0 oy
414 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (589 puan) tarafından
Kızlar merhaba. Kardeşim gece rüya görüyo, bir anda uyanıyo uyanıkkende o rüya devam ediyo zannediyo. Rüyanın etkisiyle hareket ediyo. Biraz seslenip dokununca uyanıyo. Var kı çevrenizde böyle biri ?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlerlemeden psikolojik destek alsın sonra düzelmede çok zorlanırsınız
(589 puan) tarafından
Bende söylüyorum canım zaten 26 yaşında.  Gitmiyo.
tarafından
Sonu iyi olmaz canım korkutmak değil amacım
(589 puan) tarafından
Yaşayan var mı bu durumu çevrenizde?
tarafından
Bi süre ben yaşadım canım
Dış kapı kitli olmazsa dışarı cıkıyordum

16 yaşlarındaydım başından kötü bir şey geçtiyse etkisinde kalmıştır
(589 puan) tarafından
Büyük depremi gördü canım ondan olabilir. O dışarı çıkmıyo Allahtan. Nasıl tedavi oldun peki? Çok soru soruyorum ama kusura bakma.
tarafından
Psikiyatriye gittim ilaç tedavisi gördüm

Ne zmandır bu var
(589 puan) tarafından
Tam yaş bilmiyorum ama küçüklüğünden beri var. Antidepresan tarzı mı uyutan ilaclar mı?
-Reklam-
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Eger uyurgezerlik varsa ve kalkiyosa o sekilde uyandirmamaknlazim uyandirmadan yatagina yatirin en iyisi. Tedavi olmasi sart
(589 puan) tarafından
Uyandırmamak mümkün değil ki kendini ordan oraya atıyo koşuyo konuşuyo gülüyo.  Uyandırak gerekiyo yani. Uyu diyoruz rüyadasın diyoruz hayır diyo kızıyo bide. Sabah hatırlamıyo .
(1,822 puan) tarafından
Ooo durum cok vahim kesin tedavi olmali
(589 puan) tarafından
İnşallah ikna edebiliriz.
(1,822 puan) tarafından
Canim gece kalkar gormezsiniz Allah korusun kapidan cikar gider disari bisey olur
(589 puan) tarafından
Allah korusun. Ikna etme çabamdan vazgeçmicem canım
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Bende öyleim ama ben uyanmiyorum geziyorum konusuyorum vs sabah anlatiyorlar bana 
(589 puan) tarafından
Ne tarz rüyalar görüyosun canım? Sakinmisin uyurgezerken
(3,676 puan) tarafından
Hic hatirlamiyorum ne rüyamı ne uyurgezerligimi ama genelde kalkıp dış kapiya yöneliyorum sansima hep biri görüp geri yatırıyor beni
0 oy
(53,949 puan) tarafından
halam kendini camdan bakarken buluyodu hocaya gpturmuslerdi
(53,949 puan) tarafından
oldu canim
(53,949 puan) tarafından
nickin cok degisik neyi almiyorsun :)
(589 puan) tarafından
Almi :D almilayı kısalttım :Dkesme işareti var kız arada :D
(53,949 puan) tarafından
he :) bende onu bilerek yazdin sandim anladim vardi burda ona cok takiliyordum sanada takiliacaktim:)
(589 puan) tarafından
:D :D
0 oy
(21 puan) tarafından
Siz yine de guvenmeyin kapilari kilitleyip anahtarlari saklayın.o zaten farkinda degil ve uyandirmaniz da sakıncalı.cok kisik sesle konuşun onunla yatagina donmesi icin ikna edin siz kendiniz cok ani hateketler yapmayin cunku korkutup uyandira bilirsiniz bu da dil yutmya kadar sonuçlar ola biliyor.ve en kisa zamanda psikoloğa gitmesi lazim.cok gecmis olsun.benim oglumda vardı ama gecti cok şükür 
(589 puan) tarafından
Tedavi ne kadar sürdü acaba?
(21 puan) tarafından
Cok kisa sürdü hatirlarsam 3-4 ay gibi bişeydi ama ben hala korkuyorum ve hala evdeki yatak odalarin hic bir kapisi kapanmaz gece ki olur da uyanirsa duyayım diye. Tek birsey var stresli zamanlarinda yine oluyor ama o da artik senede bir buna da sukrediyorum
(589 puan) tarafından
Atlatmış çok şükür canım. Büyüdükçe azalıyormuş zaten genelde. Tamamen biter inşallah. Tamamen psikolojik bir olay yani. Araştırdım hipnoz teknikleri falan diyo ama ilaç tedavisi mi gördü ?
(21 puan) tarafından
Ilaç  kullandı zaten normalinde de sakin bi cocuk o da cok yardim etti tabi.allah herkezi korusun insallah
(589 puan) tarafından
Amin canım inşallah çok sağol

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,454 soru

24,085,917 cevap

331,468 kullanıcı

...