0 oy
408 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Alıştı valla yatırdıgımda yaygarayı basıyor gören dövdüm sanır sizce nasıl düzelir bu durum

10 Cevaplar

0 oy
(163,271 puan) tarafından
Ne 15 gunu benimki dogdugunda alisti ☺️☺️☺️
Oyle kucagimda uyuyo birakinca uyanip agliyo
tarafından
Aynı valla
tarafından
Kız sevda benim kızda kucağa alıştı iyi mi durmuyor şimdi babası hep alistirdi var ya alma da dedim dinlemedi:)
Kiz benim koca tm uyutuyom gelip opuyo geri uyamiyo opme diyom sen bendenmi kiskaniyon diyo valla su virus bitmeden katil olmazsam iyidir aglayincada al seni istiyo diyo cinnet geciriyom yaa
tarafından
Aynen kız beni de deli ediyo kucağa alistirmis aliyo kucağına baş edemiyo al f diyo aç altını diyom altına yapmıştır belki ben olmam öğren diyom onu o zmn düşünürüz diyo:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
3 aydan sonra başlıyor alışkanlıklar cnm
tarafından
Şuan kucagımdan bıraktımı aglamaya başlıyor altı temiz karnınıda doyurdum alıştı sanırım şimdiden
tarafından
4 aylık geziyorz şuan kucakta zor valla bacım agrlastikca kol klmiyor
0 oy
tarafından

Kız kucağa alıştırmışsınız fazla kucağında tutma kokuna alıştımi valla bırakması zor :D

tarafından
Aldı valla o kokuyu şimdi kucaktan indimi başlıyor aglamaya almamaya çalışıyorum içim gidiyor agladıkca
tarafından
Ağlasın emziği varsa emziği ver kundakla yatağına yatır valla bende fazla kucakta tutmuyorum sonra hiç bi iş yaptırmaz alıştımi
0 oy
(1,455 puan) tarafından
:) korkuodur kucğında kundakla öyle tut bizaman snra bırak inşl ağlamk okdr alıştrma derim
tarafından
Denicem canım teşekkür ederim
(1,455 puan) tarafından
Yani anne bırakınca boşlukta hssedio ama sarılı olunca inşl ağlamaz bide o günlerde gazdanda ağlayabilio cnm
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Başka bir sıkıntısı vardır canım. Gazı vardır yüksek ihtimalle. ❤️ 
tarafından
Her emmeden sonra çıkartıyotum gazını keşke sıkıntısını anlatabilseler
(1,629 puan) tarafından
Evet keşke, çok zor valla benim oğlan 7 aylık oldu bazen bi ağlama krizi geliyor nedir ne değildir bilmiyoruz hiç, çözmek çok zor
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Benikide ole oldu 40 icinde kaynanam bi kaldi annem kiz kardesim sirayla kaldilar heoside hep kucaga aldi uyarmama ragmen birakmadilar  toparlandim tek kaldim evde 4 yasinda kizim var bi yandan bide bi sure kucak istedi agladi bende inatla emzirip koydum hep yerine almadim fazla unutsun diye unuttuda simdi 4 ayi bitecek kanepede kendine oynuyonsende bitiyo canim her agkadiginda kucagina alma daha cok alisir baska biseylerle avutmaya calis onune otur konus emzik ver biseyler yap yani
tarafından
Benimde düne kadar annem vardı ramazan geldi babamla kardeşim tek diye gittiler çok şükür bende ayaklandım bugğn kızımla ilk tek kalışım alıştırmam lazım yatmaya yoksa her akşam evde yumurta kırıp yicez :)
0 oy
(18,190 puan) tarafından
benimkide 3.5 aylik oyle alisti ki kucaga ayaginda salla alistirma ben gibi
tarafından
Denicem canım teşekkür ederim
0 oy
(2 puan) tarafından
Benim bebeğim 12 günlük kaynanamda esim sürekli kucaklarına alıp kucaklarında uyutuyolardi alisiyordu emzirirken kucağımda uyuyup yatağa koyunca uyaniyordu şimdi aglayinca gotunu pışpışlıyorum bi sure sonra uyuyakaliyor sen daha inatçı olman lazim yoksa kucakci olunca çok zor olur 
tarafından
Deniyorum canjm şimdi odanın içinde süpürge açtım sustu anne karnındaki sese benziyor diye dene sende
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Kelin ilacı olsa kendine sürermiş :ermm::D

0 oy
(1,491 puan) tarafından
Ayy demekki kokuna alıştı iyice birakmaz daha o

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 191 göst.
31 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 478 göst.
26 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nigar Xelilova (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 814 göst.
19 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 765 göst.
24 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,461,526 soru

23,959,451 cevap

325,576 kullanıcı

...