0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde (3,757 puan) tarafından

16aylik kızımın önündeki bildirgani hala kapanmadı küçük bi çukur var sadece sizce ne zaman kapanır yada kapanması mi gerekirdi şimdiye kadar ? Ne zaman kapanackdi unuttum :/

Neler yapıyorsunuz bu arada :) biz10 da fln uyuduk 1de uyandı dahada uyumaz uyandrckdm böyle olur diye ama belkide uyanmaz dedm uyandrmdm uyandı yine :(

Bende hiç uyuyamdm agrım var di diye yine uykusuz kaldım:(( 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bingildak kiz o 

tarafından
Aslinda simdi kapanmasi lazim ama
Yarin saglik ocagini arayip sorsana bi
(3,757 puan) tarafından
Ebemiz gitmiştir bizim şimdiki kim blmiorm valla hepsi kafâyi yemiş ben artık doktorlrda gvnmiordm iyice gvnmemeye başladım onlara sormak hiç içimden gelmiyor bakalım 18ayina kadar beklerm ozmna kadar kazanmazsa bi çocuk d. Götürym en iyusi
tarafından
D vitamini kullaniyosun demi
(3,757 puan) tarafından
Bayadır vermiyorum
tarafından
Ondan yumusamistir duzenli kullan cabuk kapanir zaten gunese cikamiyolar bari onu aksatma ki ordan vitamin alsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay iki tane bebe büyüttüm şimdi düşünüyorum hiç aklıma gelmiyor ne zaman kapandı 
(3,757 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım  ♡
0 oy
(3,270 puan) tarafından
2 yasa kadar kapanmaması normal diye biliyorum ama yine bi araştır cnm yanlış yönlendirme olmasin
0 oy
(11,241 puan) tarafından
Cnm.vitaminini düzenli kullan 
0 oy
(16,987 puan) tarafından
18 aylık olana kadar kapanması gerekir. Eğer 18 aylık olduktan sonra ha kapanmadiysa çocuk doktoruna götürmek gerekiyot. D vitamini vermiyorsan kapanmasi gecikebilir.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,039 soru

24,038,493 cevap

329,039 kullanıcı

...