0 oy
659 göst.
Diğer kategorisinde (1,698 puan) tarafından
Kızlar ya artık hamileysem hamileyim değilsem değilim sadece bu belirsizlik öldürüyor beni Adetim 11 gün gecikti Siz doğum yaptıktan sonra adet görmeye başladığınızda adetiniz   en fazla kaç gün gecikti ve ardından adet oldunuz of kafayı bozdum resmen bebeğim 11 buçuk aylık 11 gün gecikme normal mi dediğim gibi Adetim 5 gün geçtiğinde  test yapmıştım bir daha yapacağım da sorayım dedim teşekkür ederim

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Adetim 8-10 gun geciktigide oldu dogumdan sonra bende test yaptim hamile değildim test yaptigim gun adet oldum☺
(1,698 puan) tarafından
Ben yapıyorum testi olmuyorum 1 türlü adet belirtileride yok puffff
tarafından
Canim gecikmesi bence normal bende onceler adetim geciktiginde korkardim hamilemiyim diye simdi o kadarda kafama takmiyorun teste yoksa hamilelik bence degilsindir
-Reklam-
0 oy
(18,655 puan) tarafından
daha yeni 10 gun gecikti oyle oldum sen niye bu kadar takiyorsun hemsireye sordum gecikmeler duzensizlikler normal dedi
(1,698 puan) tarafından
Valla ne bileyim bide yumurtalıklarında şişlik var
0 oy
(4,176 puan) tarafından
Bende öyleydi doktorumu aradim hani kann testi icin dedi dogumdan sonra col düzensiz oluyo normal demişti.. 1 hafþa gecikmişdi delirdim resim hep eşine catiyodum.. ama belirsizlik yüzünden hani ona göre davranirsin agir taşimasin ya o yüzden..
(1,698 puan) tarafından
Adet mi oldun canım 1 hafta falan anlarım da 11 gun oldu hiç-bir belirti yok
(4,176 puan) tarafından
Yok 1 hafta gecikti.. oluyo öyle ama Tabi hamilelikte olabilir..  test yapmadinmi
(1,698 puan) tarafından
5 gun geçince yaptım çıkmadı
(4,176 puan) tarafından
Bence ozaman düzensizdir.. kiz ben 1 haftada 3 tane yaptim..
0 oy
(58 puan) tarafından
Adetm 5 gun gecti test yaptm sabah ac karna iki cizgi belirgindi bâya
(1,698 puan) tarafından
Bende cikmiyorrrr
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Ben geçen ay regl oldum. ayın 12 sinde basladi. Bu ayin 19 unda oldum tekrar.
(1,698 puan) tarafından
Yine  olmussun benim 40 gun oldu adet tarihimden itibaren
(7,118 puan) tarafından
Doğum sonrası düzensizlik normal canım .
0 oy
tarafından
Hemen telaş yapma canısı benim oğlum da 10 buçuk aylık adetim bazen bir ay gecikiyor bazen bir hafta bazen 20 gün daha tam düzene gitmemistir
(1,698 puan) tarafından
Öfff iyi ya keşke öyle olsa ama 2 ay düzenli geldi diye şey ettim
tarafından
Kız benim de bazen düzenli geliyor sonra bı anda düzen muzen kalmıyor
0 oy
tarafından
Doğumdan sonra 40 çıkınca oldum regl 

Sonra 8 aya kdr düzenli oldum 

Son 7 aydır hep geç oluyorm mesela şuan 17 gündür adet olduğum yok 

Şüphe etmiyorum cnku düzensiz olmaya başladm spiral çıktıktan sonra.. illa ki olurum ☺️
0 oy
(605 puan) tarafından
Benimde şuan 11 aylık kızım var o 3 aylıken reglim 15 qün qelmedi 15. Gün en iyi testten aldım çıkmamıştı içim rahatlmıştı bi 10 qün daha bekledim ucuz testten aldım hemen çıkmıştı ben baya ağlamıştım ama geç döllenmeden dolayıda çıkmayabilir yani
(605 puan) tarafından
Nie korkayım kuzum allah kaderime yazmış bak 4. Çocuğum 2. Ve 4. Çocuğum istemeyerek oldu korunuyorduk birde
(605 puan) tarafından
Ha ağladım ağlamadım değil ama isyan etmek istemedim her zaman sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsunlar die çok dua ettim
(1,698 puan) tarafından
Nasil korunuyordunuz yazdım canım klavyenin azizligi:))
(605 puan) tarafından
Diyim mi şimdi burda :))) prezervatifle canım
(1,698 puan) tarafından
Anladım canım:))
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Ben doğum yapalı 15 ay oldu ama 40'ım çıktı hafta adet gördüm ve her ay düzenli oluyorum spiral taktırma moralmen hiç bir sorun yaşamadım 28 günde bir olurum Yani eğer adetin düzensizse normal ama Adetim düzensiz değilse normal değil canım test yaptırmam gerek

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 792 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Kralice177 (481 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,103 göst.
4 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 628 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde LEMAN339 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 428 göst.
7 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirazim (259 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,394 soru

24,168,517 cevap

335,732 kullanıcı

...