0 oy
925 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (128 puan) tarafından
Merhaba kizlar yarin ramazanin ilk gunu cok heyecanliyim. Gecen ramazan 6 aylk hamileydim doktor oruc tutmamami soylemisti oyuzden tutamadim esimde calisiyo dye tutmadi bu sene tutmama engel bsey yok sukur esime dedim sahura kaldrsymmi tutcanmi bsey demedi anladim cekindi demeye oruc tutmuyo genlde ,ogldne kadar denerim dedi bnde akli basinda buyuk birisin neyin dogru neyin yanls oldgnu biliyosn dedim ama tutmick galiba hep diyo calisiyom ac susuz olmuyo dye surekli su icmm gerek yemk yemesemde olur fln nyse yalnz komigime gitti ilkokul cocuklari oglene kadar deniyim der benim herif 27 yasnda koca adam diyo bunu gulesim geldi 

26 Cevaplar

0 oy
(7,094 puan) tarafından
Valla canim benim esim insaatta calisiyo burda da degil amlanmaya da orasi asiri sicak oluyo ve saattleri daha uzun ama yine de tutuyo vallahi esleri gunahlarindan dondurmek lazim.bazi yerlerde 
-Reklam-
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Bizim eşimle görüşlerimiz farklı o alevi ben sünniyim yetişme tarzıda bu şekilde ve oruç tutmuyor. Açıkçası takılmıyorum çünkü bu bir ibadet her koyunda kendi bacağından asılır.. Ben tutacağım nasip olursa o da aynı şekilde bana saygı duyuyor ben sorun etmiyorum 
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Valahicocuk gibi he bir haftadır burda hamileler kendinden geçti oruç tutacağız tutalım mi tutmayalim mi diye senin kocanin bahane hazır :-)
0 oy
(7,138 puan) tarafından
Ben turcan ama eşimin  pek niyeti yok ben gece kaldırırım tutup tutmayı kendi bilir
0 oy
tarafından
Bnm eşim resmen zehiri içinde calsyor iki saate bir yoğurt yiyip dinlniyolr çok zor tutmicm dedi
tarafından
Ne iş yapıyor merak ettim de
tarafından
Kimyasalda calsyor cnm Bi tür boyama
tarafından
Allah kolaylık versin
0 oy
tarafından

Ben bu sene eşime tutmamasını söyledim çünkü sürekli ilaç kullanıyor ve aç karnına dr da tutma demiş 

Geçen sene olduğu yere yığıldı kaldı bayıldı :'(

İlgili sorular

+3 oy
22 cevap 398 göst.
+1 oy
11 cevap 515 göst.
0 oy
2 cevap 172 göst.
0 oy
16 cevap 657 göst.
21 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde 3erkek annesi (110 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,315 soru

24,097,385 cevap

332,175 kullanıcı

...