0 oy
1,660 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Git gide iyice kilo aldım *** göbek aldı başını gidiyo. Bana öneri verin şu tatlılardan hamur işinden uzak durayım :((

26 Cevaplar

0 oy
tarafından

Nasil kilo alcam ben :D:ermm:

tarafından
Seni postumdan dışarı alalım lütfen :D
tarafından
Küstüm gidiyom kizma apla:)))
tarafından
Kızmam kızmam hepnizi seviyom ☺☺❤
tarafından
Tamam ozaman ben yemek cok yiyom ama alamiyom diyim seni sinir edip kaçim ozaman haha:))))
tarafından
Ben seviyom diyorum sen daha sinir ediyosun çok ayıp :)
-Reklam-
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Kuzum ben ikiz doğum yaptım göbeğim sarktı sanki yine hamile gibi görünüyorum. Neyse aiyemin yanındayım onlara benimye yemek konuşmalarını yasakladım ve mümkün olduğunca onlarla beraber oturup yemiyorum. Tuz hiç tüketmem ama midemi de dolu tutmak için sabah kahvaltısında bıl salata ve kesinyikle yumurka yiyorum birtane uzun süre tok tutuyor. Aralarda su ve hafif ve az miktarda tüketiyorum. Ve en önemlisi evin içinde spor ayakkabımla geziyorum :) telefonuma egzersiz uygulaması indirdim. Birde leslie yapıyorum 15 2q dakikalık videolardan ve kızkardeşime ait bir egzersiz dcd si var onu yapmaya çalışıyorum. Annemler kilo vermemi destekledikleri için ben spor yapıyım diye 1 saat falan bebeklere bakıyorlar ben odada sporda oluyorum. Bu şekilde kesintisiz dazenli yaparak 5 kilo verdim. Bu son dört gün ramazan için bişeyler hazırladık dılaba bu yüzdende geç yattık o yüzden spor zamanm olmadı. Birde kızkardeşimle iddiaya girdik kilo verlek için :) ramazanda da hedefim,2 kg vermek. Ramazan sonrası daha farklı hedefim olur
tarafından
Hayırlısı ya brnde tek bebiş doğurdum ama sanki ikiz doğurmuş gibiyim :/
0 oy
tarafından

Günde birkac kez turk kahvesi ic o seni tok tutuyor zaten ozellille yemktn önce ic istahn kalmyor:D

tarafından
Beni daha acıktırır:)
tarafından
Hadi ya valla ben sabh ac karna türk kahvesi icym birdaha  aksna kadr yemegi sormam
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Kesinlikle canan karatay diyeti tavsiye ederim youtubede örnek videolar var 2 ayda 12 kilo verdim şuan uymuyorum fazla kilo almadım ama son 6 kilom var başlayacağım gene ramazana uygun listesi de var
tarafından
Nasıl kuzum biraz bahsetsen çok var diyet örneği
0 oy
tarafından
Cnm kesin kararli ol ne olursa olsun yemiceksin. Ekmegi ve sekeri tamamen kes. Youtubede hergun spor yap. Oglum 9 aylik bi sekulde 2 ay once basladim 82 den 70 kiloya düstum ve hala devam ediyorum. Insallah birakmicam hedefe ulasana kadar. Biliyorum cok zor. Bazen tatli yedigim oluyor. Yemeklerimi ekmeksiz yiyip doyuyorum ve cok sukur zayifladim. Insallah basaracaksin canim. Bu arada kac kilosun
tarafından
Ekmeği tek kahvaltı ile yerim canım yemeklerle yemem ama tatlıyı çok yiyorum. İnşallah irademe sahip olcam
tarafından
Kac kilosun cnm
tarafından
En son 76 idim kuzum almadıysam üstüne
tarafından
Cok degil verirsin canim
0 oy
(673 puan) tarafından
Canım bende yeni doğum yaptım sayılır bebeğim 45 günlük ve emiyor benim de 25 kg vermem lazm ekmeği azaltarak kestim şekeri tuzu azalttım en mantıklısı ve seni yormayacak seu azaltarak bırakmak ve geç saatte birşey yememek ve su  tüketimini artırmak bunlar a alışınca da spora başlarsın tamam ac kalarak asla kilo veremezsin 
tarafından
Tamam canım deniycem çok sağol

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 579 göst.
6 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Neslihan92 (31 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,350 soru

24,138,194 cevap

334,392 kullanıcı

...