0 oy
534 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından
Kizlar esim beni hic umursamiyor yaaa deliricem artik. Hamileyim bide hamilelikten zaten psikolojim alt ust duygusallik falan bide o beni umursamiyor iyice deliriyorum. Gunduzleri bazen şakalaşir falan ama gece olunca sanki adam bi soguk davraniyo bana. Odaya giriyorum bakmiyor yanina uzaniyorum yok elinde varsa yoksa telefon. Afedersiniz 6 aylik hamileyim 6 ay icerisinde bir kere bile cinsel istekte bulunmadi bana karsi dile getirmedi yada haraketiyle bildirmedi. Sanki sirf cocuk yapmak icin oncesinde istiyodu. Lutfen linc etmeyin cinsel iliski duskunu falan diyilim ama boyle yapiyo bana soguk davraniyo uzuluyorum. Hamileliyimde cok sukur gayet yolunda bi tehlike falanda yok. Kusura bakmayin uzun oldu ama bi tavsiye etseniz. Ne yapsam bu koca beni ister bana sicak davranir canim cok sikiliyo sanki beni sevmiyomus gibi cocukmusum gibi davraniyor ilgi alaninda yokmusum gibi. Cirkinde degilimki of yaa

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belki hamile olduğun için dikkat etmeye çalışıyordur canım 
(11 puan) tarafından
Yok ya dikkat etmeye calissa uzmez beni hep aglatiyo agladigimda bile bi pismanlik duymuyo uzulmuyo sanki normalmia gibi
tarafından
O zaman sıkıntı canim zaten bir erkeğin 6 ay boyunca ilişki istemmesi normal de değil hamilesin sıkma kendini
(11 puan) tarafından
Biliyorum normal de digil ama gorustugude yok biliyorum son zamanlardada evde oluyo genelde her yerde karantin virus durumu oldugu icin bilmiyorum of ya
tarafından
Kız sıkma canını hamilesin bebeğine yazık onu düşün takma bu kadar kocani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ah bu kocalar yaaaaa 
(11 puan) tarafından
Napcam ben bu kocayla off of
0 oy
tarafından

Peki hiç konuşmayı denedin mi , neden böyle yapion fallan diye ...

(11 puan) tarafından
Cok denedim  ama bi cevabi var ne yapiyorumki? Begenmiyomusun?? Tabi bende begenmiyorum diyemiyorum cunki seviyorum ve begenmiyosan cek git demesinden korkuyorum
tarafından
Bu halinden rahatsız olduğunu dille getir , farkına varsın bence ...

Evet bu halin hoşuma gitmiyor , ilgi istiyorum de...
(11 puan) tarafından
Bi kere soyledim ben senden hic ilgi sevgi deger gormuyorum diye. Zaten hic gormiyceksin dedi. Yere cakilir gibi hissettim kendimi cok degersizim gozunde
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Ne halleri vsrsa görsünler. Ne kadar onemsersen o kadar kendilerini biseu saniyorlar
(11 puan) tarafından
Ama beceremiyorum beni istemedikce deliriyorum yaa ustelik severek evlendik bi soguk bi egolu anlamiyorum yaa salakmi acaba onu bu kadar seveni istemiyo
0 oy
(626 puan) tarafından

Canım sen tahrik et erkek dayanamaz zaten :kissing: Ben de 6aylik hamileyim öncesinde nasılsa öyle devam ettik, hamileliginde sıkıntı yoksa sorun olmaz. Bu zamandan sonra biraz agirlasicaz ama. Eşine anlatabilirsin sıkıntı olmaz diye belki o yüzden yanasmiyodur. 

(11 puan) tarafından
Yakinlastigi gunleride gorduk bi soguk bi hissiz davraniyo sanki sirf bebek olsun diye. Buda beni kotu etkiliyor
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Canim hamile oldugun icin geceleri yanasmiyo olabilir bazi erkekler birsey olur diye korkar ve yanasmaz olabilir yani 
(11 puan) tarafından
Ama tamam anladimda bide şu varki ne opmez ne bebekle ilgilenmez ya bi elini karnima koy bak bebegimiz haraket ediyo sende hisset diyorum alay ediyor bana hele bi dogur sonra diyo. Dokunuyo ya bana bu laflari
(1,822 puan) tarafından
Hmm anladim canim tabi oyle yapmasi uzucu. Bazi erkekler bebek dogmadan baba olacaklarini idrak edemiyorlar malesef
0 oy
(30,176 puan) tarafından

Bizim yerimize onlarin hormonlari değişiyor demekki lohusaligi bile onlar yaşıyor ne hikmetse 

(11 puan) tarafından
Of deme yaa arkadaslariyla baya baya iyi guluyor guzel konusuyo telefonda ama bana karsi cok soguk ooooff of
(30,176 puan) tarafından
Takma birak kendi haline elbet farkına varir

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,426 göst.
4 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde iklimaa (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 859 göst.
0 oy
3 cevap 309 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 1111 (383 puan) tarafından soruldu
0 oy