0 oy
673 göst.
Diğer kategorisinde (158 puan) tarafından

Kızlar bu sohbet bölümü çok güzel birbirimize faydalı bilgiler veriyoruz zaman geçeriyoruz ama yarın internetim bitiyor paket yapana kadar sıkıntıdan patlarım heralde whatsapptan çok buraya giriyorum:O

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Al benden de o kdr valla :) daha paket bitmeden internet bitti ek paket yaptım burası olmazsa kafayı yerim tek aktivitem burası ya ❤️
tarafından
anaaa ben sokk yaaa :( esime anlaticam bunlari cok sagol kuzum ya bi arastrcaz bnu :( uzuldum ama
tarafından
Kesinlikle danış canım. Ben yaşadım çok yiprandik o süre boyunca ama her şey ortaya çıktı. Kimin yaptığı vs. 1 senden fazla oldu kapandı dosya. Başına gelsin istemem. Her modem alana da söylüyorum bunu
tarafından
bizim vardi 2 yil boyunca smdi tasndk burda port yk dye ykk ins o 2 yil icinde bsey olmamistr yaaa ;( annemlerde de var onlarada solim
tarafından
Şöyle canım. Sanssiz olduğumuz için bize çıktı piyango ama ne olur ne olmaz. Heykir çok var küçük çocuklar bile zehir küpü iki dakikaya tlfn şifresini kırıp içini kurcalıyorlar. En güzeli sınırsız çin wifi ile ay i fiyat
tarafından
tm cnm allah razi olsn olsn biz bi arastilalm onu
-Reklam-
0 oy
tarafından
ek pket al idarelik cnm 
(158 puan) tarafından
yarın sürem bitiyor canım
0 oy
tarafından
benimde tek aktivitem burasi kafalı bir sklde burada oyalamaya clsiorm :( kafayı yemek üzereym bunaldm bktm yoruldm Wi-Fi var annemlerde oradan giriorm hic netim e gerek klmior dışarı da neredeyse hic ckmadgm için:( 
0 oy
(22 puan) tarafından

Aynen benimde bitti  bitiyor can çekişiyo son demlerini yaşıyo daha 5 gün var nasıl duracam bilmem buraya girmeden ek pakette kâr etmiyo kocacimin wifisi bozuk yoksa ondan bağlanır girerdim neyse katlancaz 5 gün daha :'(:unsure:

0 oy
tarafından

Yaşasın wifi war:D

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,529 soru

24,184,910 cevap

336,554 kullanıcı

...