0 oy
605 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ayan o kadar mutluyum ki sigorta girişi olduğu için 1000 tl alamamıştım ama bugün haber geldi ki para cıktı size diye muhtar getirdi verdi 

Dün birini çok sevindirdim dua istediim ondan çok mu içten yaptı bugün bende sevindim köydeyiz eşimin sigorta girişi var ama çatı idi yapar kislari 20 gün fln sigortası yatar devamlı değil ramazan geldi evde çok eksik vardı tarla ekicez benzin yoktu dün cebinden bozuklar düştü dedim bunlar benim 4 lira param var ona da göz koyma dedi:(

Bugün gelmiş bana hatun belkide senin dün sevindirdin onun karşılığı dedi Allahım sen kimseyi darda bırakma 

Tabii kaynanam 100 lira aldı ben sana vermiştim ver paramı dedi :ninja: olsun  neyse kendi ayda 1500 lira alır ve dul diye millet hep harçlık verir kendi tek başına olmasına rağmen neyse yetmiyor :ninja:

Ve birşey daha anladım karşılık beklenmeden yapılan iyilikler Allah tarafından 2 kati olarak dönüyor sana <3

15 Cevaplar

0 oy
(1,698 puan) tarafından
Gözün aydın güle güle harca canik
tarafından
Teşekkür ederim canim♡♡
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hadi bi yemek ismarla iko gozlerin aydin :D

tarafından
Makarna olur mu ahahahah sağol gülüm ❤❤
tarafından
Pislik ya istemiyom gule gule gule harca buarada bahsettigin konu vardiya dun aksamki onu cikardi Allah karsina karsiliksiz birakmaz rabbim bak darda koymadi seni insallah okisiyede rabbim yardim etsin
tarafından
Kiz ne olmuş makarnaya mis gibi ha oyke olmadi salçalı yoğurtlu ketçapli haa sen kıymalı istiyorsun hadi kıymalı.olsun kiz ahahahah seni mi kiŕicam
Aynn canım amin Allah yardımcısı olsun kimseyi kimseye muhtaç etmesin
0 oy
(30,017 puan) tarafından

Rabbim birini bin etsin kuzum.:)

tarafından
Aminnn balimmm♡♡
0 oy
tarafından
Güle güle kullan canım :) ❤️ 
tarafından
Teşekkür ederim kuzummm❤❤
0 oy
tarafından

Hayırlı olsun canm rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin 

tarafından
Aminnn canım Allah razı olsun ♡♡
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Gülegüle kullan canım. Allah karsılıksız yapılan iyiliğie mutlaka karsılık verir. Sen sevindirmişşin Allah ta seni sevindirdi. 
tarafından
Sağol canım
Aynn valla bunu bir kez daha anladım ☺️❤ Allah herkeisn gönlüne göre versin inşallah
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Senin adına bende sevindim canım, Allah rızası için bir verirsen Allah sana bin verir kuzum, bereketli olur inşallah❤️
tarafından
Teşekkür ederim güzelim çok sagoll ❤❤ Allah hepimize nasip etsin
0 oy
(11,499 puan) tarafından
Güle güle kullan canım
tarafından
Sagolll kuzum ♡
0 oy
(163,245 puan) tarafından
Ne guzel gule gule harca
tarafından
Sagolll sevdosummm ❤❤❤
0 oy
(18,201 puan) tarafından
iyi gunlerde harcayın canm ❤
tarafından
Inşallah canım çok saol♡♡
0 oy
tarafından
Güle güle harca canım inşallah bize de gelir yardım 
tarafından
Inşallah canım yaaa yemin ederim en başta sen aklıma geldin bir de rahime :( inşallah sana da çıkar inşallah
tarafından
Allah razı olsun canım inşallah yaa ihtiyacı olan herkese çıkar inşallah ne zaman başvuru yaptın ne zaman geldi
tarafından
Inşallah kuzum canım ben ilk sefer alamadım sonra ikinci kez veriliyor dediler bende dün sosyal yardımlaşmayi ve belediyeyi aradım bugün de baktım kabul olmuş şok oldum hemde eşimin sigorta girişi var kodları işte gider çalışır bir iki ay o zaman giriş yapıyolar şaşırdım brnde şansımı denedim ve eşref saatine mi geldi nee
tarafından
Güle güle kullan canım
0 oy
tarafından
Allah kaynananın gözünü doyursun canım gözün aydın ALLAH yardımcınız olsun 
tarafından
Amin canım ama onun gözü doymaz asla ölüm burnumuzun ucunda ne dersindesin diyorum ses yok
0 oy
(782 puan) tarafından
Ay cok sevindim senin adina boyle ihtiyac sahipelerinin yardim aldigini duyunca cok mutlu oluyorum durumum biraz daha iyi olsaydi ne yardimlar yapardim ama simdi etrafimdakilere ancak yardim yapabiliyorum allahim o barayi bereketli eylesin insallah kuzum 
tarafından
Yaa çok teşekkür ederim bitanem ❤ gerçekten çok sevindim ve lazımdı eşim öyle sevindi ki çocuk gibi resmen Allah kimseyi darda bırakmasın inşallah
Elinden geldiği kadar canım Allah giriyor sen merak etme
0 oy
tarafından
Rabbim kimseyi darda koynaz canım  biz yeterki ona sığınalım  kaynananda ayni benim nenem gibi maasi var tek başına ama yone yetmyr diyo deli olyorum oturduğu evde babam onlara yapmıştı  kendine ev yaptırırken borca girmisti o kadr halen odiyemyor ama nenemde vicdansz oğluna zerre kadar yardim etmyor birak yardımı  hayr duasini bile etmez
tarafından
Allah ıslah etsin valla bu yaşlılar niye böyle ki yaa sanki kefenin cebi var
Aynn Allaha sığındığımız zamam o karşılığını veriyor zsten çok şükür
tarafından
Cok sukur cnm
0 oy
tarafından

Tabi canimm cokk sevindim valla güle güle harca <3:D

tarafından
Cok sagolll tombik ablam ahaha☺️☺️❤

İlgili sorular

+10 oy