0 oy
595 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (274 puan) tarafından
6 yıllık evliyim eşim çok iyi çok ilgili biriydi bana karşı çevresinde de sevilen sayılan biri hani ama eşimin ailesiyle sorunlar hiç bitmedi her sorunda onların kıskançlığı iftiraları oldu hani bunu esim götürdü başta ailesine tepki verir di ama geçtikçe onlar ne desede sustu şimdi iftira bile atsalar eşim gercegi bilmesine rağmen beni suçlamak için bisey bulur bir ay önce kavga ettik diye yerde uyudum hamileyim bide eskiden olsa o akşam bir yolunu bulup beni kaldirirdi hani ama bir ay oldu hiç oralı bile olmuyor her akşam yastığını tam ortaya koyar ben gitmiyim diye dün akşam kabus gördüm diye korkudan yanına gelcem dedim hafiften yastığını çekti ama yastığım tam yerlesmiyordu bile sonra of yorganı çekme of ayağını çek gibi yarim saat huysuzlandı bende sessizce gene çıktım yataktan hiç demedi bile niye gittin bazen bian bana çok iyi oluyor tokat yemiş gibi sonra pişman olup burnumdan getiriyor büyü varsa nasıl anlarim ku ya gerciyi bitane büyücü kadın buna yedirmişler falan dedi de inanmadim

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben onu bilemem ama biz esimle evlediğimiz gün birbirimize dedik ki " hal hareketlerimizde değişkenlik saldırganlık olursa mutlaka bize bise yapılmıştır ona gore çaresine bakalim birbirimizi birakmayalim" çünkü birbirimizi iyice tanıyarak evlendik ve eşimin tarafi cok fitne insanlarla dolu. O yuzden onlarla sık gorusmeyiz hemen nazarları deger
(274 puan) tarafından
Ya benim kayınpeder tarafı yapabilecek insanlar hani ama eşim bile bazen diyor bize bisey olmuş diye ben bile artık eşimden tiksinmeye başladım gebelikmi büyümü anlamadım eskiden onun ter kokusu bile hoş gelirdi şimdi kıyafetleri bana iğrenç kokuyor
tarafından
Gebelik den olabiliyor canim  bende bazen esime yaklaşma diyorum  :) ama farkli şeyler varsa baktirin guvendiginiz birine
(274 puan) tarafından
Ya öyle kimse yok anneme anlattım annem büyü ye falan inanmıyor sende inanma falan dedi ama gebelikten önce daha bozuldu eşim yani 4 yıl dır gün geçtikçe kötü oluyor bana dusun birkez olsun el kaldırmayan kocam hamileyken ailesi yüzünden bana vurdu yere dusmemle tutması da bir oldu o an çok pişman oldu hastahaneye gidelim falan dedi hatta aradan yarim saat geçmedi gene laf sokmaya falan başladı sence de Normal mi bu durum yani bilemedim
tarafından
Evet bi dengesizlik var Allah bu aileleri ıslah etsin ellerine ne geciyor huzursuzluk cikarinca anlamıyorum . Benim esim asla el kaldirmaz canim hele ailesinin lafiyla hareket etmez benim basima gelseydi bende baktirirdim büyüye inanmamak malesef iman eksikliğidir cunku Efendimize bile yapılmıştır
(274 puan) tarafından
Şu virüs bi kalksa artık ten başıma baktircam böyle olmuyor iki çocuk olcak yuvamı yıkmak da istemiyorum
tarafından
Tabi canim yuva kolay kurulmuyor biseler yapılacak mecbur Allah yardımcınız olsun
(274 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Büyü de olabilir nazar da olabilir belki yorulmuş sıkılmışta olabilir. 

Evvela sirkeli su ile evini dip köşe silmeni silerken bakara süresini açıp dinlemeni tavsiye ederim 

ayrıca bir sürahi suya ayet-el kürsü felak nas ihlas hasr süresinin son iki ayeti amenerrasulu ya vedud ismi şerifini oku üfle bu suyu hem eşin hem.sen iç yemeklere çaya köy sürekli çoğalt suyu kaybetme

Evde fotoğraf hayvan  biblosu heykeli vs varsa kaldır bunlar eve rahmet meleklerinin girmesine engel olur hadisi şeriftir

