Kendi göbeğini kendin kescen çaresiz
Kimseden bişey bekleme mesela? Ailenin destek olmasını yardım etmesini istiyosun ama insanın içinde olucak o devir bitti artık hersey menfaat için. ;)
Baba eviyle evim çok yakındı. Doğum yaptığımda 17 yaşındaki kardeşim yanıma pek gelmiyordu. Annemi 5 aylık hamileyken kaybettim, doğum yapınca annemin acısı bir daha yüreğime oturmuştu. Lohusalığın da etkisiyle kardeşimin gelmemesini kafaya çok takıyorum. Göz yaşları içinde kardeşimle konuştum:" Kendimi çok yanlız hissediyorum. Yeğenin oldu sen artık teyzesi bebeğe hiç mi heves etmiyorsun neden gelmiyorsun. Annemiz melek oldu göçtü gitti, sen onun bana emanetsin, sen de beni annemin Bi emaneti olarak gör ve bu zor zamanımda beni yanlız bırakma yanımda ol"demiştim. O da hergün geldi sağolsun. Şimdi oğlum 9 aylık kardeşim geliyor oğlumla oynuyor ona bakıyor bende evimin işini yapıyorum. Sonrasında kahve çay içip sohbet ediyoruz. Sen olmasan bu iş bu kadar zamanda bitmezdi 10 kere bölünürdü deyip teşekkür ediyorum.
Ay bende kendimde ufak kardeşime dedim doğumda benim yanımda ol , eve gidip anneme iyyy ben tiksinirim bana ne gitmem demiş ,
Diyeceğim o ki kimsenin sana ne Hayri var nede faydası
Rabbin'den annen ve babandan hariç ...
1,493,175 soru
24,397,426 cevap
349,855 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın