0 oy
483 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar  sormak  da istemiyorum ama psikolojik  olarak rahatlamalıyım  yoksa sıkıntıdan  dogurcam  gün  itibari  ile  tam 8 aylık  hamileyim ve son 5 6 saattir vajina içinde  yanmam kaşınmam ve sabki birşeyler  çekiyorlarmış  içimden  gibi  bi hal var. 

Bu doğum  belirtisi sayılmaz değil  mi ? 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Enfeksiyon vardir canım ondandır oo
tarafından
Ben zaten enfeksiyonlu biriyim  hani enfeksiyonu biliyorum  da bu biraz daha farklı
tarafından
Mantardır o zaman canım o büyük ihtimalle doktora gidemiyorsan sirkeli su ile yıka temizlen
tarafından
Normalde  özele  gidiyordum  doktorum büyüktü 68 yaşında  çocukları  kiymamışlar   corona var  diye  zorla  imza artırıp  izne çıkarmışlar
-Reklam-
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Mantar tipli bi enfeksiyondur
tarafından
Mantar  mi aslında  bu olabilir
(1,123 puan) tarafından
Yanma özellikle kaşınma ve sanki vajinanın içinde bi civirti varmış hissi mantar enfeksiyonu yapıyor. İsterken yanma felan varsa idrar yolu enfeksiyonu. Gebelik te çok sık rastlaniyor
tarafından
He valla aynen öyle  kaşıntıdan böyle  kazıyasim geliyor
0 oy
tarafından

Daha erken kiz enfeksiyondan kasinti oluyodur 

tarafından
Ay inşallah  razıyım  ona o olsunda
0 oy
tarafından
Enfeksiyon dur o wc ye girerken sürekli yıka oyle gir bende hamileyken hiö başka wc kullanamaz dım yada evdekini süreki yikardım iç çamaşiri ni sürekli degiştir, 
tarafından
Kiz valla çok  çok  dikkat  ediyorum  wc yi de yıkıyorum  kendimi de sürekli  temiz tutmaya çalışıyorum  ama evlendim  evleneli  bu enfeksiyon  hep var geçmiyor
tarafından
İnşallah azalir dogumdan sonra çok dikkat et kendine hamilelikten sonra 1 hafta enfesyon yüzünden yattim dogumda sürekli hastane wclerini kullanmaktan
tarafından
Ne yapmam  lazim ki doktora gidiyorum gece suya atılan  ilaçtan  veriyor içiyorum  bi zaman sonra yine  aynı  tas  aynı hamam
tarafından
Dikkat et canım hamile olmasan şunu iç felan derdim ama hamilesin sadece kimsenin lavabosunu kullanma evdekinide iyice yıka benim de oyle sürekli yenileniyor sadece hastanede çabuk mikrp kapiliyor ordada dikkat et canım
tarafından
Teşekkür ederim canım benim sağol titizimdir ama yetmiyor  demek Allah yardım etsin:)
0 oy
tarafından
Yanma ve kaşıntı doğum belirtisi değil .. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 241 göst.
15 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzenur25 (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 757 göst.
8 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Eminebbk (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 807 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Canimkendim (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 278 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,538 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,873 soru

24,407,119 cevap