0 oy
592 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (536 puan) tarafından

Bebegimin alnında kırmızı bı iz var ben Arapça be harfine benzettim sizce ne olabilir?

image

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Buyudukce gecer cnm mersk etme. Benim kiziminda hertarafi bembeyaz kar yagmis gibiydi:))) biyudukce gecti bise yok simdi yeni dogduklarinda oluyo
(536 puan) tarafından
45 günlük olduk hala var
tarafından
Canim zaten 45 gunde demk istenedim bnm kizim 4 aylik oldu hala hafif hafif vardi sonra gecti. Ama icin rahat etsin diyirsan bi doktira göster istersen kuzum
(536 puan) tarafından
Tamam canm sagol
-Reklam-
0 oy
(170 puan) tarafından
Insallah geçer canm acaba hamileliginde gizli bisy falanmı yendin elini sürttün eski insanlar oyle der ya Allah korusun tabi gecer büyüdükçe belki 
(536 puan) tarafından
Kayinvalidem türbeye gittiğin zaman alnini gözünü kasimissin ondan diyorlar ne kadar doğru bilemedim
(170 puan) tarafından
Doğrumu degilmi bilemeyiz tabi benm eşimin de belinde var kayınvalidem biseyler yemiş gizli elini beline sürmüş ve izi var insallah yoktur bisy canm olsada büyüdükçe kaybolur hic sıkma canını
(536 puan) tarafından
Bilmem hiç hatirlamiyom gizli yediğimi :))
(170 puan) tarafından
Hiç takma kafana olcağı varsada olur yani ama kaybolur bence kalsada bi gölge gbi olur canm
(536 puan) tarafından
Doğru sağol canım
0 oy
(338 puan) tarafından
Canim gecer sanirim ona gül deniliyo korkma bebek buyudukce kaybolur 
(536 puan) tarafından
İnşallah canm sağol
0 oy
(2,422 puan) tarafından

image

benim kızı.dada var canım  daha geçmedi doktor  geçer  dedi rengi açılıyo yavaş yavas aynısı sanırım gül  diyolar geciyomus  :)

(536 puan) tarafından
Senin kızının daha büyükmus
(2,422 puan) tarafından
Evet kuzum doğuma  giren çocuk  doktoru geçer demişti  bkalm
0 oy
(9 puan) tarafından
Bu ize benzer bir iz benim alnımda da var canım doğum lekesi gibi birşey...benimki biraz daha büyük ve büyüdükçe daha az belli oluyor..benimki artık tamamen geçti gibi ama sinirlendiğimde ya da ağladığımda ortaya cikiyo :)
(536 puan) tarafından
Oğlumun da geçer büyük ihtimal
(9 puan) tarafından
Geçer canım merak etme:)
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Canim dogum lekesi sanirim. Benim yigenimdede vardi kolunda yüzünde hemde kocaman ve daha belirgin kendiliginden gecti.
(536 puan) tarafından
İnşallah geçer canm sagol

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,335 soru

24,043,148 cevap

329,244 kullanıcı

...