0 oy
664 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar bugün sabah 4 aylık sşımız oldu ama oğlum çok kötü hiç durmadan ağlıyo şimdi uyudu biraz ama en ufak harekette ortalığı yıkıyor ne zaman geçer kaç gün sürer bu şekilde 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cuma günü 4 aylık asimiz var :(((
tarafından
Allah yardım etsin canım inşallah çınar bu kadar kötü olmaz
tarafından
Kıyamam ya kaç iğne vurdular cnm
tarafından
İki bacaktan birer tane vuruldu bacakları da acıyo herhalde hareket ettirince ağlıyo vücudunda da ağrı var kıyamıyorum
-Reklam-
0 oy
(4,005 puan) tarafından
atesi var mi , agrisi vardir belki bebeginin . calpol falan vr mi evde
tarafından
Ateşi yok ama ağrısı var belli çok ağlıyo memeyi bile istemiyo uykusunda bile yüzü çok kötü
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Ay kiyamam çok ağrımış demek ağrı kesici versen 
(3,615 puan) tarafından
Yok cnm yazmadı ben ararim dedi
tarafından
Allah Allah ben her gittiğimde bana şu tarihe gel diyo aşı kartına da yazıyo ben de hiç geçirmem günü giderim. Sen ara bi bakalım saat kaçta geliyim hamgi gün geliyim diye
(3,615 puan) tarafından
Valla bu hemşire mal bence boyu bile ölçemio
tarafından
Doktorun ds iyi değilse değiştir canım hemşire de değişir benim hemşirem çok iyi Allah razı olsun ondan eli çok hafif bana vururken hiç hissetmiyodum bebeğim de aynı iğneyi vururken ağlamıyo ilaç boşandıktan sonra ağladı hep. İnsanlık olarak da çok iyi me sorsam söyler sağolsun
(3,615 puan) tarafından
Köydeyiz canim 2 3 dr 2 hemşire var
0 oy
tarafından
Canım calpolü 4.satte bir ver evde fitil varsa yatarken de paranoks fitil yap bizimki de çok kötü oldu ağrısı oldu ateş-i düşmedi gün içinde 2 kere calpol verdim düşmedi ateş-i fitil yaptım öyle rahatladı 
tarafından
Fittil var evde canım yatarken veriyim bütün mü veriyim yarım mı?
tarafından
Yarim ver canim etkisini görürsün ağrı çekip ateslenmesindense fitil yap rahat uyusun yarın sabaha biseyi kalmaz merak etme
tarafından
İnşallah canım gece yapayım
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Yapma yaa bizimde 4 mayista 4 aylik asimiz var bakalim biz neler yasicaz
tarafından
İnşallah çok kötü olmaz ben ağlıcam neredeyse
(45,023 puan) tarafından
2 ayligi hic bilmedi hafif bi ogun sadece mizirdandi bakalim bu nasil olcak
tarafından
Benimki de aynı iki aylık ta bol bol uyudu o kadar biraz da ateşi çıktı ama şimdi bas bas bağırıyor
(45,023 puan) tarafından
Ay canim gecmis olsun siz oldunuz zor kisminida atlatirsin hemencicik insallah bide biz olsaydik
tarafından
Amin canım inşallah siz bu kadar kötü olmazsınız normalde bebeğim çok neşelidir güler agu bugu yapar bugün çok ağladı dayanamıyorum
(45,023 puan) tarafından
Gecer anim sık disini bende simdi aklimdan geciriyorum asisindan bi gun once temizlikniyce yaparim o gun onla butun gun ilgilenirim diye dusundum bide 4 yasinda kizimda var
tarafından
Ben dünden yemek temizlik vs yaptım sen de yaparsan en azından o konuda derdin olmaz
0 oy
tarafından

Yarina unutur bizim kiz oyleydi ilk gün cok aglardi ertesi günü unuturdu

tarafından
İnşallah canım ya
0 oy
tarafından
Ay biz de 4 ay asisinda perişan olmuştuk yaaaaa 
tarafından
Bizim de aksam ustu yapilmisti canım aksam 9 gibi başladı abla ağla bittikk ama ateşi çıkmamıştı. Sakin ortamda ilgilen canım yoksa daha asabilesiyor yazık bebiş de gergin canı da yaniyordur :(
tarafından
Kıyamıyorum ya öyle bi ağlıyo ki gözlerinden yaş geldi memeyi alıyo iç çekiyo
tarafından
Oyyy yavrum benim ya sen sakin ol canım sık sık emzir YouTube de pedagoglarin önerdiği uyku müziği var onu aç gezdir kucağında sev battaniye ser yere yuvarlansin ama sen sakın kal yarın gecicek
tarafından
Sakinim canım şimdi iyi çok şükür uyandı dün kakasını yapmamıştı ondan da huysuzluk vardı şimdi yaptı biraz rahatladı
tarafından
Oh oh iyi Allah sağlık rahatlık versin tosbike
0 oy
(18,447 puan) tarafından
bizimde 8 inde aşımız cok acimis demekki ası yerine demlenmis cay koy iyi geliyorsum bir bezle koy
tarafından
Aşı yeri mi acıyo dur ki acaba yoksa komple vücudu mu ağrıyo bilmiyorum ki
(18,447 puan) tarafından
aşı yeri acıyordur sızlįyordur canm  cay koy suyunu degil beklet uzerinde
tarafından
Bildiğimiz dem dimi tamam canım bi denicem
0 oy
tarafından
Akşam 9 a kadar kolumu oynatsam agliodu 9da emzirdim salladım direk bi uyudu acikmadigi sürece uyanmamıştı 
tarafından
Ah inşallah bizim de öyle olur
tarafından
Çok ağrısı varsa kaşık ucuyla ağrı kesici verebilirsin
tarafından
Verdim canım çay kaşığıyla biraz uyudu şimdi uyandı da bakalım sonrası ne olacak

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 155 göst.
16 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 241 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 216 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,105 göst.