0 oy
500 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bugun emboli diye bi hastalık okudum sezeryan dogumlar sonrasında falanda oluyomus kan pıhtılaşması sorunu olanlarsa vs olabılıyomus bu hastalık hakkında bılgısı olan var mı dogumdan sonra kac gune gecer tehlıkesı riski vs doktoruma ulaşamadım belkı bılen vardır dedım de

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende kan pıhtılaşma vardı canım hiç öyle bir hasatik duymadım doktorumda demedi 
tarafından
Bende sezaryan oldum canım kan pıhtılaşma olduğu için hamilelikte iğne kullandım doğumdan sonrada 40 gün devam ettim iğneye doktorum demişti ama hastalıktan falan behsetmedi
tarafından
Bende pıhtılaşma sorunu yoktu gebelıgımde canım riskli degılım yani bu konuda o nedenle bısey demedı doktorum heralde
tarafından
Benimki riskliydi canım dediğin hastalık büyük ihtimalle benim gibi riskli olanlar içindir :)
tarafından
Allah şifa versın hepımıze inşallah
tarafından
Amin canım inşallah ☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç duymadım nerden okudun internette mi 
tarafından
Evet sezeryan dogumla ilgili yazı okurken gördüm
0 oy
tarafından
Bende yoktu pıhtılaşma sezeryan doğum yaptım yinede iğne verdi doktor pıhtılaşmayı önlemek için iğne oldum
tarafından
Gebelıkte riskli olanlara pıhtılasması olanlara vs verıyorlar sonrakı 10 gun ıcınde alınıyor o ilaç veya iğneler diye bılıyorum ben ama...
0 oy
(30,256 puan) tarafından

Kuzum dogumdan sonrayi bilemem ama babamın hastalığıda emboli ve cok zor bir rahatsizlik.

Akcigere kan gidmesi pıhtılasma olmasi fln.

Bolca su icilmeli ve doktora gidip erkenden tedavi olunmali.

tarafından
Allah şifa versın kardeşim bende öyle denk geldımde cok merak ettım takıntı gıbı bısey oldu
(30,256 puan) tarafından
Amin cnm stres etme her insanda olmuyor .
0 oy
tarafından
Canım ben sezeryan oldum lakin hamileyken pıhtı yoktu ve kan sulandırıcı igne vurmadilar olmadigi için dogumdan . 1 ay sonra bacagim pıhtı atti ve kimse anlamadi kendi doktoruma gittim o anladı pıhtı atmiş damar tıkanıklıgı olmuş geç fark edildi herkes sezeryandan oldu dedi ben bilseydim asla sezeryan olmazdim asla ama bebegim erken geldi mecbur kaldim aradan 8 ay geçti hala tam igleşmiş sayılmam embolide benim yaşadıgım hastaliga benziyor ölümden döndüm ikinci dogumum olursa mutlaka kan sulandırıcı kullanacagım. Sonradan etrafimdan sezeryan olup bu sıkıntıyı çeken çok kişi oldugunu ögrendim 
tarafından
Sinir krizi geçirdim bebegin artık çikmasin istedigim için sabir sizlik dan işte bu sefer bebegin kalbi yavaşladı Allaha şükür olsunki 3100 gramdi 2400 oldu sonradan hmn aldılar duracaktı yoksa
tarafından
Anladım canım maşallah 8 ay geçmiş bu pıhtı olayı 40 gun riskliymıs dıye okudum ben hanı amelıyattan sonrakı 3 4 haftada olmazsa sonrasında normale donuyor vucut zaten
tarafından
Şişlik hala var iyi bir doktora görünmem gerek inşallah bu virüs gecerse gideceğim
tarafından
Allah yardımcın olsun canım... Rabbımın dedıgı olur takma kafana benım gıbı sende
tarafından
Allah razi olsun Allah düşmanima dahi vermesin
0 oy
tarafından
Bndede kan pihtilasmasi var ve suan hamileyim igne kullaniyorum doktorum test yapti bu Emboli ve tramboz saptanmamistir yaziyodu bi problem yok galiba  

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 116 göst.
0 oy
2 cevap 117 göst.
+1 oy
4 cevap 103 göst.
4 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde esrausen676 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
31 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifgaye (93 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,370 soru

24,168,127 cevap

335,719 kullanıcı

...