0 oy
532 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Balkonda mangal yapmak istiyoruz malum dışarı çıkamıyorz.. olur mu sizce balkonda yapan var mı komşular dan şikayet var mı

10 Cevaplar

0 oy
(830 puan) tarafından
Kokudan dolayi şikayet edebilirler kuzum ya 
tarafından
Sürekli koku var dışarda bugün tüm gün koku geliyordu nerdwyse bı yonetociyw sormak lazim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şikayet olmasa bile şuan çoğu insan zor durumda birinin canı çeker yiyemezse vebali var bence yapmayin 
tarafından
Anladm cnm sagol
0 oy
(2,371 puan) tarafından

Kokusundan dolayi şikayet eden olabilir bazi komşuluğun ne olduğunu bilmeyenler var bizim binada yapamayiz şahsen kesin şikayet ederler çünkü :ermm:

tarafından
Şikayet gelebilir doğru
0 oy
(777 puan) tarafından
Canım evde ızgara tavasında yap ben öyle yapıyorum.canı çeken olur başkası düşünmez belki ama sen onlar gibi olma birinin günahına girme.
0 oy
tarafından
Millet evden dişarı çıkamıyor malüm ben bile bugun köye gittim köyde mangal yapıyorlardı orda bile üzüldüm ve canım çekti özlemişim dişarda mangalı,
0 oy
tarafından

Valla hic tavsiye etmem. Hamileliğin boyunca karşı komşumuz yaptı aramızda lafta iyi bir kere olsun göndermedi hakkımı da helal etmiyorum:)) sen düşün artık :D

tarafından
Ayyyy çok korktum simdi
0 oy
tarafından
Gece yapabilirsin kaynim da balkonda yapıyordu gece 1 2 gibi yapiuordu millete koku gitmesin diye O zaman herkes yatıyor çünkü oyle de yapabilirsin 
0 oy
tarafından
Elektirk lı olur sanırım 
0 oy
(11,486 puan) tarafından
Kuzum mangal gibi fırında falan olmuyor mu acaba kokusunu hamile emziren olursa hakkına girersin tabi kendin bilirsin kuzum 
0 oy
(164,356 puan) tarafından
Yapma baciiimm bugun benim zombi yapmis cok koktu burnuma bee 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 390 göst.
7 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde 1anneadayi (1,267 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 469 göst.
9 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 693 göst.
19 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Simayyy (1,911 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 439 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,960 soru

24,510,891 cevap