0 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde (1,370 puan) tarafından
4 yaşına girecek kızım daha önce yapmadığı şeyleri yapar oldu burnuna çağla çekirdeği sokmuş daha öncede bir kere başka bir şey. Allahtan söyledi de cikarttm iyice içine kaçmadan. Anlamiyrm ya artık bu niye yapar sizin de geldi mi başınıza?

11 Cevaplar

0 oy
(2,474 puan) tarafından
Yiğenim 3.5 yaşında nohut kaçırmıştı burnuna sağlık ocağına götürdük hemen aparat yokmuş alamadılar bi hastaneye gittik ordaki acemi hemşire dahada ileri soktu nohutu en son bi doktor gelip çıkarmıştı bide marifet gibi senin hesap geliyo söylüyor 
(1,370 puan) tarafından
Ya bizimki de söylüyor sonra korkuyor da
-Reklam-
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Daha 9 aylığız bakalım bizim cimcime neler yapacak:D Allah yardımcın olsun canım : )
(1,370 puan) tarafından
Amin hepimizin valla küçük bebekler anlamazlar
hadi yeni yeni tanımaya başlarlar ama benim kızım büyük bi de
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Ayy geçmiş olsun cnm çok dikkatli ol Allah korusun bizim yeğen de kulağına boncuk sokmustu
(1,370 puan) tarafından
Sağolsn canım evde dura dura saçmaladı iyice Allah korusun inş başka şey olmasın
0 oy
tarafından

Yiğenim öyleydi kulağının deliğine herşeyi tıkardı çıkarırdı doktor:D

(1,370 puan) tarafından
Hadi ya kaç yaşında
tarafından
Şuan 10 ama 2-3 yaşındayken hep yapardı kulak deliğine burun deliğine oyuncak silahlar varya onların mermileri hep kulağından çıkarırdı doktor:)
0 oy
tarafından
Kız ben küçükken burnuma pamuk sokuyor muşum taa öteye kadar. Biraz yaramazmışım. :). Annem baya uğraştı benle:D
(1,370 puan) tarafından
Ah ah anneler çekiyor ya zaten :))
tarafından
Aynen canım bizde çekecez yeterki sağlıklı olsunlar,
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Benim kuzenim de o yaşlarda burnuna boncuk sokmuştu 
0 oy
tarafından
Sen boyle diyince eltimin kizi geldi aklima gazete kagit  ne varsa sokmus bi sure sonra burnundan nefes alamayinca kulak burun bogaza goturduler avuc dolusu kagit cikti valla :)) dikkat et 
0 oy
tarafından
Seninki söylemiş benim kuzenim kardeşinin burnuna araba tekeri olur yaa çok küçükken onlardan koymuş 17 yaşına kadar o teker burnunda yaşamış artık nefes almakta zorlanıyordu doktora bir gitmişler teker var burnunda çıkarttılar falan yaa 

Belki televizyonda falan gördüyse onu taklit ediyordur canım dikkat et aman
0 oy
tarafından
Yok gelmedi benimde oğlum 4 yasinda yani hep en basindan uyarip anlatrim ondan olsa gerek ama yinede insan korkuyor yaa aklina seytan girer cocuk bu dikkat etmek lazim 
0 oy
(553 puan) tarafından
Evet geldi ben sokmuşum o yaslardayken boncuk galiba kardesimde kiraz çekirdeği sokmuş yine o yaslarda demekki her çocuk bisiler tikistiriyor orasina burasina:) öyle durumda burnu üst kisimdan sıkıp ilerlemesini engelleyip cımbızla almak lazımmış ama doktora gitmek daha güvenli tabi geçmiş olsun
0 oy
(5,714 puan) tarafından
Cocuk bu canım yaptığı hareketlerin sebebi olmaz ki. Canın sıkılmıştır. Merak etmiştir. Yanlışlıkla olmuştur. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 273 göst.
1 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Pink26 (351 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 624 göst.
0 oy
2 cevap 175 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,743 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,222 soru

24,069,199 cevap