0 oy
800 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından
O kadar çok şey çektim ki ne sonu geldi ne de bir çözüme kavuştu hayatım. Ben bekarken hep çok güzelsin diye iltifatlar alan birisiydim. Hatta belki kulağa komik gelecek ama aslını anlatıyorum. Köyde yaşıyordum. Ve 7 köyün güzeli diyorlardı bana. Terbiyeli hanım hanımcık bir insandım. İlk evliliğimde 16 yaşımdaydim. Ben bayramda babannem gile kalmaya giderken köye yatağıma kız arkadaşını sokmuş. Kız beni arayıp söylediği için bitti evliliğim. Aradan 4 sene geçti tekrar evlendim. Kendimden 17 yaş büyük birisiyle görücü usulü. Ben 23 yaşındayım. Gel zaman git zaman eşim beni beğenmiyor sürekli tipimle dalga geçmeler laf söylemeler. Hakaretler. Dahası yanında gezdirmeye utanıyormuş. Onunla beni aynı karede buraya atsam oturup gülersiniz. Ailesini savunmalar sürekli benimle küs yatmalar. Arkadaşlar bıktım ben derdimi anlatıyorum size çünkü anlatacak kimsem yok. 

14 Cevaplar

+4 oy
tarafından

Sana birşey diyim mi ?

Erkekler genelde eşleri onlarda güzel olduğu için onların öz guvenini kırmak için boşa çıkarmak için her türlü saçmalığı yaparlar ,

Tüm erkekler böyle değil bazıları böyle olur .

Çünkü hiç bir erkek eşinin ondan daha güzel , bakımlı ,sempatik gorunmesini asla ama asla istemez...

Seninle dışarıya çıktığı için utanıyor eve bu doğru ?

Çünkü sana yakışmayan odur, buda bildiği için seninle hiç bir yere gitmiyor , 

Senden değil kendinden utanıyor , eşinin dediklerini sakın dikkate alma , har vur harman savur, eşin seni öyle psikolojik olarak cokertmeye çalışıyor ...

tarafından
Kız sen onun lafına bakarsan stresten yüzün cöker burusur bu seferde teyzem gibi nenem gibi gorunuyorsun der , bu fırsatı ona verme adam seni fiziksel olarak da psikolojik olarak da yok ediyor ...
(5,514 puan) tarafından
Sen ne mukemel bi kadinsin esrarengiz anne... tabikide kocaman bi artiiiii
tarafından
Harikaa yazmışın gerçekten
tarafından
❤mesoş❤ çok teşekkür ederim :)  yüreğinin güzelliği :)
tarafından
Teşekkür ederim çınarimmm ❤❤✔✔❤☀☀☀☀
-Reklam-
+1 oy
(2,111 puan) tarafından
Ne kadar saygısızsın sen, buraya post açıyorsun yorumlara cevap vermiyorsun başkasının postuna yorum yapıyorsun. 
tarafından
Kız cvp vermedi diye saygisz mi oldu kadın :)
(2,111 puan) tarafından
Evet burada birileri yorum yapıyor karşı taraftan cevap bekleniyor ama o başkasının postunda muhabbet ediyor.
(65 puan) tarafından
Daha ne olacağız kim bilir xbendbdb
(2,111 puan) tarafından
Sen olacağını olmuşsun ;)
(65 puan) tarafından
Düzgün konuş gerizekali cevap vermedim diye kendi kendine kurma ;)
+1 oy
(1,555 puan) tarafından
Hala fotonun olduğu soruyu göremedim ben 
0 oy
(58 puan) tarafından
Allah allah seni neden begenmiyo kendi cokmu yakisikli
(65 puan) tarafından
Hayır yaşlı xbejxn
0 oy
(605 puan) tarafından
Atsana bi çok merak etttim kuzum bunu sana diyen biri acaba ne halde 
(65 puan) tarafından
Babam yaşında kuzum şimdi nasıl aldın diyeceksin biliyorum fakat durumlar çok karışıktı bakacak kimsem yoktu o yüzden
0 oy
(1,652 puan) tarafından
Atsana bı Allah askına kesın asagılık kompleksi yasıyo 17 yas buyuk karta kaçmış artık ondan yani sen canını sıkma 
(65 puan) tarafından
Kız sabah sabah kahkaha attım Allah iyiliğini versin xbehxbsbdb
0 oy
tarafından
Kız merk etim Bn atsanaaa :) 
(65 puan) tarafından
Atarım canım bir ara ama fark çok dbdbdbd
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Antrepoza girmiş o.. yaşlılık komplesi yaşca büyük ya senden aklınca mobbing uyguluyor.. çok adamsa başta kızı yaşında kadınla evlenmeseymiş..  aklı daha yeni mi başına gelmis
(65 puan) tarafından
Evet şimdi de diyor ki ben olgun birini istiyordum alsaydın diyorum susuyor
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Valla bı mahsuru yoksa foto atsan da bı görsek 
(65 puan) tarafından
Attım canım bir sonraki soruda
(1,555 puan) tarafından
Hangi soru göremedim ben
(381 puan) tarafından
Bende goremedim
(11,897 puan) tarafından
Bende goremedm cnm hemen kaldrma tekrad at :F
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Özgüvenini kırmak istiyor dikkate alma. Daha önce aklı nerdeymiş neden şimdi komplekse giriyor
(65 puan) tarafından
Fotoğraf attım canım bir sonraki soruda
0 oy
tarafından
Bahtin güzel olsun diyelim
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Oz guvenini kirmaya calisiyor aklinca ama hic umursama sende aynisini ona yap begenmiyosan kapi orda gudebilirsin de 
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Resim bekliyorum cnm 
0 oy
(5,696 puan) tarafından
Yemin ederim eşinin o süpersonik yakışıklılığını acayip merak ettim. Neymiş öyle de seni yanında taşımaya utanıyormuş hadsiz!

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 620 göst.
12 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Yeni bir ben!!! (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 181 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,583 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 1,115 göst.
14 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mizginhavin (1,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 305 göst.
6 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umay17 (20 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,472 soru

24,058,864 cevap

330,045 kullanıcı

...