Kuzum ben ikiz doğum yaptım göbeğim sarktı sanki yine hamile gibi görünüyorum. Neyse aiyemin yanındayım onlara benimye yemek konuşmalarını yasakladım ve mümkün olduğunca onlarla beraber oturup yemiyorum. Tuz hiç tüketmem ama midemi de dolu tutmak için sabah kahvaltısında bıl salata ve kesinyikle yumurka yiyorum birtane uzun süre tok tutuyor. Aralarda su ve hafif ve az miktarda tüketiyorum. Ve en önemlisi evin içinde spor ayakkabımla geziyorum :) telefonuma egzersiz uygulaması indirdim. Birde leslie yapıyorum 15 2q dakikalık videolardan ve kızkardeşime ait bir egzersiz dcd si var onu yapmaya çalışıyorum. Annemler kilo vermemi destekledikleri için ben spor yapıyım diye 1 saat falan bebeklere bakıyorlar ben odada sporda oluyorum. Bu şekilde kesintisiz dazenli yaparak 5 kilo verdim. Bu son dört gün ramazan için bişeyler hazırladık dılaba bu yüzdende geç yattık o yüzden spor zamanm olmadı. Birde kızkardeşimle iddiaya girdik kilo verlek için :) ramazanda da hedefim,2 kg vermek. Ramazan sonrası daha farklı hedefim olur