyorum
(163,421 puan) tarafından
Ayni gebelik testi bende bilmiyodum geciktiydim esim test aldi ovulasyon testiymis ☺️☺️ cift cizgi cikti once hamileyim sandik snr testin kagidini okuduk cift cizgi ciktimi o gunleri degerlendiriyon gebe kalma sansin cok yuksek
(53,952 puan) tarafından
he anladım canım :) doğru yumurtlama zamanini gösteriyor yani :)
0 oy
tarafından
Adetliyken haram oldugunu bilmiyomusun kardesinle yatmissin gibi gunahi var bilgin olsun
(53,952 puan) tarafından
ben iliski oldu ondan sonra adet olmustur diye düşünmustum
tarafından
Ama adetin ilk gunu diye yazarsan bu cevaplari bekle cunku gunah yani bildigimi soyledim ozaman postunun yazisini duzeltmeni tafsiye ederim
tarafından
İlk gün gecikti belki hamile kalabilirim diye iliskiye girdim dündü normalde adet günüm olmadım bugün adetim.
(53,952 puan) tarafından
insallah tutturmussunuz canim
tarafından
İnşallah canimm bnim
0 oy
(18,225 puan) tarafından
adetin hemen bittogi gun hamile kalan gordum ben, son gunude hamile kalan gordum
tarafından
Anladım canım
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Oluyomuş galiba tövbe yarabbim hatta hamile kalamayan bi arkadaşm vardı ona adetliyken ilişkiye gir demişler bnde yapma dedim haram olduğu için şimdi tüp bebk yaptılar hamile şuan
tarafından
Benimkisi birgün geciktiği için girdim adetli değildim duzelttim postu anlamayanlar olmuş
tarafından
Soruyu iyi okuyun. Kendi hesabına göre adet olma günüymüş ama olmamıs yani kanaması yokmus
(5,372 puan) tarafından
He şimdi anladım canm olabiliyo galiba mesela ben kendimden bi örnek vercem hani adetin 14.günü yumurtlama günüya benim adetim hep geç gelir yani milletin 14 se benim 18 19 atıyorum ama bn adetin 10.günü fln hamile kalmışım yani tuhaf bnce Allah isteyince nasip edince oluyo benim bu gün işine inancım kalmadı o yüzden
(5,372 puan) tarafından
İlk başta farklı yazmıştı arkadaş canm o yüzden karışıklık oldu :)
0 oy
tarafından

Niye herkes soruyu adetliyken ilişkiye girmiş gibi okumus anlaamdım gitti :angry:

tarafından
İlk başta belirtmedim sinra parantez içine yazdım herkes anlamıştır diye düşünmüştüm. Adetliyken günah olduğunu bütün kadınlar bilir  ama herkes yanlış anlamış mecbur belirttim orda.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 35 göst.
18 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Oziis (1,666 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 252 göst.
0 oy
7 cevap 177 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Melektir (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 257 göst.
28 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yigidinannesi (295 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,885 soru

24,091,625 cevap

331,774 kullanıcı

...