0 oy
884 göst.
Diğer kategorisinde (1,788 puan) tarafından
Ya bana bir yol gösterin bacılar gacılar... Saçlarımı yıllardır uzatıyorum ama uçları aşırı yıprandı kapalı olduğum için biraz hoyrat kullandım topuz yaparken katlı kaldı derken yıprandı baya biii. Şimdide çok dökülüyor bebek tanıyor diyo bizimkler ondanmis artık ne kadar doğru bilmiyorum. Kesmeyi düşünüyorum biraz toparlanır diye ama 2 aydır yeltenip vazgeçiyorum napsam yaaa of

12 Cevaplar

0 oy
(673 puan) tarafından
Bebeğin kaç aylık canm benim saçımda çok fena dökğlmeye başladı iki aydır elimi sürdğüm an avucum doluyo
(1,788 puan) tarafından
4 aylık. Aynen benimde öyle bunca yıldır ilk defa böyle bisey yaşıyorum böyle bişey olmaz yaa çok fena
(673 puan) tarafından
Aynen canm benimde öyle bende hiç yaşamamıştım daha önce hatta bende bununla ilgili post açmıştım çoğu kişi 7 ayda durduğunu söyledi bakalım inşallah durur bizimkide
(1,788 puan) tarafından
Evet banada öyle diyolar bakalom inşallah
(1,714 puan) tarafından
1 kutu sampuan İn içine 1 kutu asbirin koy. Bir gün beklet şampuan bitene kadar kullan faydasını göreceksin. İstersen İnternete yaz bak oradan daha iyi anlarsın.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kırıkları kes evde saçın açık kalsın hep hava alsın
(1,788 puan) tarafından
Açık zaten sürekli evde hiç kapatmam kiii. Omzuma kadar keserim dedim ama fazla mı kısa olur
tarafından
Toka takma kuzum açık kalsın derken o anlamda dedim bence kısa olur ama sence nasıl bilmiyorum :D
0 oy
tarafından
Ben belime kesen saclarimi uzun dusunceler sonucu abime kestirdim uzulduydumde alistim sonra ama dokulmesi azaldi elidorun turuncu sampuaniyla sac kremi cok iyi geldi tafsiye ederim canim
(1,788 puan) tarafından
Kız ne beli popomu geciyo benimki nasıl kiyicammmm
tarafından
Kiyaxan dokulmesi kesiliyo ozaman yada yerlerden 1metre sac toplarsin :)
0 oy
(16,783 puan) tarafından
Uçlarına makas at canlanır 
(1,788 puan) tarafından
Omzuma kadar keserim dedim ama çok kısa olur sanki. Şimdi popodan geçiyor uzadı baya
(16,783 puan) tarafından
Koku sende yine uzar o kadar saçı topuz yapmak da zordur ağrır basin
(1,788 puan) tarafından
Hemde nasil bide banyo yapmak eziyettt
(16,783 puan) tarafından
Ben kestim çocukla olunca ıslak kalıyordu üşüyordum omzuma kadar kestim rahatladim
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Barcelona  ve yılan yağını  kullan hem dökülmeyi önlerde hem besler uzatır ben kullanıyorum 
(1,788 puan) tarafından
Ben dökülme için özel bi karışım yaptım canım çok etkili bir yağ 1 aydır karanlik ışık gormeyen bir yerde beklettim cikaricam ama saçımı kesipmi kullansam bilemedim
(5,327 puan) tarafından
Ben de hazır aldım saçımı kırılanları evde kestim daha sonra kullandım  şimdi hem hızlı uzadı hem dökülme kesildi hemde  canlandı
0 oy
tarafından
Belime kadar uzattığım saçımı çok dökülüyo diye sıfıra vurdum cano :D Rihanna modeli yaptı kocam sadece sol üstte var arkaşar sağ komple gitti buraları da kescem de nasip olmadı bi türlü bakalım artık 
(1,788 puan) tarafından
Sen şaka mı yapıyosun kizzz ne sıfırı. Onu yapamam ama omzuma kadar kesmek istiyomm tarz durur diye düşünüyorum bakalmmm
tarafından
Önce omzuma kadar kestim baktım her gün süpürüyom ama her yer saç kafayı yedim vurduk sıfıra oh mis kafamın dibi hep yra olmuş zaten egzama varmış rahatladı baya
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Aplamda saçları çok uzundu ve sürekli dökülüyordu. Yıllarca uzatıp hiç kesmemişti. 

Ama Bi sıfıra verdi kafayı tüm kesti ve o saçlar çıktık a permayikle kesti devamlı ve sonra bıraktı tamamen saçları şimdi tekrar uzadı eskiye göre Bi nebze daha iyi minik bebek saçları çıktı. 
(1,788 puan) tarafından
Kız yok sıfıra vuramam o kaa degil
0 oy
tarafından
Uçlarını falan aldırsan olmaz mı kendin uçlarını al yıpranan yerlerini
0 oy
(309 puan) tarafından
hamileyken saç dökülmüyor vicüt bi hormon salgıladığı için o zaman dökülmesi gereken saçlar dökülmüyor doğumdan sonra çok dökülme o yüzden oluyor bi doktor söylemişti benimkide çok döküldü durdu şimdi bebeğim 8 atlık 

saçların çok yıprandıysa uçlarından biraz kesebilirsin kendin
(1,788 puan) tarafından
Evet hamileyken hiç dokulmezdi bende çok söz ederdim şimdi nazar mı değdi de dökülmeye başladı diyordum demekkki bilimsel bir açıklaması varmış .dd
(309 puan) tarafından
bütün hamilelerin dökülmüyor :)
0 oy
(643 puan) tarafından
Canım bende resmen kel kalmistim bahsettigin zamanlarda. Hamilelikte saclar en saglikli dönemini yasar ve dokulmezmis dogumdan sonra hamilelikte dökülmeyen saclar hormonlarin nirmle dönmesi ile dökülmeye baslarmis bu geçici bu durum istersen sabret istersen kes ama kestirmek cozum olmayabilir. Bende uçlarından aldirmstim ama dökülmesi bi süre devam ediyor yine de
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Arada kesmek lazım canım kendine gelmesi için
0 oy
tarafından
Evde saçını ac ama toplama birak salık kalsn birde tatlı badem yağı sür benim saclrm omreden yanmsti birde surekli topuz yapa yapa kivirckti ayni sana dedgm gibi yaptim simdi saclrm mis gibi oldu ve eskisi gibi dümdüz  :)) fone felan gerk kalmdi ha birde saçını ıslakken tarama hafif nemli kalnca taramaya özen goster

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 321 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 201 göst.
2 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Asafin annesii (183 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,813 soru

24,064,343 cevap

330,284 kullanıcı

...