32+5 haftalığım bugune kadar bir kere bile kız bebek denmedi hastaneden geldim şimdi demin muayene oldum doktor kız dedi şok oldum mümkün olabilir mi bu haftadan sonra değişmesi? Kız bebek biliyorsun dedi hayır erkek dedim eee pipisi mi düşmüş bebeğin dedi güldü bide tabi o anın şokuyla bende güldüm ama bütün testlere girdim detaylıya bile hep erkek dendi nasıl olur bilmiyorum bebek göstermiyor kendini dedi eğer başka doktorlara da gidiyorum da ben dedi işte eğer herkes erkek dediyse erkektir o zaman dedi ay diğer doktoruma da gidicem ama üşeniyorum orası uzak biraz ya
Ayyy değişik
Doğumda cinsiyetini öğrenenler oluyor bence mumkun
Abooo ben şok oluyor mu acaba
Ilk gebeliğimde doguma kadar 4 degisik Doktor kiz demisti kendimizi kiza hazirladik erkek cikti dogumda
Kız detaylı dahi erkek dediyse nasıl kız oluyor yani
Benim kaynanamın küçük oğluna doğuma kadar kız demişler her şeyi pembe almışlar doğumda erkek olduğu belli olmuş hatta hastaneden çıkarken pembe takım giydirmişler ne olacağı belli olmaz
Bana doğana kadar erkek demişler kız çıkmışım sana o kadar söylüyorum gerisini sen anla
Acaba kordon fln mi pipisi sandılar Ayy yiminlen çok merak ettim sni takipteym sonucu da yaz
1,486,319 soru
24,299,626 cevap
343,980 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın