0 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Bebgim 8 aylık surekli kakası siyah ek gıdaya geçmedi demir takviyesi de yapmiyorum ama neden siyah olabilir ?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
senin yediğin biseyden olabilir mi rahatsızlığı var mi
(249 puan) tarafından
Doktora gidemiyorum ki rahatsızlığı var mı bilmiyorum sadece ek gıda yemiyor o sorunumuz
-Reklam-
0 oy
(30,207 puan) tarafından
Yedigin birseymi dokundu acaba.
(249 puan) tarafından
Hep aynı ama
0 oy
tarafından
Senin yediğin yiyecektende olabilir canım ☺️
(249 puan) tarafından
Cikolata falan cok yiyorum acaba ondan mi
0 oy
(365 puan) tarafından
Canım gecenlerde bende sormuştum bu soruyu ama benim bebegim hem kan ilaci hem de zinco surup iciyor bu yuzden böyleymiş doktorumla görüştüm bıraktım düzeldi simdi bi doktora goster istersen arayabilirsen ara 
(249 puan) tarafından
Doktora da gitmek istemiyorum malum korona illeti yüzünden
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Ek gıda neden vermediğini merak ettim. Senin yediğin bişeydendir. Oğlum 9 aylık kan damlası d vitamini ve ek gıda veriyorum hem de emiyor kakası rengarenk siyah yeşil sarı
(7,931 puan) tarafından
Damaklar şişince Dişin çıkması 1_2 ayı buluyor canım. Ailemde ırmak ismi çok fazla Meriç Tuna.. Bu da Aras olsun dedik. Eşimle ortak kararımız. Sahip çıkılan anlamına geliyor Aras. Ben beğeniyorum
(249 puan) tarafından
Senin çocuğun da durum nasıl bilmiyorum ama benim çocuğum da isminin anlamından dolayı olsa gerek herkes çok fazla sahipleniyor hiç sevmedigim konuşmadığım gorumce bile çocuğu sahipleniyor sinir oluyorum ve gerçekten de inanıyorum insanların isimleri hayatlarını etkiledigine
(7,931 puan) tarafından
Bence de öyle oğlum herkese gülücük saçıyor herkese yakınlık gösteriyor herkes de oğlumu seviyor arkadaşlarım napıyor benim oğlum diyor :)
(249 puan) tarafından
Sen bu durumdan hiç rahatsız değilsin ne guzel :D
(7,931 puan) tarafından
Yo hayır rahatsız değilim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 129 göst.
0 oy
7 cevap 500 göst.
0 oy
4 cevap 89 göst.
0 oy