0 oy
2,152 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (30 puan) tarafından
İyi akşamlar arkadaşlar 23haftalik hamileyim sağlık ocağında idar vermiştim biraz enfeksiyon çıkmış doktor bu ilacı yazmış ama doktora pek güvenemedim hamilelikte bu ilacı kullanan var mı

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kullanmadım ama 

.bı de doktor vermiş niye guvenmiyrsun yanlış ilaç vericek halı yok ya
(30 puan) tarafından
Çelişkili bir soru sorduğumu sanmıyorum önceden yanlış ilaç verildi zaten
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dr vermiş güvenemiyorum diyosn 

Burda kullanan yoksa napcan ? 
(30 puan) tarafından
Daha önceden yanlış ilaç verilmiş biriyim ondan olabilir mi acaba sağlık ocağı doktorlarına güvenmiyorum sorum bu kadar basit
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Canım hamilelikte verilebiliyomus tabiki sonuçta antibiyotik ama bazen kullanmak durumunda kaliniyo. Eşim eczacı ona sordum
(30 puan) tarafından
Önceden yanlış ilaç verildi bu sebeple güvenmiyorum malûm hastaneye de gidilmiyor acaba içen arkadaşlar oldu mu ne kadar içtiler gibi soru soracaktım ama evet ön yargı olarak maalesef bizim insanımız hemen rencide etme peşinde. İlginiz için teşekkürler
(1,164 puan) tarafından
Ben genelde eşime sorarak cvp vermeye çalışıyorum ama bazen ben kullandım bişey olmaz diyen o kadar çok kişi var ki burda. Eşime soruyorum asla kullanılmamalı diyo. Bu yüzden canım dikkatli ol sen yine de
(30 puan) tarafından
Hamilelikte kullanılıyor mu acaba tekrar sorabilir misiniz rica etsem
(1,164 puan) tarafından
Suprax i mi soruyosunuz evet doktor verdiyse kullanılıyormuş. Canım aynen şöyle dedi sonuçta antibiyotik ama bazı durumlarda veriliyo kullaniliuo dedi eşim eğer doktorun verdiyse bildiği bişey vardır herhalde. İdrar yolu enfeksiyonu da çok kolay bişey değil. İsterseniz sağlık ocağı yerine başka yerde tekrar edin testimizi. Benim de hmileyken sağlık ocağında biraz mikrop çıkmıştı. Testi tekrar yaptılar. Çok afedersin idrarını yaparken idrarın ilk kısmını dışarı yani tuvalete sonrasını kutuya doldurmak gerek.
(30 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim sağolun

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 338 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 110 göst.

Kategoriler

1,468,560 soru

24,060,274 cevap

330,120 kullanıcı