Kızlar doğuma yakın temizlik yapılir kim yapıyor sizde ben kndim yapıyorum yarim yarim yorulunca uzanıyorum
Bnde kendim yapıorum cnm en güzel i boşver
Ben de kendim yapcam kaynanam dogumdan bir kac gün önce geleyim temizliğe dedi ama kabul etmedim tüm sülalesinden duyacam sonra sana temizliğe gelmiş diye o yüzden kendim yapcam annem de çalışıyor 1 gün izni var 4 saat arabayla yol mesafesi var arada gelse de 3 4 saat durup gitmek zorunda zor olacak ama ufak ufak yapılacak mecbur
Ben çalışıyorum ve evin rutin işlerini zor yetiştiriyorm yoruluyorum farklı şehirdeyim doguma yakın annem gelip temizlicek kendim yapmam imkansız hele ki camlar
Onumuzdeki pazar 36+4 olucam annemle yengem yapcakalrdi apzar gune ve bebek 37-38 da sezeryanla alincak ama hesap carsiya uymadi dun hastaneye yatirdilar sddetli karin agrim ve sol yan agrim var bebek hareketleri azaldi rahim agzi kisaligi sinira gelmis yatiyorum bakalim olmazsa kaynanama dicem benim eve gecsin annemle yengede gelir hallederler haftaya Pazar napim ben daha buralardaym galiba :(
Bende kendim yapiyorum gerci bana kendi ailemden baska teklif eden de yok ama ailem uzaklar. Ben ne zaman dogircam belli deil ben her qun birini uapiyorum iki qune bir de usyunden geciyorum ne olur ne olmaz diye evi surekli toplu tutup bulasik biriktirmemeye calisiyorum camlari esime sildircem yagmur filan yagar diye erteliyorum tabi. Kaynanamla gorimcem dibimdeler hala hizmet bekleyip onalra yardm etmemi bekliyolar garip bir sekilde.. kimseden kimseye fayda yok kendi evimi kendim temizliyorum
Benim doğumum yakın degil ben kış temizligimi yapıyorum her gün bir odayı ama çok yoruluyorum. Ablam dedi geleyim yardıma dayanamayıp.başladım bende inşallah iki güne biter
Ben kendi temizligimi kendim yapiyorum cnm. Ailelerden uzakta oldugum icin. Esim arada yardim ediyo ama anca ustunden yarim yamalak supurebiliyo:) sagolsun yapmaya calismasi bile yetiyo bana. Bende derin temizlik yapmiyorum. Gucumun yettigince yavas yavas dinlene dinlene yapiyorum.
Ben kendimi de yormayacağım çevremden Kimseden de yardım istemeyeceğim ücret karşılığı bir bayana temizleticem
1,487,084 soru
24,310,455 cevap
344,710 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın