0 oy
346 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Slm kızlar oğlum 6 aylık geçen sene oructa hamileydim tutamadim bu sene de böbreğimde stent var doktorum onaylamadi oruç tutmami hem taş var hem kanal darlığı hemde 24 haftalikken stent takılmıştı stent olmasa tutardim oğlum sadece geceleri emiyordu zaten üzülüyorum ya sizde böyle misiniz:(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçen sene bende tutamamistim hamileydim evde sanki hırsız gibi hissediyordum kendimi eşimden guzli yiyordum dışardan sanki her an biri beni izliyor gibi geliyordu çok şükür bu sene tutucam inşallah 
tarafından
Bende tutmak isterdim yarın olmasa da yine denicem insallah canim
tarafından
Canım bizim dinimiz kolaylık dini Elhamdülillah yani hastaysan hamileysen erteleyebilirsin
-Reklam-
0 oy
(11,242 puan) tarafından
Hem 4 aylık hamileyim hemde emziriyorum

Ben ne yapsam kiiii yaaa
tarafından
Bende 7 aylığım tutmak istiyorum annemler kaynanamlar yok tutma diyor ama tutacam dedim inş Rabbim güç kuvvet verir ama hamileysen emziriyorsan dahada kuvvetin kalmaz nasıl tutacaksın
(11,242 puan) tarafından
Kuzum bide bu aralar ac kalınca hemen başım dönüyor halim kalmıyor hiç
0 oy
(8,235 puan) tarafından
Üzülme canım sağlık sıkıntısı varsa yapacak bir şey yok ama borcun çok olmuş Allah yardımcın olsun . Çok şükür gecen sene hamileydim tuttum bu sene beş aylık kızım rabbm güç versin nasıp etsin yine tutacağım. 
0 oy
tarafından

Bende tutamicam :(

0 oy
tarafından
Allah nasip ederse 61 orucu tutarsın canım borcun birikiyor ama olsun İlk önce sağlık .

İlgili sorular

+3 oy
22 cevap 392 göst.
+1 oy
2 cevap 100 göst.
15 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Havvanur12 (53 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 235 göst.
4 Mart 2025 Diğer kategorisinde Adanalibelammm (234 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,432 soru

24,072,293 cevap