Kizlar şimdiye kadar hiç biriyle kavga ettiniz mi bildiğiniz saç başa ama ha
Ben hep çocukken kuzenlerimle ederdim ama evlenmeden önce mahallede yolmak istediğim Kizlar vardi tesettürümden dolayı yapamiyodum
düşünüyorum düşünüyorum yok yapmamışım ama birilerini çok pis dövesim var
Ben eltime uy.uz oldum bana çobanın kızı dedi kendisi de 130 kilo bastım tekmeyi dizine 2 80 yere serildi bide kıçına vurdum
Bide birisi tlfnum da zil sesi var siyaset içerir diye isim vermiyorum ona laf etti ağzının ortasına yerleştirdim bir daha o kelimeyi kullan bak napayım diye
Bide bir arkadaşım neyse tartıştık suratına bir tokat saçından tutup dere vardı yanımızda oraya attım kış ayıydı ya buz tutmuştu üstüne düştü
Ortaokul da da kardeşime vurmuştu birisi aldım onu hayvan bokuna ittim
Okuduğum kursta birisi geldi ben buranın yerlisiyim der gibi hareket etti merdivenlerden aşağı ittim
Ayy aklima geldikçe heyecan yaptım ne çok var da yazmıyım daha
Lise 1. Sinifta en yakin arkadasimla kavga etmisdim valla kizi kolundan tutum resmen camdan salladim asagi atacaktim
Rehber hocası yetisti eger hoca yetismeseydi şimdi mapus koselerindeydim heralde
Ta ki üni kazandım annemden çakı bıçak almak için para istedim.anneme hiç yalan söylemem herşeyimi bilirdi . Sonra ben seni karakollardan mı toplicam yeter kızım deyince söz verdim anneme ve uslandim başka kimseyle bu şekilde kavga etmedim
Ablamı dövmüştüm yere yatırıp üstüne oturdum saç baş yoldum bana küfretti çünkü
Hayır ya yapamam ben en fazla eşimi cimcikliyom
1,493,308 soru
24,399,392 cevap
349,995 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın