0 oy
802 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (673 puan) tarafından
Kızlar ben 2 buçuj senelik evliyim 4 aylıkta oğlum var evlenmeden önce 2 sene eşimle sevgilşydik ama farklı ülkelerdeydik bana hiç içki kullanmadığını söylemişti. ağzına bile almadığını söylemişti bende onu öyle biliyodum evlendik bi sene sonra ben bunun içki içtiğini öğrendim ama öyle bağımlısı filan değil ayda bi ker earkadaşlarıyla toplanırla mangal filan yapıp içerler eve gelir hiö bi zwrarı yok tam tersi asılır kavga etmez daha çok tatlı konuşur.  bu zaman kadar çok şükür hiç bi sorunumuz olmadı ne ailelerimizle ilgili nede kendi aramızda benim için tek sorun içki içmesi kabullenemiyorum her arkadaşlarıyla toplandıklarında kavga ediyorum istemiyorum o haramı içsin ama vazgeçiremiyorum sürekli böyle kavga etmeden bıktım böyle yaparak kendimden uzaklaştırmakta istemiyorum napmalıyım sizce kızlar(( biraz uzun oldu kusura bakmayın

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Allah yardimcin olsun :(

(673 puan) tarafından
Saol canm amin
-Reklam-
0 oy
(76 puan) tarafından
Kendi haline birak madem sana bi zarari yokmuş bol.bol dua et allah dogru yola sevk etsin cnm
(673 puan) tarafından
İşte öyle yapmaya çalışıcam artk.  Zaten dua ediyorum hep her namazda onun doğru yolu bulması için dua ediyorum kendiside cuma namazını hiç kaçırmazdı zaten haftada birde olsa namaz kılıyo şükür orucunuda tutar her sene hiç ihmal etmez
(76 puan) tarafından
Bak ne guzel cnm bence hic tartismaya gerek yok sen uzerine duseni yaptin gerisi ona kalmis
0 oy
tarafından
Ayda bir kere içiyor sana da zararı yoksa dert etme o kadar .baktın öyle ortama gidecek bı engel bul hastalan ne bileyim gitmesine engel olacak bisyler bulmaya çalış 
(673 puan) tarafından
Hamilelikte yapıyodum gene bahanelerde artk bi bahane bulamıyom zaten kaç aydır bi yere gittiği yokda virüs yüzünden
0 oy
tarafından
Bana şöyle  gibi  geldi hani eşim  gelince daha iyi davranıyor  asiliyor gülüyor  filan demişsin  ya bence eşin  sen sorun çıkarma  diye  zemin hazırlıyor  bi çeşit  savunma mekanizması... 
(673 puan) tarafından
Aynen içip geldiğinde ben yüzüne bakmam bişey derse terslerim ama o hep alttan alır başka zaman başka konuda hiç alttan almaz
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Canım arkadaşları olduğu sürüce çok zor uzaklaşır gibi
(673 puan) tarafından
Biliyorum canm çevresi çok kötü bide kuzenleri yani bunu o yola götüren hani arkadaş olsa arkadaşdan vazgeçersin ama kuzeni sonuçta kardeş gibi büyümüşler hep bir aradalar
(3,141 puan) tarafından
Açık açık söyle canım kuzenlerine istemiyorum huzurum  bozuluyor de bence
(673 puan) tarafından
Ne diycemki canm kardeşlerini sil deyememki
(3,141 puan) tarafından
Kuzenlerini arayıp açık açık diyeceksin yada esnin ailesi ile konuş onlar konuşsun kuzenleriyle karısı istemiyor desinler başka bisey gelmiyor aklıma maalesef,Allah yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Bas baya seni kandırmış Allah kullarını yolundan çıkarmasn inanki çok zor alışmış ayda yılda bir kere de olsa ALLAH in yasak haram kıldığına birşey olmaz diyenlere kulak asma tedavi olsun bugün az yarın öbür gün şişe üstüne şişe içer Allah korusun yol yakınken çözüm ara derim
(673 puan) tarafından
Keşke öyle bi imkan olsa bide çok fenalar ya çağırdıklarında gitmediğü zaman veya cuma günü çağırırlar gelmem der cuma günü içmem der yok sen karıdan korkuyorsun ondan gelmiyosun filan bi türlü doğru yola gelmesine izin vermiyolar sinir oluyorum hepsine bi kaşık suda boğasım geliyo
(673 puan) tarafından
İnşallah seda amin edicem hep duamı sessiz ederdim ama artk sesli okuycam duysun diye allahım inşallah vazgeçirir
tarafından
Ben olsam rezil ederdim onları ** sürüsü işte onların Allah'tan korkusu yok başkalarnda alet ediyor haramına Allah ıslah etsin içtikleri an felç inseydi o dudaklara güzel olckti
(126 puan) tarafından
Sizin imtihanınız çetin, eşinizin imtihanı daha da çetin.
Eşiniz sizi öyle teskin etse de herşeyin farkındadır . Herşeyinnn aslında farkında olup karşı koyamamak daha zordur emin olun. Bir gece kalkın ses yaparak kalkın uyansın hatta dua sesinize uyansın, Rabbim de duanızı kabul etsin inşallah
(673 puan) tarafından
Amin canm allah yardımcımız olsun inşallah vazgeçirebilirim.  Farkında kendiside herşeyinde işte kanına işlemişler bi kere
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Al abdestini ser secadeni dur rabbimin karşısına eşinide yıyabilceği şeklide duanı et  rabbim onun bam teline aenin duanla dokunur cnm yer gök dua üzerine
(673 puan) tarafından
İnşallah canm namaz kılıyorum dua ediyorum ama sessiz yapıyorum haklısın aslında yarın önünde kıliyşm duamıda sesli yapiyim belki bi faydası olur
(5,328 puan) tarafından
İnşallah olur cnm yanında değil seni duyabilcek bi odada yap rabbinle baş başa kal
0 oy
(453 puan) tarafından
Bugun ayda yılda bir içen yarın birgan haftada bir içer tartışırsınğz gider içmeye malasef böyleler bunlar. Ve dahada kötü olur eşin yani vazgeçirmeye çalış 
(673 puan) tarafından
Haklısın canm haklında herşeyi diyorum anlatıyorum yapma etme günah evladına kötü örnek olucaksın bak bide erkek çocuk senden ne görürse onu yapar diyorum o zamana kadar bırakıcam diyo
(453 puan) tarafından
O zamana kadar bırakma falan olmaz illet yapıştımı zor bırakıyo ya tövbe edecek öyle bidaha içmez
(673 puan) tarafından
Aynen canm elimden geleni yapıyorum bakalım allah hidayet versin inşallah
(453 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından

