0 oy
893 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar daha öncede yazmıştım buraya kaynanam görümcem sürekli para kaybediyor insan huzursuz oluyor diye ben bir arada oturuyorum onlarla. Görümcem dün akşam arkadaşında kaldı eve geldi iyiydi konuştu etti sonra fark etti 50 lirası yok kaynanamla markete gittiler eve geldi 5 karış surat bana yapıyor. Az önce eşim geldi eşime de söylemişler herhalde eşimde çikardı ona 50 lira verdi sinirli sinirli bundan sonra ne para kaybedersen ben vericem sana. Eşimde hiç yüzüme bakmadan gitti odaya yattı. Gittim yanına ne oldu dedim halsizim falan dedi bunlar kesin eşime söyledi benden şüpheleniyorlar diye eşimde çikardı para verdi onlara. Ben ne yapayım şimdi söyleyin bana

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim resmen sen aldina getiryolar nekadr şeytanlar ya
tarafından
Sinirden ağlıycam resmen bana birşey söylemiyorlar ki ağızlarının payını vereyim eşime söylediler kesin eşimde bana birşey demedi şu virüs illeti çıktı ayrı çıkıcaktım ne güzel çıkamıyorum
tarafından
Böyle bi arada hep huzursuzluk sen úzme kendini canım
Allah büyüktúr kimsenin yaptg yanına kar kalmaz
Allaha havale et bu tür insanlarla ugraslmaz her tür iftirayı atarlar insallah bi an önce ayri ewe ckarsn
tarafından
Canım ne güzel çıkıcaktım virüs çıktı öyle kaldı Allah görüyor evet ama sinirden ağlıycam resmen eşime de söylemişler oda kızdı onlara herhalde benden şüpheleniyorlar diye sinirli sinirli verdi para ona
tarafından
Az daha sabret biter inşallah virus ckarsn aglama takma kafana senin icin rahat olsun gt esinle ilgilen boswer
-Reklam-
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Neden insanların ici.bu kadar fesat kötü kalpliler:((
(5,437 puan) tarafından
Esin sana tavır yapmasın yeter cnm odanin kapıyı kapatınca onlar kaliyo dışarda
tarafından
Yok canım Allah var eşim her zaman arkamda hep söyler onlar annem ablasa sen karımsın çocuğumun annesisin Allah'ın bana emanetisin diye ama insan çok sinir oluyor simdi ne hikmetse eşim parayı verdikten sonra konuşmaya başladılar şimdide ben konuşmuyorum
tarafından
Deniz kuzey = Allah biliyor evet ama insan çok üzülüyor evde onlardan benden başka kimse yok param kayboldu denilince ne oluyor direk ben kalıyorum ortada
(76 puan) tarafından
Elbette cnm bende olsam üzülurum ama cok şanslısın esin sana destek onemli olanda bu degilmi zaten :))
(5,437 puan) tarafından
O yetiyor insana.
Insanın en büyük dayanağı eşi:))
0 oy
(673 puan) tarafından
Canım resmen seni hırsızlıkla suçluyolar iftira atıyolar söylesene eşine
tarafından
Eşim birşey demedi ki bana bu sefer demiycekler mi niye sen üstüne alınıyorsun diye
0 oy
tarafından
Günahını almışlar.  Allah bilsin boşver 
tarafından
Allah bilsin evet ama insan çok sinir oluyor resmen hırsız muamelesi görüyorum sinirden ağlıycam
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Git söyle düzgün ce benden mi supheleniyosunuz diye anlat kendini sen kendinden eminsen aynı evin içinde şüpheyle ne onlar yaşayabilir ne sen  
tarafından
Bu seferde demiycekler mi niye üstüne alinıyorsun diye biz sana birşey mi dedik diye
(3,033 puan) tarafından
Bisey demediniz ama surat yapiyosunuz kim olsa düşünür de ayrıca sessiz sessiz oturursan çaldı şimdide sesini çıkarmıyor derler
(3,033 puan) tarafından
Yarın öbürgün daha büyük şeyler kaybolursa bu sefer daha çok üzülürsün
tarafından
Eşime söyleyim en iyisi ben onlarla şuanda muhattap bile olmuyorum
(3,033 puan) tarafından
Onunlada güzel konuş ama kendini güzel ifade etki seni yanlış anlamasin
0 oy
(2,160 puan) tarafından

Ya canım ya :(

Neden insanlar böyleler :(

Allah yardımcın oslun. 

tarafından
Alkol alan bir insan dün akşam içti içti g*tü başı kaybetti parasını düşürdü mü arkadaşı mı aldi artik ne oldu eve gelince fark etti bu sefer beni suçluyor resmen
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Evet hatirliorum bu konuyu ve iş rayından cikmis gibi bence konuyu ac konus sessiz kalma gunahini aliolar yazik gunah ya sen sessiz kalma yoksa baska seylerde de seni suclayip duracaklar
tarafından
Bu sefer bana demiycekler mi biz sana birşey mi dedik sen niye üstüne alınıyorsun diye
(5,908 puan) tarafından
Esin cikarip para veriosa senden suphelendikleri kesin once esinle konus sonra git onlarla konus
tarafından
Eşimle konuştum bu konuyu kapat dedi kimse senden şüphelenmiyor dedi ve eşim parayı verdikten sonra ne hikmetse benle konuşmaya başladılar şimdi son kez sesimi çıkartmiyorum bir daha olursa onların bu sefer ağzına sıçıcam
0 oy
tarafından

