0 oy
535 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşimle bir süredir sürekli kavgalıyız adam virüs var çıkma dedikçe inadına çıkıyo evde kal dedikçe inadına dışarı çıkıyo ben kızınca da sen insan içine karışmıyon yabanisin diyo insana içine karışmaktan kastı da eltime gidip akşama kadar oturmak başka bi yere götürmez. Virüs var diyorum ölürüm de kurtulursun diyo en son dedim inşallah ölürsün de kurtulurum ama çocuğum var ona bulaşırsa diye korkuyorum. Tek mesele virüs değil ayrıca evvelki gün çocuk bi saniye durmuyo gel yardım et dedim yarım saate geliyom dedi saatlerce gelmedi hep aynısını yapıyo ben artık sinirden ağlıyorum ondan sonra gelip niye ağlıyım diye hakaret ediyo bi gün dayanamıcam o olcak. Oğlan da iki gündür bana kafayı yedirtti uyumuyo ne gece ne gündüz dün gece sabaha kadar sadece 4 saat uyudu gündüz de sadece iki saat tam uyudu diyorum bırakıyorum başlıyo kıpırdamaya durmuyo asla bugün yine aynı tam diyorum uyudu artık yerine koymamla ağlaması bir oluyo gazını çıkarttım karnı tok altı temiz daha ne istiyo bilmiyorum artık zaten sinirliyim çocuk da böyle yapıyo iyice kafayı yicem artık 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşinden yana bir şey diyemiyorum Allah yardımcın olsun :( bebeğininde illaki sıkıntısı vardır annesi gaz olur, kulak ağrısı olur, diş olur.. Rabbim kolaylık versin bol bol la havle çekip dua oku kendine tatlım. 
tarafından
Canım 4 aylık diş için erken değil mi? gazı da çıktı ağrısı olsa ağlar ama ağlamıyo kalkıyo kıpır kıpır hareket ediyo sonra onu alan olmayınca başlıyo ağlamaya uykusu da var gözleri kapanıyo ama uyumak istemiyo gündüz en fazla yarım saat uyuyo gece de uyumuyo sakin kalmaya çalışıyorum ama bakalım artık teşekkür ederim canım yorumunçin okuyorum bol bol inşallah faydası olur
tarafından
Erkenden değil canım sancıları erken başlıyor kiminin 1 ay kiminin 3 ay önce. Gaz sancısına benziyor dediğin durum. Uykusu olduğu halde uyuyamıyor oluşukıpırdanması devamlı.. 14 aylık hala gazlı benek annesi olarak ona daha yakın geldi bana. Ama sizin yeni başlamış inşaallah kısa sürer bu döneminiz canım,  inşaallah olur olmaz mı hiç?
Rabbim eşinden yana yüzünü güldürsün, inşaallah arkadaş ortamı bozulur oturur evinde, kumru gibi anlaşırsınız inşaallahhh. Muhabbetiniz bol olsun dilerim. Minnağıda sıcak tut karnını ayağını annesi, gazlı bir şeyler soğuk birşeyler tüketmemeye devam et nacizane önerim. Eğer dişi olduğunu anlarsanda  calpol den bir çay kaşığı verebilirsin. Hayırlı geceler
tarafından
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun ❤️ gazını çıkartıyorum canım ilk üç ay bile gaz sancısı çekmedik biz çok şükür. Diş olabilir dediğin gibi çünkü ne bulursa ağzına sokup damarlarına sürtüyo belki sancısı başlamıştır. Teşekkür ederim tekrar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben annedeki stresin bebege gectigine inananlardanim. Çünkü ne zaman stresli olsam kizim o gün cok mizmiz oluyo normalde cok sessizdir maşallah. Eşinke kavga etmen de onu eve bağlamaz aksine daha çok dışarıya iter. Evde birlikte eglenceli zamanlar geçirmeye çalışın derim
tarafından
Evde  olunca ya telefona bakar ya televizyon asla yüzüme bakmıyo onun sevdiği tarzda filmler aldım bilgisayarı getirdim hadi film izleyelim yok e tamam hadi Facebookda video izleyelim yok tamam gel beraber oturalım konuşalım yok. Asla aile ortamı nedir bilmiyo kendi ailesinde görmemiş aile nedir karı koca nasıl olunur bilmiyo güler yüz gösteriyorum yüzüme bakmıyo neden deyince bugün güneş geçti başıma dedi saçmalığa bak ne alakaysa. Bebek konusunda haklısın ben de öyle düşünüyorum çünkü normalde çok sakin neşeli bi bebekti şu iki üç gündür çok fena
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Canim biraz sakinleşmek lazım belli ki bebeğine yansımış senin gerginligin. Huzursuzluk tam uyuyamiyodur. Sen bebeğine odaklan sakinleş dua et. Boşver kocani kendine evde güzel uğraşılar bul. Sen sakinleşir sen bebeğinde normale donecektir. Esinde senin sükunetini görünce gelir yanına. Bu gerginlikle bir yere varamazsiniz daha da itici olunur. Bebekte etkilenir
tarafından
Bebek etkilendi zaten o yüzden böyle tabi ben öyle düşünüyorum en azından canım sakin kalmaya çalışıyorum ama olmuyo adam beni delirtmek için elinden gelenin fazlasını yapıyo Allah sonumuzu hayır etsin
0 oy
tarafından
Esin yanlış yapıyor canım kendini düşünmüyor seni ve çocuğunu düşünsün su an insan içine çıkılacak zaman degil
tarafından
Dedim dinlemiyor annesi kronik hasta oraya da gidiyo sürekli dedim hadi bizim bi değerimiz yok anneni de mi düşünmüyorsun diye ama dinletemiyorum
tarafından
Allah akıl fikir versin kuzum tamam canları sıkılıyor ama biz insan değil miyiz biz de mahvolduk evde yine de çıkmıyoruz
tarafından
Aynen öyle canım ben diyorum ben de sıkılıyom diye sen de çık gez diyo yabanisin insan içine karış diyo kime gidiyim deyince de annesine git eltime git diyo onlara zaten haftada bir gidiliyo yok kabul etmiyo kafayı yicem yaptıklarının hepsini buraya yazsam sabaha kadar okuyamazsınız artık o kadar

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 632 göst.
0 oy
10 cevap 664 göst.
31 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde ✨ ⭐ Mudebaar ⭐ ✨ (121 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 970 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gunes1997 (3,702 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 581 göst.
4 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tekcocuk (1,511 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,001 soru

24,066,607 cevap

330,401 kullanıcı

...