0 oy
698 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (668 puan) tarafından

image

image

hastanede giymek için aldığım minnoş terliklerim aslında oğlum olcak nasipse ama ben pembe tercih ettim lohusa takımım da pembe mavi ;)) 

2 Cevaplar

0 oy
(210 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kiz o pis hastne tuvaletine girip cikacaksn kan revan boyle biseyi ziyan etme :)
(668 puan) tarafından
Birden okuyunca bende kıyamadım terliklerime ya:))) ama başkada almadım ki simdi doğru diyosun tuvalete bunlarla girmekte kötü  olur bunları evde kullanırım olmadı hastaneye de normal terliklerden koyarım:)))
(210 puan) tarafından
Kiiyma cok guzeller evde kullanirsn hastanede kalacagimz surda max 2 gun ziyan etme illa icimde kalmasn diyosn hastane tuvaletine ayri bi tame gotur
(668 puan) tarafından
İçimde kalmaz ya ha evimde giymişim ha hastanede fark etmez hastanede gitmeyin de evde misafirler gelince giyerim gerçi lohusa tacı ve terliği yaptırdım ama sırayla giyerim:)
(210 puan) tarafından
Normal dogum yaparsn eger kanamamiz olack hastanede yururken veya wc ye giderken kan akabilir bisi olur evde giy sn :) ztn bn oyle suslenebilecegime inanmiyorm sezeryanda olsa normalde olsa o azmi kendimde goremiyoem :)))
(668 puan) tarafından
Sezeryan cnm ikinci gebeliğim ama eşim hastanede yanımda olcak devamlı nasipse eve gitmez kolay kolay şahsen soğusun istemem süslenmem tabi  ki onu bende düşünemem ama temiz görünmek tertipli görünmek isterim açıkçası
(210 puan) tarafından
Terliklerin alti kaygansa eger silikonla seritler ciz kaymaz canm
(668 puan) tarafından
Teşekkürler fikriniz için giyersem eğer denicem mutlaka:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
bence tuyluler cnm ❤️
(668 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyodum ama ev terliğide alayım yinede bulunsun dedim:))
tarafından
aynn ole yap cnm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,857 soru

24,091,167 cevap

331,755 kullanıcı

...