Canim benim esimde iciyodu abimle falan biyerlere gidip senin nndedigi gibi mangalda arkadas ortamında simdi cok sukur iki senedir icmiyo bende ustune dusmuyodum aslinda israr etsem belki inat edip birakmazdi sadece yapma gunah diyodum oglumuz icin falan derken bi baktim icenlerin yaninda olsa dahi bi bardak bile icmiyo artik cok sukur dua et saberet Allah sabredenlerle beraberdir

(673 puan) tarafından
Ayy inşallah canım yaa valla allah benim eşimede nasip etsin istiyorumki böyle nefret etsin ondan böyle gördüğünde bile tiksinsin kimse onu içmeye ikna edemezsin istiyorum allah duyar kabul eder inşallah dualarımı
tarafından
Sendede hata var aslinda tepkini vermen gerek yavas yavas sesini cikarmassan daha artar bilgin olsun ben oyle yaptim kurtuldum
(673 puan) tarafından
Valla canm kavgada ediyorum tatkıda konuuyorum küsüyorumda bi faydası yok dua etmekten başka çarem kalmadı artk
tarafından
Allah hidayet versin ozaman esine ne diyim
(673 puan) tarafından
Amin canm
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Benim eşim içiyordu hatta kardeşine amcasına falanda alğyormuş onlarda bizzat istiyorlar şuan bile istiyorlar. Benim evlenmeden o bana sigara şartını söyledi ben sigara kullanmaya meyilliydim nargile falan severim bende ona alkol almamasını ve aracı olmamasını eve girdirmemesi konusunda şart koştum. İş yemeğine falan bende katılıyorum yanğmızda arkadaşları içiyor ama eşim içmiyor. Yani eyin arkadaşlarıyla görüşar alkollu ortamda da bulunabimir ama iradesini kontrol edip içmemeyi tercih edebilir. Sen alkolun kokusundan rahatsız olduğunu, yolda falan bişey olur diye endişelendiğini herşeyden önce karaciğere ciddi etkisi sağlığını bu yekilde bozmamasını onunla uzun ömür geçirmek istediğini çocuğunuzunda onu örnek alacağını falan söyle ayrıca altole verilen paraya değmez falan diyebilirsin. Ama rediğim gibi arkaraşlarıyla görüşebilir fakat kendini kohtrıl edebilir yani dayanamem olmaz falan demesin yani arkadaşları madde kullansa oda mı alacak.  Bu şekilde yaklaş eşinde alkolsüz içeceklir içebilir. Biz bunu yapıyoruz eşinde çok rahat yapabilir arkadaşlarından kopmadan.
(673 puan) tarafından
Ne güzel canm inşallah benimkide bırakır valla dediklerinin hepsini bende anlatıyorum bırakıxam diyo ama bi hareket bi çaba göremiyorum
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ipegim :( ailesi biliyo mu ?
(673 puan) tarafından
Saol kuzum babası memlekette köyün imamlığını yapıyo duyuyo ordan burdan arıyo kızıyo herşey diyo ama uzakta işte bişey yapamıyo
(1,909 puan) tarafından
ne diyim bilemedim bol bol dua et bacım
(673 puan) tarafından
Saol canm ediyorum inşallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 478 göst.
10 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,789 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 378 göst.
10 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde yetodiyorum (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 504 göst.
25 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fer000 (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.
10 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,231 soru

24,122,118 cevap

333,533 kullanıcı

...