0 oy
582 göst.
Diğer kategorisinde (383 puan) tarafından
Kızlar 2 ay önce normal doğum yaptım ama dikişlerim tutmamış bugün afedersiniz ayna ile baktım yarık duruyor tutmamış dikişlerim başına böyle şey gelen oldu mu hastaneye gitcem yarın akşam dikişmi atarlar acaba bilgisi olan cevap verebilir mi 

9 Cevaplar

0 oy
(18,200 puan) tarafından
dikiş tutmamissa tekrar atarlar  
(18,200 puan) tarafından
dikiş ipin nasl borsey di senin
(383 puan) tarafından
Misina gibiydi canım
(18,200 puan) tarafından
ip kalın iyi ip sen dohumdan hemen sonra zorlamisin galiba ama korkma uyusturur dikiş atarlar sende kutu yuyarsin hemen iyilesir
(383 puan) tarafından
Evet halıları silkmiştim balkondan galiba ondan sonra oldu tamam canım kuru tutucam çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Lokal anestezi yapıp tekrar dikiş atarlar canim
(383 puan) tarafından
Çok korkuyorum görüntüsü de çok korkunç
tarafından
Canım enfeksiyon kaparsın git dikiş attır uyuşturmadan dikmezler.merak.etme
(383 puan) tarafından
Sağlık Ocağı nı aradım dr. Dediki enfeksiyon kaparsa bütün vücuda yayılır dedi biran önce randevu alıp git dedi bende doğum hastanesine acilden gidicem inşallah bakarlar
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Nasıl tutmamış abuww tekrar dikiş atarlar kiz.

(383 puan) tarafından
Büyük abdeste çıkarken çok zorlanıyorum ağlıyordum resmen bugün bi bakayım dedim bişey mi var diye bi baktım yarık dikişim tutmamışş
(30,101 puan) tarafından
Ay kuzum cok geçmiş olsun uyuşturup tekrar dikerler
0 oy
(163,302 puan) tarafından
Aaneeeeey valla tekrar dikis atarlar heral 
Uyusturular kiz lokal anesteziyle yaparlar
(383 puan) tarafından
Bide o kadar temiz tuttum ağar kaldırmadım ama doğum yaptığım günden beri ayaktayım acaba ondan mı böyle oldu
Benim dr her wc den snr fon makinasiyla iyice kurut dediydi kiz ben hastaneden ciktigimdan beri ayaktayim olsa bana olurdu acaba dikisi duzgunmu atamadilar ki
(383 puan) tarafından
Bilmiyorum ki tekrar dikiş atılırsa bende fön tutayım o zaman olur demi aaa doğum yaptıktan 4 gün sonra evin bütün halılarını balkondan silkelemiştim acaba ondan mı oldu
tarafından
Agır kaldırmadım dıon halı sılkmışsin o yetr zaten bende şimdi gıdıp bakcam benımde 2 ay oldu doğum yapalı dopumda dıkışı hossettım şimdi bıdr hıssedemem
0 oy
tarafından
Bu zmana kadar nasil dayandin o aciya 
(383 puan) tarafından
Gel bide bana sor kuzum inşallah yarın gidicem tutmuştur die umut ediyorum ama yarık
tarafından
Allah yardimcin olsun
(383 puan) tarafından
Sağol canım benim
0 oy
tarafından
Tutmuştur o benimkide öyleydi şuan 4 aylık olduk izi bile yok bnde tutmamış helrde falan demiştim dokdor hayır tutmuş demişti dikiş çok zor insllh tutmustr
(383 puan) tarafından
Ayna ile baktığında seninde derin bi yatık olarak mı gördün off inşallah benimkide tutmuştur kuzum yarın gidicem hastaneye bugün sağlık ocağını aradım hemen git iltihab tutarsa bütün vücuda yayılır dedi
0 oy
(151 puan) tarafından
Bnmde 2 ay olcal tutmams bir yeri cok agriyor iltihaplamiyor antiboyoktk ictm pnsuman yaotrdm sagli ocaginda kndi doktruma gdemedm virusten dolayi bnde ne olcak bilmiyorm doktorum ayakds bnyo yap dedi bnm belim cok agriuor otrurarak yapiyorm daha kotu oldu dikis yerim bastada kurumadan  bnde bilmiyorm ne olacak boylr
(151 puan) tarafından
Canim sagli ocaginds doktorum bakti acilma var dedim 20 gun once gecmezse kadin doguncuna gt dedi daha kotu oldu bnde virus var bebek var diye gidemedm bebegimi brakip gtmek istemiyorm
(383 puan) tarafından
Bakacak kimsen yok mu canım off kıyamam ya ben gidicem yarın bakalım ne dicek doktor
(151 puan) tarafından
Ya valla annem  varda cok guzelde vakiyor git gel 2 3 saat gececek  bebegim aklimfa kalir brakamk istemiyorum ne bilim ya
(383 puan) tarafından
Ama kuzum şöyle düşün bir de ya daha kötü olursa ya iltihab veya enflasyon bütün vücuda yayılırsa daha kötü sonuçlar ortaya çıkabilir senin de tutmamış
(151 puan) tarafından
Cok haklisim esim cok kızıyor  valla ne blim korkuyorm bide yeniden dikis atarlarsa odum kopuyor inan tuylerim ckmis korkudan elleyeniyorm
0 oy
(151 puan) tarafından
Bnmde 2 ay olcal tutmams bir yeri cok agriyor iltihaplamiyor antiboyoktk ictm pnsuman yaotrdm sagli ocaginda kndi doktruma gdemedm virusten dolayi bnde ne olcak bilmiyorm doktorum ayakds bnyo yap dedi bnm belim cok agriuor otrurarak yapiyorm daha kotu oldu dikis yerim bastada kurumadan  bnde bilmiyorm ne olacak boylrbb
0 oy
tarafından

Off o cok kotu ya tekrar ayni seyi yasiycaksin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 137 göst.
0 oy
3 cevap 224 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 262 göst.
25 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Seherl (892 puan) tarafından soruldu