0 oy
388 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,542 puan) tarafından
Ya  bu siemens makinalardan muzdarip olan benmiyim sadece ne bulaştığı doğru dürüst yıkar ne çamaşırı çamaşır larda leke kalıyordu bende gittin ariel aldım onunla yıkıyorum gene aynı çocuğun kıyafetlere duru granül matik aldım gene pis çıkıyor elimle yıkıyorum makinadan çıkan çamaşırı yeniden bulaşık desen oda daha beter onu da elimle yıkıyorum midem bulamıyor çıkan bulaştığı görünce hicbir işime yaramıyorlar anlayacağınız kaldırıp fırlatmak istiyorum camdan 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bosh almıştım tıkır tıkır çalışıyorlar çok şükür 
(1,542 puan) tarafından
Keşke  bende almış olsaydım kafama tüküreyim bin değil on bin pişmanım annemin kıytırık eski beko marka makinesi bile harika yıkıyordu bu nedir ya çıldıracağım az kaldı
tarafından
Pahalı gelmişti ilk alırken ama uzun süre kullanırım diye aldırmıştım canim 2 buçuk yıldır çok güzel çalışıyorlar çok şükür buzdolabı da bulaşık makinesi de çamaşır makinası ocak fırın davlumbaz hepsinden çok memnunum özellikle fırını tek geçerim süper bişey
(1,542 puan) tarafından
Ya sen anlattıkça daha da çok pişman oluyorum biliyor musun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bulaşık makinem Simens ti gri bir ton para verdik bir yıl dayanmadı 1 yılda en az 10 kere servis geldi eve en son mutfaktan bir ses geldi makina su akitmis eşim makinayı tekmeliyor hurdaya verdik gittik Arçelik aldık çok memnunum
(1,542 puan) tarafından
Yakında o ses bizim mutfaktan da gelecek az kaldı bende tepin cem üstünde
tarafından
Tuzu doldurduğum halde tuz yok diyordu finish kullandım o kadar para verip hep çizdi makina bulaşıkları kireç gibi lekeler bırakıyordu
(1,542 puan) tarafından
Aynı benim de öyle hem çiziyor hem kireçli bırakıyor hadi gücün yetmiyor tamam bunlar olsun da bulaşıkların üstünde kir bari bırakma sen bulaşık makinası sin ya
tarafından
Hahdbdhhsshdhhdshshhsw of kuzum helal et istemsizce güldüm sen bulask makinasisin ya hahshahhahaha
(1,542 puan) tarafından
Öyle değil mi onu evde niye bandırıyoruz ama öyle değil mi
0 oy
tarafından

Bu iş markaya bakmiyor bacim biraz şans isi beyaz esya bizimkilerinde hepsi bosch guzel cok sukur ama mesela bende firinini pek begenmiyorum yengemin firini vestel ve takir takir claisiyor :) yani markasi onemli olmuyor cok siemensde boschla hemen hemen ayni zaten 

(1,542 puan) tarafından
Ya inan çıldırmamak için zor tutuyorum en kalteli tuz parlatıcı deterjan kullanıyorum olmuyor ben öğrenci iken bimin tabletini kullanıyor dük makinalarda pırıl pırıl bunlar beyinden sorunlu bence
tarafından
Ozaman oyle evet cunku hani kotu bir marka degil yetkili servise soyledinmi garantisi varmi
(1,542 puan) tarafından
Var canım yetkili servis çağırmadım çünkü bir bozuk tarafı olmadı sadece isini düzgün yapmıyor
0 oy
tarafından
Arçelik bıde beko guzel canım benım herseyım arçelik ama beko kullananlarda memnunlar 
(1,542 puan) tarafından
Aynen canım aynen
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Profilo benim 4 yıdlır kullanıyorum memnunum kuzum, bebeğin mama yerken kıyafetine dökülünce hemen sabunla çitile elinle sık as, çamaşırları yıkayınca o şekilde yık leke falan kalmaz,, kıruyunca çıkması zor oluyor
0 oy
tarafından
Bulaşık makinesinin parlatıcı bitmis olabilir benimde öyleydi koydum düzeldi tuzuna parlaticisina bak 
(1,542 puan) tarafından
Yok canım herşeyi tamam
0 oy
(5,676 puan) tarafından
 bu siemens e hep kaliteli iyi felan diyorlardı. Değilmiş demek ki.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 548 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 266 göst.
5 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 433 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Seda_2 (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 490 göst.
11 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde bbsradrkk (1,650 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,607 soru

24,047,071 cevap

329,446 kullanıcı

...