Sorsana niye surat asiyonuz diye ay parcalarim beni boyle suclayanlari ima edenleri bile en adi seylerden biridir hirsizlik o nasil kaynanaya:angry:

tarafından
Şu virüs illeti çıkti ne güzel ayrı eve çıkıcaktım çıkamiyorum Allah'ım görüyo evet ama sinirden ağlıycam resmen
tarafından
Kuzum sor bak sormassan sessiz kalirsan esinde diycekki aldida sesini cikarmiyo kimbilir kaynananla gorumcen esine neler dedi
tarafından
Eşime söyleyim ben en iyisi ama bana demez ki senden şüpheleniyorlar diye
tarafından
Kaynanala gorumcenide al kocanda olsun yaninda sor dordunuz biarada olun
tarafından
Eşimle konuştum bu konuyu kapat dedi kimse senden şüphelenmiyor dedi ve eşim parayı verdikten sonra ne hikmetse benle konuşmaya başladılar şimdi son kez sesimi çıkartmiyorum bir daha olursa onların bu sefer ağzına sıçıcam
0 oy
tarafından
Ne kadar s.erefsiz bi insanlar bunlar ya git acik acik soyle susma sen sustukca tekrarlamaya devam edecekkk
tarafından
Ay bende onlara kalktım yemek yapıyorum ne iştah kaldı ne hiç birşey eşime söyleyim en iyisi ama söylemez ki senden şüpheleniyorlar evet diye
tarafından
Soylemesin hayirdir bide yemek mi yapiyosun nankorlere kalk git konus kuzum bak sana bisey diyim mi bu dunyanin kurali kim sessiz kalirsa her zaman ezilen o olur. Sesini cikart seni ezmelerine izin verme hicbi sucun yokken kendine bu ayibi etme. Git duzgunce sor baktin laftan anlamiyolar anladiklari dilden konus seni sucluluk psikolojisine sokmalarina izin verme
tarafından
Canım eşime söyledim saçmalama niye üstüne çekiyorsun falan dedi sonra bende ben sa lak degilim anlıyorum dedim bu konuyu kapat kimse öyle birşey diyemez sana dedi. Sonra eşim parayı verince birden ikiside normal konuşmaya başladı benimle şimdi eşime söyledim ama bir kere daha aynı şey olursa direk gidicem onlara söyliycem
0 oy
tarafından
Esjne durumu anlat söyle paralari kayboluyor benden suphe 3diyolar onlarla konuş boyle olmaz söyle gizellikle adam huylarını anlasin oda senden şüphelenmesin 
tarafından
Söyledim canım saçmalama diyor bu konuyu kapat kimse senden şüphelenmiyor ama belli yani şüphelendikleri
0 oy
tarafından
düzenlendi
bak kuzum.ben gelin geldigim.ilk.zmaanlar kaynanamin.odasini suourrdum.temizlerdim.dolabini iki uc defa temizledim.surekli 10 tl 20 tlm kayboluyor.diyordu ben odaya girip.temizledigim icin bana laf vurdugunu anliyordum .. yani surekli parasi kayboluyordu .. baktim.olcgi yok artik.odasini temizlemedim.odasina girmedim bile kiyef yikandogi zman bile.katlar yataginin istune koyardim .. daha sonra soylenmeye basladi iste gelin benim.odami temizlemiyor diye tabi eltim.var gorumcem.var oturuyoruz bemde patladim.artk .... kac defador.laram.kayboluyor.diyorsun bu evde kim.var benle senden baska surekli bana laf vuruyon.ben nasil .senin odani temizliyim.dedim.bu saatten sonra.odana girmem bem.senin  .. ben senin 10.tl ne mi yemezzul.edecegim.benim.yanimda surwkli.param.caliniyor diyorsun dedim ... o da dedi ben sana soylemedim ki bemde dedim.ben bu eve yeni gelin geldim.sen ikide bir bana soylersem.ben bunu anlarim.dedim... ben senin parani.almadim.aldiysam da sana soyelrim.anne ihtiyacim.vardi 10.tl cebinden aldim.derim .. dedim ...yok ben senin icin demiyorum dedi ..  ama aradan bi kac gun gecti bem takip ettim.ki ne goreyim eltimin kucuk oglu surekli odaya giriyor dolabi aciyor benim.ona bi kac kez.bakyigimi gorumce artik calmayi birakti ... yani kuzum anlayacagin sende acik acik soyle bak belli ki alan biri var parayi .... sen acik acik soyle ben yanlis anliyorum de ... 
tarafından
Canım eşime söyledim saçmalama diyor öyle birşey söyleseler sana tamam ama öyle bir konu yok diyor bende dedim ben ***** değilim anlıyorum dedim bu konuyu kapat çok kötü bir konu bu dedi
tarafından
esin boyle soylemisse fazla tkma o zaman canim  . zaten esin farkederse annesi gile gerekeni soyler ... .
tarafından
Canım eşim evet senden şüpheleniyorlar demez ki
tarafından
tabiki de demez ama annesi gile de senin yaomadigini soyler zaten
0 oy
(2,859 puan) tarafından
Valla kapısına dayanırım afedersin senin paranada sanada sıcarım derim ne yüzsüzsünüz ben sızın 50 lıranıza mı kaldım derim cnm 
tarafından
Canım bana birşey demiyorlar ama suratlarindan belli şimdi bana demiycekler mi sen niye üstüne alinıyorsun diye
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Git söyle valla deki hayırdır benden mi şüphe duyuyorsunuz  hiçte kabullenme
tarafından
Canım bi imada bulunsalar deseler evde para kayboluyo yada başka birşey gidip söyliycem ama birşey demiyorlar surat yapıyorlar eşime söyledim bu konuyu kapat dedi
(1,491 puan) tarafından
Ozaman nediye eşin veriyor sende üstüne git valla eşin niye hemen kapat diyor ki tavrını koy valla
tarafından
Koydum tavrımı eşim para verince birden konuşmaya başladılar benimle

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 506 göst.
26 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 282 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 467 göst.
0 oy