+1 oy
590 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ayaklarim cok sisti ya anlamadim :( birde sol ayagimda burukluk var hem sis hem burukluk cok agriyor sizlerinde sisermiydi boyle :( 

35 haftaligiz

Ya kizlar simdi netten baktim da korktum basimda sabah cok agriyordu baska birsey olabilirmi zehirlenme falan 

11 Cevaplar

0 oy
(163,445 puan) tarafından
Benimde ellerim balon gibi sismisti normal kiz korkma 
tarafından
Ellerimde sis evet
Normal canim benim alyans parmagima oturdu mos mor olduydu son haftalar oluyu dogumdan snr gecti ayakkabimi giyemediydim
tarafından
Ben cooktan cikardim alyansimi kuzey napiyor
İyi teyzesii iigiiiii biiigiii diyip duruyo ☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim gebeliğimde yaz aylarına denk geldi son aylarım. Ayaklarım ellerim yüzüm çok şişti ödem toplamıştı
tarafından
Birde hic  yuremiyorum ya ondanda olabilir dimi
tarafından
Belki de canım ben çok yürüyüş yaptım ama faydası olmadı
0 oy
(18,354 puan) tarafından
ben ayakalrim sistigi icin hastaneye terlikle gitmistim terlik bile zor oluyordu 
tarafından
Ellerimde ayni simdi korktum bende birde bas agrim falanda olunca
0 oy
(510 puan) tarafından
Zannetmiyorum ama benimde elim çok şişerdi parmak arası diye birşey olmazdı sonra ayaklarım şişmeye başladı şişiyordu ki altı kızarıyordu artık basamıyordum ayaklarımı hiç 
tarafından
Anladiiim cooook sagooool
(510 puan) tarafından
Rica ederim ne demek iyi günler...
0 oy
tarafından
Bnm ayagm hiç şişmesi canım doğumdan sonra şişti iki gün sonra geçti tuz dan uzakdur canim
tarafından
Evet tuzlu yememek lazimmis
0 oy
tarafından

Bende çok sismistim balon gibi ...

Sonra geçti ,

tarafından
Gecer heralde evet :/
0 oy
tarafından
Son haftalarda  bende  de olmuştu  korkma  canım 
tarafından
Sagooooollll arkadasimm
tarafından
❣❤❣❤❣❤❣❤
0 oy
tarafından
Yarın doğurursun haha
tarafından
Aynenn
0 oy
tarafından
Son haftalar artık benimde bacaklarım çok ağrıyor sis yok ama bulgur falan yiyince şişiyor diyorlar genelde yemeyle alakalı olabilir 
tarafından
Buyuk ihtimal. Benim aciyor felaket cunku burkuk birtane ayagim
0 oy
(1,001 puan) tarafından

Hiiiii bak bana inanmadin yaaaa oyuzdennn sjsjsh 

Saka kiz hamilelikte oluyo 

Ne zehirlenmesii:D

tarafından
Nebilim bacim gebelik zehiliirlenmesi geldi aklimaa
0 oy
(57 puan) tarafından
Benimde balon gibiydi ellerim yuzum ayagim burkamiodum bas agrisi siddetliydi protein cikti idrarimda gebelik zehirlenmesi gecirdim malesef sezeryanla dogum yaptim mecburi
tarafından
Iyimi suan bebegin
Bende bir bakiyim zaten kontrole gidicem  muanem var acaba normal muanede belli oluyormu yani hani mesela sislik var bazen hafif bas agrisi var bu normalde olabilir olmiyadabilir yani gebelik zehirlenmesini ogrenmek icin  illa kan tahlilimi gerekir
(57 puan) tarafından
Cok sukur oglum iyi.
Birgun gece asiri bas agrim olmustu birde yuksek tansiyon var asiri ödem olunca idrar testi yapmislardi göz önunde siyah veya bulanik gorursen hemen gel demisti doktorum siyah nokta gormustum sonra gidince beni hastaneye alip 1gunluk idrar testi yapip idrarimda 1gram protein cikinca gebelik zehirlenmesi ortaya cikti sonrasi mecburen erken dogum. Ama iyiki 38haftaliktik
tarafından
Iyiki iyiki evet cok sukur gecmis o gunler
(57 puan) tarafından
Evet cok sukur rabbim kimseye boyle zorluk cektirmesin insAllah sag saglim kucagina alirsin insAllah yavrunu

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 629 göst.
5 Haziran 2019 Diğer kategorisinde ❤Esra❤Mustafa❤Eren❤ (6,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 793 göst.
0 oy
1 cevap 135 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 286 göst.
7 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emmarose (278 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,041 soru

24,119,514 cevap

333,395 kullanıcı

...