Evin kapisinida sil ayet-el kürsü okuyup kapiyi kapat

Şüphelendiğim kişilerin elinden bsey yiyip içme 

Daha çok var korunmak ve büyü bozmak için tertipler ama önceliği bunları ver insaallah sen
(274 puan) tarafından
Ya peki bu hocalara büyücülere falan gitsem mi onlara da inanmalimiyim bilemiyorum ki ya ama bisey var ki eşimin ailesi eşimi sırf kullanır parası için bu bariz ortada eşim bunu hiç anlamak istemez bize bir kuruş harcadiginda çok huzursuz olur ama onlar için hevesle yapar kirada oturuyoruz evimize bir şey almak istesem kıyamet kopar ama kendi ailesi için onların evi güzel olsun diye çaba gösterir bu durum artık beni çok etkiliyor acikcasi
tarafından
Bu genel olarak çoğu erkekte var hocalarla büyücüleri karıştırmayalım bu arada
(6 puan) tarafından
Benim eşimde öyle çevresi burda yok.ama onlar için para gönderir biseyler düşünür.evde biseyi yerinden oynatmaz keyfi için ayrı yatar.senelerdir.11yadinda kizim ve 8aylik kızım var.basta böyle söz vermemişti.Allahin belası artık bitsin diye dua ediyorum.onun için hizmetciden bı farkım yok.
(6 puan) tarafından
Korona var diye kızımın alerji kontrolu var ona bile tantana etti gotrmedi ıssız şuan evde başımda gizlide goturemedim.kiradayiz ama altında araba var.okadar düşüncesiz ki napicami sasrdim...ölmek dahi istiyorum gereksiz yaşam bnm icin
0 oy
(782 puan) tarafından
Valla bebim kayinvalidemde de var oyle buyu muska isleri bazrn benimde suphelendigim zamnlar oluyor ama ondan once sana sunu hic kimse soylemedi sanirim ne kadar buyuk kavga etmis olursn ol yatagini ayirdigin an o evlilik icine sogukluk girer ve zor biter bu sogukluk kari kocanin kavgasi yatak ta biter hatta bebekleri ortaya koyup yattigimizda bile bu gunah cunku allah kati kocayi ayiranlari sevmezmis buna bir an once son vermelisin yoksa dahada kotuye gidecek 
(274 puan) tarafından
Ya yatak ayırma olayida önce grip olduğum için eşim hep bahane uydurdu dusuncesizsin böyle bir süreçte falan dedi yine de ayrı uyumadım hatta maske bile taktım sonra yok ben kendimden şüpheleniyorum virüs var gibi bir süre ayrı yatalım dedi gene kabul etmedim en son kavgayla oldu ama eşim merhametli biri diye yerde uyutmaz dedim ama hiç oralı olmadı düşün soğuk havada ince bataniye ile uyudum o yorganla uyudu hiç demedi hamile kadın üşütecek falan yani bu durum tartışmadan çok önce bahane gibi benimle uyumak istemiyordu huzursuz oluyordu sürekli
(782 puan) tarafından
Virus bulasacaksa zaten ayni evde yasiyosunuz yatakta yatmasanda bulasir ama denek istedigim su ki esin soguk yaklastikca sen sicak yaklas buyu oldugunu dusunuyosan hamilesin duygularin cok agir geliyor ama bu biyle giderse cok uzulursunuz ve inan bana ben butun samimiyetimle soyluyorum cunku bana gore bu cookbuyuk bi sorun ayri yatmak evlenmeden once hep bundan cok korkardim yapmiycam ayri yatmiycam derdim yatmadim da cok sukur en buyuk kavgalarimizda bile birlikte sarilip hic konusmadan uyudugumuz oldu   o istemesede sonucta karisi sin sen onun elbette seninle yatmak zorunda ayni yerde ozmn evlenmeseymis haksizmiyim canim
(274 puan) tarafından
Haklısın ama dün akşam korktum diye girdim yatağa okadar söylendi ki anlam veremedim yani var bisey onda ama anlam veremiyorum
(782 puan) tarafından
Normal bi durum degil zaten belli bisey var yoksa hamile  bi kadini niye yerde yatirsin hemde seviyoken
(274 puan) tarafından
Aynen keşke anlayan biri çıksa sordurmak istiyorum artik
0 oy
tarafından
düzenlendi
Büyüyü büyü yapan bozamaz hocalar bozarlar hocalarda büyü yapamazlar sende veya onda evinde büyü varsa hocalar görürler vefk korunma yazarlarlar büyüyü bozarlar, ayrıyetten evinde büyü varsa sure veya kuran okudugunda esin rahatsız olur sinirli olur, kabus görürsünüz korkutmalar olur.. Büyü çok pis iştir.. Varsa korkutmak istemem ama cinler uğraşırlar sürekli. Benim annem ve babam yıllarca büyü denen illetle uğraştılar. Böyle yatağı ile ayırmakla olmaz. Kedi köpek gibi dalaşmalar kavgalar gürültüler eksik olmaz. Çok kötü şeyler yaşanır o evde..  Şiddetli geçimsizlik, eve sığamama daralma bunalım olur. Ben büyü oldugunu dusunmuyorum bence için rahat olsun kuzum. Gene de sen bilirsin tabi araştırmak istersen arastır. Hamileliğin vermiş olduğu sıkıntılar var ikinizde de sadece sen değil oda canım bi ara bizde öyleydik maddiyat nasıl geçim yapıcaz bir sürü sıkıntı işte erkekler kafalarında çok büyütür gözleri de bişey görmez sıkıntıdan 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 354 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde yesmesn (746 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 201 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde gizem bilgin (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 881 göst.
0 oy
7 cevap 472 göst.
28 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu