0 oy
398 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,358 puan) tarafından
Iyi akşamlar kızlar  iki aya yakın daha hiç dışarı çıkmadık kaynanamın annesi vefat etti evinde .Baş sağlığı için gitmek gerekir ama içind e rahat etmiyor iki çocukla ne yapayım siz gidiyrmsnz hic

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
1 bucuk aydir kendj annemlere gitmiyorum ama saka deil bas sagligi sonucta buyukanne koronadan mi oldu
(1,358 puan) tarafından
Bende gitmedim iki tarafa da çocukları çıkarmak istemiyrm bas sağlığı durumu işte yok korkmadan değil kalp krizi
tarafından
Ee git madem bi yarim saat 1 saat durup gelirsin yarin laf ederler gelmedi  bas sagligina die
-Reklam-
0 oy
(58 puan) tarafından
Gidiyorum cnm eşin gitsin sen gtme
(1,358 puan) tarafından
Eşim gitti zaten canm da ben gelin olarak gitmesem ayıp olmaz mı
(58 puan) tarafından
Gitme canm napcan bu durumda
0 oy
tarafından
Hiç bir yere gitmiyorum bı kere sağlık ocağına gittim ondada üç kere falan aradılar son kontrol önemli diye ...gidersen şimdiye kadar gitmeyisinin bı anlamı kalmaz gibi sanki 
(1,358 puan) tarafından
Gitmezsem de ayıp ederim diye düsunyrm bilemedim ki
tarafından
Ya sebebi belli iken neden ayıp olsun.gorumcem geçen hafta doğum yaptı ilk bebeği ne abisi ne ben gitmedik
0 oy
tarafından
Kaynanamın eltisinin babası oldu 9 gün falan oluyor kimse gitmedi gelmedi evlerine 
(1,358 puan) tarafından
Benim kaynanamlar a da gelmiyor kimse ama ben gelin olarak gitmesem ayıp olmaz mı ki
0 oy
tarafından
Evi yakınsa şöyle bir görün istersen maske takarsın çok durmadan gelirsin evine. Kimseyle de temasa girmezsin. 
(1,358 puan) tarafından
Yakın değil malesef
tarafından
Aa o zaman riske atma derim canım.. Milletin ne diyeceğinden çok evlatlarının ve kendinin sağlığını düşün. Sende tlfn açıverirsin. Şu anki durum valla hiç milletin ağzına bakılacak durum değil.
0 oy
tarafından

Cok uzakta degilse yarim saat kadar git gel 

(1,358 puan) tarafından
Yakın değil malesef
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Çocuklara bakacak kimse yokmu sizin evde
(1,358 puan) tarafından
Eşim var bir de çocukları da görmek isteyeceklerdir eminim.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 168 göst.
7 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yigidinannesi (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Aytenkok27 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,254 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.

Kategoriler

1,465,715 soru

24,020,126 cevap

328,189 kullanıcı