0 oy
466 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar ya doğum yapalı 4 Ay oldu ilk defa adet oldum dün ama sancıdan hiç bişey yapamıyorum böbreklerimden belimden kasıkalarıma vuran çok sert sancım var ben doğumda bu kadar sancı çekmedim sanki doğum sancısı gibi girip çıkıyo yemek bile yiyemedim ne yapsam geçer?  Ağrı eşiğim yüksektir doğum sancısı geldiğinde bile uyucam deyip yatan biriyim son anda gittim hastaneye düşünün ama şimdi dayanamıyorum neredeyse ağlıcam

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim sirtina ayaklarinin altina sicak su torbası koy ama karnina koyma enfeksiyon toplar gecmis olsun
tarafından
Belime koydum sıcak su şişesi şimdi inşallah iyi gelir
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun suya şeker at şerbet yapıp iç belki iyi gelir sıcak su torbası köy ayağına 
tarafından
İnşallah canım bi denicem
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Tas mi dusuruyorsun acaba canim...col siddetliyse alluma o geldi, bol su iyi geldi ona
tarafından
Ben de idrarda gelir diye biliyorum canım sadece adet zamanı bu kadar ağrı oluyo taş düşse normalde de olurdu herhalde dimi
(6,973 puan) tarafından
Allah Allah kist ne mi var acaba...bilemedim canım dayanmıyorsan bi doktora git mecbur
tarafından
Sıcak su koydum belime biraz geçti ama bakalım yarın nasıl olacak canım kist daha önce geçirdim onda siyah pıhtı atıyo bu sefer öyle bişey yok temiz yani
(6,973 puan) tarafından
Rabbim şifanı versin, ya böbrek taşı ya da idrar enfeksiyonundiye düşünüyorum. Tez zamanda geçer insaAllah
tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim
0 oy
(76 puan) tarafından
Doktora git cnm allah muhafaza apantist felanda olur  
tarafından
Apandisit kasıklarda böbreklerde mi hissediliyo ki canım bilmiyorum hiç
(76 puan) tarafından
Ağrısı oraya vuruyor cnm allah korusun sen yine bi doktora gorun
tarafından
Virüsten gitmeye korkuyorum açıkçası da bakalım gece de geçmezse giderim
0 oy
(18,254 puan) tarafından
benimde hamilelikten  once  adet oldugumda cok sancılı gecerdi ama dogumdan sonra ağrısız olmaya basladı sıcak duş al sıcak çay iç ben oyle yapardim 
tarafından
Sıcak duş aldım çay da içtim de yok
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Cnm ters giden bay olmasın madem okadar şiddetiyse hastaneye mı gitsen
tarafından
Kızken de bu kadar ağrıdı ama şimdi bilemedim normalde doğumdan sonra ağrıların şiddeti azalır derler bi de önceden doğum kontrol hapı kullanmıyodum o ağrısız oluyodu ama bırakıp hamile kaldım şimdi çok şiddetli bilemedim virüs olmasa gitcem hastaneye de bakalım gece geçmezse

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 588 göst.
12 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
3 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 257 göst.
14 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 631 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Merve100 (228 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,662 soru

24,101,624 cevap

332,445 kullanıcı

...