0 oy
673 göst.
Diğer kategorisinde (158 puan) tarafından

Kızlar bu sohbet bölümü çok güzel birbirimize faydalı bilgiler veriyoruz zaman geçeriyoruz ama yarın internetim bitiyor paket yapana kadar sıkıntıdan patlarım heralde whatsapptan çok buraya giriyorum:O

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Al benden de o kdr valla :) daha paket bitmeden internet bitti ek paket yaptım burası olmazsa kafayı yerim tek aktivitem burası ya ❤️
tarafından
dmii bnm de integram falan var ama ordan ck burdaym skldm ordan :( ve ck internet yiyo kiz eve vifi alsaniza bnm evin binada port yok alamiyrzzzz
(158 puan) tarafından
Aynen canım benimde tek aktivitem burası
tarafından
Wifi alma derim anne adayı cnku onla ilgili basimiza bsy geldi ip adresi çalınıp adınıza siyasal veya +18 şeyler paylaşılıyor eşimin başına gelmişti 5 yıl sürdü dosya yeni kapandı bilginize heykir çok bu zamanda
tarafından
abo tobeler olsun kz ilkkez ole seyler duyyorum yaa  tlfn intrntleri ytmiyokii bran once port glse iple ckyrz yaa :(
tarafından
Canım eşinin evinde vardı biz bekarken tam 5 yıl sonra ortaya çıktı haberleri yoktu savcı kağıt yolladı da haberimiz oldu. Bsy olsa ip adresinizle ilgili hemen çıkmıyor ortaya. Yıllar sonra siber suçlar bulup çıkartıyor biz tövbe ettik asla almayız. Hem ispatlanmayinca büyük para cezası aliyosn. Allah'tan biizm ispatlandi da yirttik
tarafından
alahlla esime bi solim bnu yaa pki ya bunun icin bi onlem yokmuymus nsl korktummmm
tarafından
Önemli yok canım. Vin kullan diyorlar artık modemlerin şifrelerini bile kurmak çok kolay çocuk oyuncağı bn bile komşunun wifisini kırıp bağlandım internetine. Yasal suctur. Ve bu dosya Amerika'dan geliyor eğer face kullanıyorsanız cnku Facebook şirketi ABD ye ait. Biz öyle korktuk ki polis bile evi aramaya geldi. Eşimin wifisinin modem şifresini bulup taaaa Rize'de giresuna bağlanmış orda bir kafeden sahte face açılıp çıplak kadın resmi paylaşılmış
Gelde işin içinden cik. Kaç kez eşim ifadeye gtti. Eşinin giresunla hiç bağlantısı yok. Ordan bile geçmemiş. Ama savcı polis her şeyi araştırdı baktı Allah'tan suçsuz olduğu ispatlandi dosya kapatıldı. Yoksa 20 bin TL para cezası odiycektik
tarafından
anaaa ben sokk yaaa :( esime anlaticam bunlari cok sagol kuzum ya bi arastrcaz bnu :( uzuldum ama
tarafından
Kesinlikle danış canım. Ben yaşadım çok yiprandik o süre boyunca ama her şey ortaya çıktı. Kimin yaptığı vs. 1 senden fazla oldu kapandı dosya. Başına gelsin istemem. Her modem alana da söylüyorum bunu
tarafından
bizim vardi 2 yil boyunca smdi tasndk burda port yk dye ykk ins o 2 yil icinde bsey olmamistr yaaa ;( annemlerde de var onlarada solim
tarafından
Şöyle canım. Sanssiz olduğumuz için bize çıktı piyango ama ne olur ne olmaz. Heykir çok var küçük çocuklar bile zehir küpü iki dakikaya tlfn şifresini kırıp içini kurcalıyorlar. En güzeli sınırsız çin wifi ile ay i fiyat
tarafından
tm cnm allah razi olsn olsn biz bi arastilalm onu
-Reklam-
0 oy
tarafından
ek pket al idarelik cnm 
(158 puan) tarafından
yarın sürem bitiyor canım
0 oy
tarafından
benimde tek aktivitem burasi kafalı bir sklde burada oyalamaya clsiorm :( kafayı yemek üzereym bunaldm bktm yoruldm Wi-Fi var annemlerde oradan giriorm hic netim e gerek klmior dışarı da neredeyse hic ckmadgm için:( 
0 oy
(22 puan) tarafından

Aynen benimde bitti  bitiyor can çekişiyo son demlerini yaşıyo daha 5 gün var nasıl duracam bilmem buraya girmeden ek pakette kâr etmiyo kocacimin wifisi bozuk yoksa ondan bağlanır girerdim neyse katlancaz 5 gün daha :'(:unsure:

0 oy
tarafından

Yaşasın wifi war:D

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,550 soru

24,185,168 cevap

336,578 kullanıcı

...